Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дървени промоции

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дървени промоции

За пореден път попадам на нелоялни търговци тоя път Т маркет . Сутринта жената хареса за лаптопа на децата колонки за компютър за 6.99 лв. и безжична мишка за 3.99 лв. Отивам в един от магазините им наблизо (Дяна бад) и какво се оказва безжичната мишка е с поне метър кабел а колонки няма . Питам един от продавач - консултантите а той с половин уста ми каза че първия ден от промоцията докарали десетина бройки колонки които свършили почти веднага още първия ден днес бил петия ден . Викам си добре ще мина през магазина им зад "Плиска" там може и да има колонки . И там ситуацията беше същата . Ясно ми е че маркетинга и рекламата са си цели науки и че е стар търговски номер да пуснеш нещо актуално и покрай него клиента все ще купи и нещо друго ама до кога ще ни пързалят толкова елементарно ? Няма ли някаква нормативна база която регламентира тези "промоции" ? http://www.maximabulgaria.bg/byuleti...en-byuletin-2/ Ако модераторите преценят че на темата не и е тук мястото или е неуместна знаят си работата .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

От: Дървени промоции

Промоциите, на Т - маркет и на Лидъл, са до изчерпване на количествата, виждал съм части да седят с месеци, други да изчезват за един ден... Когато питах ще има ли нови, това ми казаха... Идете и вижте в другия магазин, тук са свършили....
    Та си е нормално, да няма.. После зареждат същия артикул, ама на друга марка, каквато намерят, както е станало с мишката предполагам.....
    100% са си вързали гащите, като на най-забутаното място, има дребен шрифт и пише, че промоцията е до изчерпване на количеството...
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

За мишката пише, че е оптична, а не безжична.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        За пореден път попадам на нелоялни търговци тоя път Т маркет . ...
        Ти пък си намерил къде да пазаруваш! На тия всичката им работа е такава. Отвориха преди време в махалата техен магазин на мястото на "Калея" и известно време продължихме да го посещаваме по инерция, че е наблизо. Ама бързо установихме, че прекалено често цената, която се маркира на касата, е по-висока от тази на етикета на щанда; персоналът в голямата си част е гола вода, че и на всичкото отгоре някои касиерки имат навик да натискат с пръст кантара, докато ти мерят някаква стока.

Та вече от доста време сме ги отписали и не стъпваме там.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Безжична мишка за 4 кинта е жична мишка, на която и е скъсан кабела....
          Аде холан....

Тонколони за 7 кинта продаваме на пансиона на глухонемите....

Не така бе, братче - ако искаш нещо за без пари, получаваш още по-..

Дай адрес - ще ти пратя нещо читаво - не питай за пари - на сърце ми е.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
            За мишката пише, че е оптична, а не безжична.
            Корегирали са го . Не вярвам и аз и жената да сме толкова кьорави .
            Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
            Безжична мишка за 4 кинта е жична мишка, на която и е скъсан кабела....
            Аде холан....

Тонколони за 7 кинта продаваме на пансиона на глухонемите....

Не така бе, братче - ако искаш нещо за без пари, получаваш още по-..

Дай адрес - ще ти пратя нещо читаво - не питай за пари - на сърце ми е.
            Не става въпрос за парите а за отношението към клиента . Това е дразнещото .

Коментар

Не става въпрос за парите а за отношението към клиента .
              Ми имигрирай в бяла държава. Това е истината, тука хем ти вземат парите, хем ти продават боклук, хем те е**т. Няма на кой да се оплачеш и кой да ти защити "правата", понеже тук обикновения човек права никога не е имал.
              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

не че и Кауфланд е място да си купи човек wi-fi мишка, но сега върви някаква промоция 50% намаление, та взех една за 10лв........бачка си нормално

Коментар

Вчера пак уцелих дървена промоция ама в Карфур .Оказва се че това което е на промоция в каталога важи за хипермаркетите в супермаркетите не всичко от обявеното в каталога е на промоция а само някои неща само че никъде не го пише или поне аз не го видях .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Вчера пак уцелих дървена промоция ама в Карфур .Оказва се че това което е на промоция в каталога важи за хипермаркетите в супермаркетите не всичко от обявеното в каталога е на промоция а само някои неща само че никъде не го пише или поне аз не го видях .
                    Маркетинг... За това хляба е винаги на края..
                    А като отиде до магазина поне нещо друго купи ли си или си тръгна с празни ръце?

Коментар

Да кажат хардуеристите,ма от тез вериги специфична техника,аз поне не гледам,а като правило и не влизам.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Долна работа са тия промоции. Даже вече не им разглеждам каталозите на големите вериги, да не се дразня. Колкото пъти съм отивал да взема нещо супер на далавера - никога не е имало. Вече предпочитам да пазарувам от български вериги.

Веднъж преди няколко месеца в Метро пуснаха от тия дневните промоции. Само на еди коя си дата - тиган Тефал с термоспот за 20 лв. Като редовната цена е към 45-50 лв. Викам си - "Ще ида, да направя подарък на жената". Бях там в 6:30. Питах за тиганите - не ги били изкарали още. В 7:00 докарват една количка с 10-тина тенджери под налягане (и те бяха на мега промоция). Както нямаше хора, изведнъж се наюриха поне 20-тина човека и като хиени раздърпаха тенджерите още от количката. Повечето тенджери бяха хванати от по двама човека и всеки дърпа за себе си, чак до бой се стига. Аз отстрани гледам и не вярвам на ушите си. След малко същата сценка се разигра и с тиганите. И пак същите хора дърпаха като обезумели. Питам продавачите - Ще има ли още? А те отговарят "Ми не знам, изчакайте, може и да има". Така чаках до 8:30, но не докараха повече.

Та така - мега и гига промоциите са с по 10-15 бройки, които свършват още рано рано. А останалите - ами нали така и така са дошли до магазина. Все ще купят нещо друго
                        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Отваряйте си очите, когато купувате от Метро стоки на прИмоция. Две еднакви неща може да са на различни цени, т.е. една бройка да е с намаление, а друга - на редовната цена. На мене ми се случи с флаш-памет Сигма, 32 GB. Върнах се от касата на щанда и ми дадоха същата, но с намалената цена. Външно нямаха никаква разлика.
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

То е ясно, че целта е да те вкарат в магазина, все нещо ще си купиш, ако няма телевизори по 200 лв за 36" , то има олио за 3 лв./л.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                              Маркетинг... За това хляба е винаги на края..
                              А като отиде до магазина поне нещо друго купи ли си или си тръгна с празни ръце?
                              Специално снощи се ядосах и излязох с ръце в джобовете . Влязох в лидъла който е на 10 метра по надолу и от там си напазарувах . Аз нямам време да ги следя промоциите но понеже жената чат пат ги следи и ми звънна да взема едни кремчета за децата които от 55 стотинки били на 36 и покрай тях щях да напазарувам и нещата които редовно пазарувам така че се разминаха с едни 20 - 30 лева . Тоя път при мен маркетинговата им стратегия не проработи . Сега поне не е като на времето в радиус от няма и километър около нас има магазини на всички търговски вериги даже гледам откриват и някакъв нов на ТМ ( твоя магазин). Не ме е яд за парите а че по такъв елементарен начин се опитват да ни работят .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X