Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ и съвет при покупка на 7 местен миниван !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ и съвет при покупка на 7 местен миниван !

Първоначално публикуван от naskoto77 Преглед на мнение
    Здравейте колеги,
    С риск да оспамя темата и аз имам подобна чуденка, така че дайте едно мнение за Hyundai Starex 4x4 дизел 140k.c.: предимства, слабости и всякаква полезна информация(разход гориво, подръжка, поддава ли се на газификация).
    Ако някой е гледал конкретния автомобил да сподели впечатления. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=6wwx3f
    Аз се бяха спрял на дизелов, но ме отказаха - имали проблем с електроника на горивни помпи или нещо такова, а и си харчат здраво. Затова минах на същия модел, само че 2,4 бензин, който бе незабавни газифициран. Тромавичък е, но вози доста комфортно, климатикът му е уникално мощен (често го спирам в жегата даже, че мръзнем). Разход средно 15/100 газ с много юркане (доколкото последното е възможно), но при 1,10 - 1,15 лв. литър си е все едно 7 - 8/100 бензин...

Коментар

Не знам дали сте се сетили да погледнете, мерцедес Вито около 2000г. с 2.3 ТД. мотор -от "каруците", които ми идват на "гости" тази е най-приемлива!
      -Качвате се ,едно, две "кръгчета' и решавате дали това е "Вашия" автомобил!

Коментар

Имам в гаража Ситроен Евазион 1.9 тд и е много удобно ванче .При нормално каране ми дава разход между 5-6,5л./100 , събира ми цялата фамилия и е доста комфортен. Малко е грозноват и ръбат ама пълно щастие няма , мотора е чук но прави дребни проблеми с електрониката ,който са лесно отстраними .
        Относно Спейсовете с ГДИ моторите са си жива болест а Дифорди на Тойота пък имат проблем с турбините . Вече всичко е на късмет
        Uaz 469 2.4 D MB
        KTM 600 ROTAX
        Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
        Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Предлагат ми Ауди А6-97-8а г.комби 2,5ТД 140к.с. 200х.км.....леко извън темата!
          Има ли някой с такова чудо!?

Коментар

Мерси, за отговорите колеги.
            Иска ми се да е 4х4 и с по - голям просвет. В момента карам Форестър 2.0 турбо, ама ми е малко като багжник-особено като се понесем на къмпинг към Иракли .
            За 2.4 бензин и аз подочух,че няма въздух особено като с понатовари

Коментар

Мерси, за отговорите колеги.
              Иска ми се да е 4х4 и с по - голям просвет. В момента карам Форестър 2.0 турбо, ама ми е малко като багжник-особено като се понесем на къмпинг към Иракли .
              Ми старекса ти е тамън. Относно товаренето, оня ден го мъкнах с 800 кг - пак толкова си не върви Но 100 си вдигах без проблем, повече нямаше как заради пътя...

Коментар

Взех Старекс от Ансбах Германия, от представителство на Хюндай там за 3хил Евро през далечната 2007г.
                Карах го в Германия , и се прибрахме 4 човека , заедно с 4 гуми с джантите и едно малко хладилниче до тях.
                По Аутобана поддържаше 120км без проблем!Когато натисках газта ...и разхода хвръкваше доста нагоре!Това ако задържиш между 120-140 на хубав път.
                Направих му около 18хиляди без проблеми, после го продадох на едни бузнесмени от ромски произход, които за една година му навъртяха около 90хиляди само между Бг и Италия, и накрая го продадоха за една седмица на Пернишка борса!

Много корава машина, стига да е читава!!!Вземай читава от Германия, макар и по-скъпа и после ползвай безгрижно!
                СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X