Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дървени промоции

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дървени промоции

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    Специално снощи се ядосах и излязох с ръце в джобовете . Влязох в лидъла който е на 10 метра по надолу и от там си напазарувах . Аз нямам време да ги следя промоциите но понеже жената чат пат ги следи и ми звънна да взема едни кремчета за децата които от 55 стотинки били на 36 и покрай тях щях да напазарувам и нещата които редовно пазарувам така че се разминаха с едни 20 - 30 лева . Тоя път при мен маркетинговата им стратегия не проработи . Сега поне не е като на времето в радиус от няма и километър около нас има магазини на всички търговски вериги даже гледам откриват и някакъв нов на ТМ ( твоя магазин). Не ме е яд за парите а че по такъв елементарен начин се опитват да ни работят .
    Ами виждат, че стратегията им е работила и то доста качествено, продължават да я прилагат..Но когато на един човек, както при теб, се случва вече няколко пъти, започва да му писва и прекратява отношенията си с въпросния магазин.. Но за сметка на това нови клиенти се закачат.. И така колелото се върти..
    Чувал съм за някакви специални миризми над различните щандове, пускани по аспирациите, за да ти вдигнат апетита и да купиш.. Ама само съм го чувал..

Коментар

За миризмите - вижте , че почти навсякъде вече готвят топла храна и пекат пресен хляб, ш' огладнейш не амииии.......
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Станьо, що влагаш излишна енергия в глупости? Икономията е майка на мизерията, а икономия с промоции - още по-сигурен път към нея, щото пазаруваш едно и също по няколко пъти, докато накрая си купиш нещото читаво, без да е на промоция.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Отваряйте си очите, когато купувате от Метро стоки на прИмоция. Две еднакви неща може да са на различни цени, т.е. една бройка да е с намаление, а друга - на редовната цена. На мене ми се случи с флаш-памет Сигма, 32 GB. Върнах се от касата на щанда и ми дадоха същата, но с намалената цена. Външно нямаха никаква разлика.
          Във всички супермаркети съм имал подобни случки , най разпространено е артикул с един цвят намален , другите цветове не .
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X