Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ и съвет при покупка на 7 местен миниван !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ и съвет при покупка на 7 местен миниван !

СТАР МОТОР В НОВА КОЖА!

Коментар

Добра, добра, колко да е добра. Старата технология е равна на по-висок разход на дизел, повече шум и по малко динамика. При високи скорости се троши повече. Новите технологии не са толкова зле, поне някой от тях. Друг е въпроса, че у нас всички са нов внос на реални 150к км...
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ще си позволя да предложа Мерцедес Вито.Не е миниван ,но се кара изключително лесно и според мен е по удобен от тях.Ако искаш стара концепция двигател имат модел 2.3ТД.Не е много пъргав ,но е супер за разходки.Австрия-България ,4 човека и каране макс 120 разход 7/100. Другия от който имам впечатления е с CDI двигател , много е пъргав ,но за сметка на това вече няколко пъти са правени дюзи и електроника.
        Иначе ако трябва да се избира от тези ,които колегите са споменали бих избрал VW Touran.
        Поздрави и Успех !

Коментар

тук можеш да сравниш някои от избраните:
          http://www.gebrauchtwagenreport.com/index.php?id=6
          и 2 примера:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Dekra_Van2.jpg
Прегледи:1
Размер:112.2 КБ
ID:5559226
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Dekra_Van.jpg
Прегледи:1
Размер:111.4 КБ
ID:5559225

Коментар

Volkswagen Touran 1.9 TDi , " 7 Sitzer " , 6Gang. Бива колата, пасва но няма със стария мотор! Тази точно ми е доста над лимита......
            Последно редактирано от smng0303; 01-02-14, 15:01. Причина: допълнение

Коментар

Виж кията на живо.Хич не е за пренебрегване като цена и качество.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

поиграй си с избора в сайта на Декра, над 150 х. км... и прецени... според мен - и не само - старите кошници на KIA са зле...

Коментар

Старило и патило КIA CARNIVAL 2.9 TD (126 Hp) някой с инфо. за този мотор !

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    поиграй си с избора в сайта на Декра, над 150 х. км... и прецени... според мен - и не само - старите кошници на KIA са зле...
                    .....старите кошници на KIA са зле! ПОРАДИ КАКВИ ПРИЧИНИ!?
                    Последно редактирано от smng0303; 03-02-14, 09:42. Причина: ЕХТRA

Коментар

Колега можеш ли да ме упътиш от къде да избера автомобили от по старо поколение,ако е възможно разбира се тук SHARAN и ALTEA липсват! Иначе МAZDA- PREMACY ПЕЧЕЛИ!!!
                      http://www.gebrauchtwagenreport.com/...o_cache=1&L=de

Коментар

Първоначално публикуван от smng0303 Преглед на мнение
                        Колега можеш ли да ме упътиш от къде да избера автомобили от по старо поколение,ако е възможно разбира се тук SHARAN и ALTEA липсват! Иначе МAZDA- PREMACY ПЕЧЕЛИ!!!
                        http://www.gebrauchtwagenreport.com/...o_cache=1&L=de
                        В полето "Fahrzeugklasse" избери "Volumenklassiker"
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Колега, избирай внимателно, за да не вземеш с цел икономия нещо, което харчи 15/100 (дори и олио) вместо нещо, което харчи около 4-5 нафта. Успех в избора!
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            вместо нещо, което харчи около 4-5 нафта.
                            Е какъв е този ван ? То да не е малолитражка ?
                            Хаиде стига де !

Ванчето ако е натоварено си го пиши десятка,зимата горница.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                              Е какъв е този ван ? То да не е малолитражка ?
                              Хаиде стига де !

Ванчето ако е натоварено си го пиши десятка,зимата горница.
                              При никакви условия не съм успял да го накарам да харчи дори 8, какво остана за 10, освен ако не стои часове на място със запален двигател....
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Личен опит от Старекс на Хюндай!
                                Това беше най задържалият се ван при мен, когато се занимавах с коли.Качествена машина, здрава и надеждна, приличен лукс и достатъчен обем за багаж.
                                Задължително дизел!- че бензиновите харчат горивото особено над 100-120км и разхода е голям.
                                Мисля , че дизелът им беше на Митсубиши.При мен , натоварен прилично ми даваше 8л/100 разход по магистралите. Пътувах често по Европа, та ти казвам разхода от личен опит.За в града- отиваш на 10+, особено в задръстванията и не е удобен, но за дълго и за излети - е моят фаворит!
                                Шарана е добър, но по-скъп като първоначална инвестиция/около2000година/, по- нисък и лично за мен леко по кекав.Тези другите - Витото, само Амбиентето-лукс изпълнение, но скъпо за поддръжка, малък клиренс..
                                Не вземай Австриики, много са загнили...В Германия вече трудно изпада приемлива цена, та май ти остава внесена от Италия.Там, гледай за агрегатите-двигател, скорости- масла, течове, добавки...
                                Късмет в покупката!Дано, да съм бил полезен!
                                СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X