Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разглобяване и после на вторични!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разглобяване и после на вторични!

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    А защо не ги продадеш на части?? Пък каквото останe, мятай в скрападжийницата?? Все някой колега може да има интерес Кажи и какви са колите
    Първоначално публикуван от I.Stoyanov
    1 жигула, една Лада 7-ца и ФИат пунто.
    - ще го мисля, не е нито спешно нито задължително да стане, а сега отивам да пробвам пивото - пийнете и ВИй по едно за мое здраве

Коментар

1.Наздраве!
      2.Вероятно си лежал достатъчно под тях. Прояви мъжкото и им дай да разберат де се топи чилика, не ги поглеждай, даже когато ги прибират.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
        Аз за първи път чувам за такяв радиатор. Казанчетата и тръбичките ги правят от бронз, поради простата причина че е доста по-твърд от медта. Ламелите са медни, стоманата няма толкова добра проводимост и е необходима още по-голяма повърхносът. Отстрани рамката е стоманена, за да се захване радиатора към купето и е запоена към самия радиатор.
        Прав е колегата, на жигуловите и ладовите радиатори ламелите са стоманени...
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Чак да не го повярва човек, а уж се водиха по добри автомобили от москвичите и една лада струваше колкото 3 москвича, а радиатора им да е направен с икономия.

Коментар

Я кажи ти пунтото какво е че може и нещо полезно да се намери в него да си купя за моето.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Живот и здраве като се прибера ще го огледам

Коментар

Ако е от любов към спорта може иначе не си заслужава . В тоя живот два пъти разглобявах коли да ги продавам на части и на вторични . И двата пъти изкарах по малко от колкото ми даваха като цели автомобили . За последно преди две години предавахме за скрап коли . За Москвич 2140 дадоха 480 лева за два запорожеца по 375 лева на бройка . Тогава фирма Екометал инженеринг даваше най високи цени поне за София .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Ако е от любов към спорта може иначе не си заслужава . ...
                  -така си и мислех. Ще видя дали има нещо което да е читаво за сваляне, иначе ще закарам всичко на куп..

Коментар

Аз продавам на части каквото взема. За една газка и исках 2000лв до преди 2 години, а никой не даваше. То и аз да бях нямаше да дам. На скрап цяла излизаше 1300лв. Пуснах обява че се продава на части и до момента съм събрал 1800лв от нея. Има около 2 тона желязо сега за издаване, но ще чакам още малко. Баща ми има волга. Първата я блъснаха и той взема втора. Блъснатата стоеше за части. Преди 6-7 години случайно попаднах на една волга в отлично състояние, но без документи. Подготвяха я за рязане. Взех я за 400лв. До миналата година не съм пускал обява за волгата, но ми писна и пуснах за волгите. От тази дето купих съм взел за 4-5 месеца 450лв и имам двигател, скорости, диференциал и други дреболии. От блъснатата съм вземал 400лв и от нея имам доста части останали. Така лека полека се разтикват. Москвичи имах 3. Никой не търси нищо за него и така заминава на скрап останалото. Жал ми е като знам че двигателите са от основен ремонт, едната скоростна кутия е карана по-малко от година. Един искаше да вземе почети новата кутия, но ми каза че можел най-много 50лв да даде. Направо е подигравка, като се има предвид че има 15-тина кила алумин, което на скрап е 30-тина лева.

Коментар

Според мен няма особено смисъл от големи заигравки
                      Ако има нещо по- ... ценно да кажем, което би могло да се продаде или да ти свърши някаква работа, лесно е за сваляне - свали го.
                      Ако намираш някакво приложение на стъклата, може да ги махнеш да не правят отбив, седалките може някоя градинска мебел да им измислиш, разни такива ако те влече .
                      Ако има някакви леснодостъпни цветни метали (хАлумин, баКър, бронз) може да ги отделиш.

И вариант ако нещо си ги намразил колите , да си направиш една терапия с някоя бухалка или нещо подобно
                      примерно
                      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Търся си изправно механично реле РР380 (регулатор на напрежение при жигулки и подобни).

Резервоар от Жигулка/седмица (ама неизгнил) също ми е интересен.

Коментар

...за 4-5 месеца..
                          - пролема е че нямам място да ги държа повече от 2-3 месеца.

Първоначално публикуван от MOHERA
                          И вариант ако нещо си ги намразил колите , да си направиш една терапия с някоя бухалка или нещо подобно
                          примерно
                          - колите не са мои, а на роднина. От "кадърните" шофьори е и горните возила ги смля за няма и 2 месеца. Оставя ги пред наз, щото аз съм "системния" на фамилния автопарк.

Поздрави !
                          Първоначално публикуван от Ясен
                          Търся си изправно механично реле РР380 (регулатор на напрежение при жигулки и подобни).

Резервоар от Жигулка/седмица (ама неизгнил) също ми е интересен.
                          едит - Ясене 7-цата е със запалена ел. инсталация, та незнам какво ще е оцеляло. Резервоара съм 100% сигурен че е пробит, щото преди има няма половин година един мангал му закърпваше пробойните.
                          Ще погледна в жигулите дали е останало нещо, че тя е тотализирана челно ..

Коментар

Аз имам някъде из нас РР380 от жигули. Имам и няколко РР362 което е контактно транзисторно и са в пъти по читави до колкото знам.

Коментар

... все пак имайте предвид, че ЗУО/Закон за управление на отпадъците/, претърпя сериозни изменения при тиквоний и тази година влизат в сила, ако не го променят ... - частни лица не могат да предават в пунктовете, освен фирми с фактура и сертификат за произход, заплащането само по банков път...
                              Обикновените хорица - на общинския пункт- безплатно, като отпадъците се рециклират и усвояват от т. нар. организации по оползотворяване, които са оторизирани по Закон да сключват договор с Общините, същите се субсидират от ПУДОС и всички европейски програми...
                              Та това беше,, епичната'' битка между организациите по оползотворяване/нора караджова/ и скрападжийските фирми - резултата в момента е 1:0...

Коментар

Аз имам някъде из нас РР380 от жигули. Имам и няколко РР362 което е контактно транзисторно и са в пъти по читави до колкото знам.
                                я го знам това, мене жокер ми не требе. Ако е да има един транзистор, може да има и 4-5 и да няма изобщо механика и ще е още по-добро. Ама искам чисто механично. Ново ли е това което имаш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X