Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ и съвет при покупка на 7 местен миниван !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ и съвет при покупка на 7 местен миниван !

Такива са си им разходите -нормално е. Слагаш Газ и си караш,само данъка е малко неприятен и цените на частите.
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
      ... Слагаш Газ....
      А дано, ама надали. Повечето са GDI
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Знам! ....Е много ми е жал! ....Майтапя се. Търсете по-обикновенни мотори.
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Пежо 806, но с 2.1ТД мотора, както и производните Ситроен Евазион и Фиат Юлис, Ланча Зета.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

МНЕНИЕ ЗА ШКОДА ОКТАВИЯ - КОМБИ 4*4 1,9 TDI 81kw-110hp Lauren-Clement!...........
            Последно редактирано от smng0303; 15-02-14, 16:26. Причина: комби

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Що си мисля че Мицубиши изоставиха GDI моторите точно от този автомобил. Мисля че си е многоточков инжекцион но не GDI. Някой да е сигурен щото аз несъм!!!!!!
              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                Що си мисля че Мицубиши изоставиха GDI моторите точно от този автомобил. Мисля че си е многоточков инжекцион но не GDI. Някой да е сигурен щото аз несъм!!!!!!
                Ako e така Grandis ми допада!

Коментар

Несъм сигурен. Провери
                  Карах за кратко един Спейс Вагон 4х4 с GDI мотор та четох доста за тези мотори. Не само немогат да се газифицират а си имат и доста други специфични проблеми. Не на последно място хората които могат да ремонтират специфичните им проблеми в България са по-малко от пръстите на едната ми ръка. Що не почетеш малко в мицубиши форума?

Коментар

Здравей, и аз скоро търсих 7 местен ван и тотално се отказах от WV Sharan и всички производни на SEAT i Ford... Спрях на Toyota Previa, но за теб не става комънрейла, а и аз не съм много доволен от нея за да я препоръчвам. Следващият вам ще е бензинов.

Иначе, бих ти предложил да погледнешToyota Picnic 2,2, 99к.с., последните 5 години карах такава и с изключение на сезонната смяна на биелетки не съм имал съществени проблеми, даже малко съжалявам, че се разделих с нея.

Коментар

Първоначално публикуван от 3apu Преглед на мнение
                      Здравей, и аз скоро търсих 7 местен ван и тотално се отказах от WV Sharan и всички производни на SEAT i Ford... Спрях на Toyota Previa, но за теб не става комънрейла, а и аз не съм много доволен от нея за да я препоръчвам. Следващият вам ще е бензинов.

Иначе, бих ти предложил да погледнешToyota Picnic 2,2, 99к.с., последните 5 години карах такава и с изключение на сезонната смяна на биелетки не съм имал съществени проблеми, даже малко съжалявам, че се разделих с нея.
                      ИМАМ АВЕНСИС 1998-А, БИАЛЕТКИТЕ И АЗ ГИ СМЕНЯМ ЕЖЕГОДНО! НИКАКВИ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ НЕ ПРАВИ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ РАЗХОДА НА ГОРИВО И ТОВА КАКВО СЕ ЗАРЕЖДА! СРАВНИТЕЛНО ВИСОК И КОМФОРТЕН КЛАС, МЕКА ВОЗИЯ И ЧУДЕСЕН АВТОМОБИЛ ЗА ДЪЛЪГ ПЪТ! В ГРАДА Е МУДНА, ДЪЛГА И НЕУДОБНА, ДОКАТО СВИКНЕШ

Коментар

Не съм се отказал от по-голяма кола, но когато се налага и Авенсиса се ползва за 7,че и +
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7+1.jpg
Прегледи:1
Размер:179.7 КБ
ID:5592170

Коментар

Здравейте колеги,
                          С риск да оспамя темата и аз имам подобна чуденка, така че дайте едно мнение за Hyundai Starex 4x4 дизел 140k.c.: предимства, слабости и всякаква полезна информация(разход гориво, подръжка, поддава ли се на газификация).
                          Ако някой е гледал конкретния автомобил да сподели впечатления. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=6wwx3f

Коментар

Километража показва 98к, със сигурност манипулиран, на тахото е на 100600км, а в обявата е писан 130к. Даже не бих си направил труда да оптида да го видя.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Това пък по какви причини има тахограф?Четох документи и наредби, защото отговарям за бусове със тахографи, но не видях причина това да има такъв.
                              Иначе по моите нблюдения, тахографа обикновено показва около 5 % повече от километража, и е нормално да има отклонение.
                              Последно редактирано от BRANCO; 06-07-14, 22:42. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от naskoto77 Преглед на мнение
                                Здравейте колеги,
                                С риск да оспамя темата и аз имам подобна чуденка, така че дайте едно мнение за Hyundai Starex 4x4 дизел 140k.c.: предимства, слабости и всякаква полезна информация(разход гориво, подръжка, поддава ли се на газификация).
                                Ако някой е гледал конкретния автомобил да сподели впечатления. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=6wwx3f
                                Ако ще газифицираш дизелов двигател, то по-добре гледай за нещо по-простичко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X