Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разглобяване и после на вторични!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разглобяване и после на вторични!

Смъкнато е от жигули. Но си работеше. Мислих да го слагам, като оставя в същото време да работи и вградения РР, но се отказах и сега стои някъде. Трябва да го потърся тези дни и като го намеря ще ти пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
      ... все пак имайте предвид, че ЗУО/Закон за управление на отпадъците/, претърпя сериозни изменения при тиквоний и тази година влизат в сила, ако не го променят ... - частни лица не могат да предават в пунктовете, освен фирми с фактура и сертификат за произход, заплащането само по банков път...
      Обикновените хорица - на общинския пункт- безплатно, като отпадъците се рециклират и усвояват от т. нар. организации по оползотворяване, които са оторизирани по Закон да сключват договор с Общините, същите се субсидират от ПУДОС и всички европейски програми...
      Та това беше,, епичната'' битка между организациите по оползотворяване/нора караджова/ и скрападжийските фирми - резултата в момента е 1:0...
      Тиквонтий, я! Вместо секи фтори мангал да ми се оглежда у двора, у оградата и т.н. и да се чудят по цел ден отде да отмъкнат джелезо...
      Па мАсла, течности - сичко - сипвай у канала и ко толкова!
      Може и гумите да се топлиш у печката!
      Тиквоний ни е криФ - ние сме прави!
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ясене, ела да ти дам няколо РР380.

Към автора, салона на седмицата как е и какъв цвят е?
        После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
          Смъкнато е от жигули. Но си работеше. Мислих да го слагам, като оставя в същото време да работи и вградения РР, но се отказах и сега стои някъде. Трябва да го потърся тези дни и като го намеря ще ти пиша.
          Не се напрягай. В Русе ще ходя най-рано през март, а явно имам и други предложения.

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
          Вместо секи фтори мангал да ми се оглежда у двора, у оградата и т.н. и да се чудят по цел ден отде да отмъкнат джелезо.
          Сега да не би да са спрели? Има само две разлики - (1) вече аз нямам законен начин да си върна вторичните, освен за без пари и (2) част от мангалите се прехвърлиха от "бране" на изоставени неща към откровени кражби, защото на практика им сложиха по ощв един прекупвач и за половината скрападжии не остана ляп. А маслата именно по новия ред е по-изгодно да отиват в канала. Както се и прави, за съжаление.

Все едно де, не е по темата.
          Първоначално публикуван от Desert_Ant Преглед на мнение
          Ясене, ела да ти дам няколо РР380.
          Може.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Сега да не би да са спрели? Има само две разлики - (1) вече аз нямам законен начин да си върна вторичните, освен за без пари и (2) част от мангалите се прехвърлиха от "бране" на изоставени неща към откровени кражби, защото на практика им сложиха по ощв един прекупвач и за половината скрападжии не остана ляп. А маслата именно по новия ред е по-изгодно да отиват в канала. Както се и прави, за съжаление.

Все едно де, не е по темата.
            Драстично намаляха в селата около софето. Да не кажа, че изчезнаха. Имах две алфи за скраб пред двора и суаси джелезо - седмично ги засичах по три пъти само викенда, а през седмицата...
            За мен първата стъпка е направена (няма значение от кой) и не виждам причина съвсем да не ги затворят.
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ей.. добре че ми излетяха мухите от главата.. Возилата вече сигурно са на вилици. Вчера бяха откарани в местния пункт за вторични.
              - средно излезнаха чисти по ~ 400 кинта на парче

Поздрави!

Коментар

Резервоар от Жигулка/седмица (ама неизгнил) също ми е интересен.
                Ясене, имам резервоар, но от 2103- Лада 1500, ако ти върши работа -свиркай.
                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Може, те май са еднакви. Ще проверя.

Коментар

Имам едно чисто ново,за вибрационното имаш в предвид нали !
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

чисто ново викаш - пази ми го значи.

Коментар

Може, те май са еднакви. Ще проверя.
                        Всичко е еднакво от 2101 до 2107 без значение от годините, само комбитата 02 и 04 са други...
                        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X