Колеги търся 7 местен миниван но да е стар дизел 1998-2002г. Редови, турбо дизел! Трябва да е до 100 -120 к.с. а бюджета е до 7000лв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ и съвет при покупка на 7 местен миниван !
Свий
X
-
От: Помощ и съвет при покупка на 7 местен миниван !
+1 Преди в семейството имахме само че бензин 2.0, която даваше разход малко над 7 извън града, за дизела ще е още по-добре. Колата е доста голяма, дори и със 7 вдигнати седалки ти оставаше място за багаж, като махнехнем всички задни си вкаравах АТВ-то дори, ако возиш колело или ски пък изобщо не ги мислиш. Луксозна кола(поне за мен), ако колоните работят като хората има доста добро звучене, тапицерията с плюш е много приятна. Единствения минус ако изобщо може да се каже, че го има е малко високият й център на тежестта, който в завой я прави леко нестабилна, но това е нормално според мен за толкова голям автомобил. За бързина бензина не беше много бърз на ускорение, но по магистралата 120 на 6та скорост не ги усеща.Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнениеVW Sharan или другите от семействотоЛопата - друг солдата!!!
Коментар
-
Като чуя стар дизел си представям нещо предкамерно - за да е тия коне, поне 2400-2500сс... Тия не са особено икономични...Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение...да е стар дизел 1998-2002г. Редови, турбо дизел! Трябва да е до 100 -120 к.с...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
тя не е ли 2.9CRDi - комън рейл 160кс?Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗагледай за Кия карнивал.
По-скоро Хюндай Н1 от по-старите... 2.5ТДИ (нищо общо с ФВ тди!) - 99кс...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Да конкретизирам! Търся стар дизел, който ще се кара с алтернативни и АРТЕЛнативни горива "олио". Имам Аvensis 1998г.комби и в момента се кара с картофки но ни става тесен вече а 20 000 км. годишно са голям преразход! Пътувам с цялото домочадие 4+ багаж, колелета а скоро и количка
Ситуацията изисква, особено между май и октомври всяка седмица циркулиране между два големи града с удобен автомобил! Бих желал като отворя задната врата да хвърлям безпрепятствено а не да правя СКАТКА
Коментар
-
Не мисля, че си заслужава това да се прави на миниван, дори и от тия години! С Турана, извънградско, 20000 км са ти под 1000 л нафта. За 1000 литра годишно никога не бих се занимавал с олио. Ако харчи 15/100, да. Но тогава пак ще е по-скъпо, отколкото при 5/100...
Коментар
-
ГЛЕДАМ ТУК http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=4735 ПИШЕ, ЧЕ Е КОМЪН РЕЙЛПървоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗагледай за Кия карнивал.
.....извинявам се има и 2.9 TD (126 Hp) , що за мотор е това!?
Коментар
-
Защо не разгледаш ето тези http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=14904За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНе мисля, че си заслужава това да се прави на миниван, дори и от тия години! С Турана, извънградско, 20000 км са ти под 1000 л нафта. За 1000 литра годишно никога не бих се занимавал с олио. Ако харчи 15/100, да. Но тогава пак ще е по-скъпо, отколкото при 5/100...
Другите 10000 градско навъртам с Соrseto на метан! То не става за дълго а бюджета изисква възможно най-съкратен формат! При последните топли дни през януари с 52литра направих 920км. като 10 бяха нафта по 2лв. останалото горяло
Средна скорост 100км/ч Авенсиса пее а разликата е в мола......
Коментар
-
В тази ценова рамка - Шаран , (Форд Глалкси , Сеат Алхамбра ) . При всички мотора е фолксваген 1,9 - надежден , икономичен , евтин за подръжка . При версията 110 к. с. има и достатъчно мощност . Имам такова и накичено с багажник на покрива , + багажник за 4 велосипеда има разход от - 6,5 - 7 на 100 . По правилен избор е мултиван , но цената е доста нагоре .
Коментар
-
Добра опция за малко години и стара технология, благодаря!Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениетя не е ли 2.9CRDi - комън рейл 160кс?
По-скоро Хюндай Н1 от по-старите... 2.5ТДИ (нищо общо с ФВ тди!) - 99кс...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар