За пореден път попадам на нелоялни търговци тоя път Т маркет . Сутринта жената хареса за лаптопа на децата колонки за компютър за 6.99 лв. и безжична мишка за 3.99 лв. Отивам в един от магазините им наблизо (Дяна бад) и какво се оказва безжичната мишка е с поне метър кабел
а колонки няма . Питам един от продавач - консултантите а той с половин уста ми каза че първия ден от промоцията докарали десетина бройки колонки които свършили почти веднага още първия ден днес бил петия ден . Викам си добре ще мина през магазина им зад "Плиска" там може и да има колонки . И там ситуацията беше същата . Ясно ми е че маркетинга и рекламата са си цели науки и че е стар търговски номер да пуснеш нещо актуално и покрай него клиента все ще купи и нещо друго ама до кога ще ни пързалят толкова елементарно ? Няма ли някаква нормативна база която регламентира тези "промоции" ? http://www.maximabulgaria.bg/byuleti...en-byuletin-2/ Ако модераторите преценят че на темата не и е тук мястото или е неуместна знаят си работата .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дървени промоции
Свий
X
-
От: Дървени промоции
Промоциите, на Т - маркет и на Лидъл, са до изчерпване на количествата, виждал съм части да седят с месеци, други да изчезват за един ден... Когато питах ще има ли нови, това ми казаха... Идете и вижте в другия магазин, тук са свършили....
Та си е нормално, да няма..
После зареждат същия артикул, ама на друга марка, каквато намерят, както е станало с мишката предполагам.....
100% са си вързали гащите, като на най-забутаното място, има дребен шрифт и пише, че промоцията е до изчерпване на количеството...За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
Ти пък си намерил къде да пазаруваш! На тия всичката им работа е такава. Отвориха преди време в махалата техен магазин на мястото на "Калея" и известно време продължихме да го посещаваме по инерция, че е наблизо. Ама бързо установихме, че прекалено често цената, която се маркира на касата, е по-висока от тази на етикета на щанда; персоналът в голямата си част е гола вода, че и на всичкото отгоре някои касиерки имат навик да натискат с пръст кантара, докато ти мерят някаква стока.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеЗа пореден път попадам на нелоялни търговци тоя път Т маркет . ...
Та вече от доста време сме ги отписали и не стъпваме там.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Безжична мишка за 4 кинта е жична мишка, на която и е скъсан кабела....
Аде холан....
Тонколони за 7 кинта продаваме на пансиона на глухонемите....
Не така бе, братче - ако искаш нещо за без пари, получаваш още по-..
Дай адрес - ще ти пратя нещо читаво - не питай за пари - на сърце ми е.
Коментар
-
Корегирали са го . Не вярвам и аз и жената да сме толкова кьорави .Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнениеЗа мишката пише, че е оптична, а не безжична.Не става въпрос за парите а за отношението към клиента . Това е дразнещото .Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеБезжична мишка за 4 кинта е жична мишка, на която и е скъсан кабела....
Аде холан....
Тонколони за 7 кинта продаваме на пансиона на глухонемите....
Не така бе, братче - ако искаш нещо за без пари, получаваш още по-..
Дай адрес - ще ти пратя нещо читаво - не питай за пари - на сърце ми е.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ми имигрирай в бяла държава. Това е истината, тука хем ти вземат парите, хем ти продават боклук, хем те е**т. Няма на кой да се оплачеш и кой да ти защити "правата", понеже тук обикновения човек права никога не е имал.Не става въпрос за парите а за отношението към клиента .If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Вчера пак уцелих дървена промоция ама в Карфур .Оказва се че това което е на промоция в каталога важи за хипермаркетите в супермаркетите не всичко от обявеното в каталога е на промоция а само някои неща само че никъде не го пише или поне аз не го видях .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Маркетинг... За това хляба е винаги на края..Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеВчера пак уцелих дървена промоция ама в Карфур .Оказва се че това което е на промоция в каталога важи за хипермаркетите в супермаркетите не всичко от обявеното в каталога е на промоция а само някои неща само че никъде не го пише или поне аз не го видях .
А като отиде до магазина поне нещо друго купи ли си или си тръгна с празни ръце?
Коментар
-
Да кажат хардуеристите,ма от тез вериги специфична техника,аз поне не гледам,а като правило и не влизам.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Долна работа са тия промоции. Даже вече не им разглеждам каталозите на големите вериги, да не се дразня. Колкото пъти съм отивал да взема нещо супер на далавера - никога не е имало. Вече предпочитам да пазарувам от български вериги.
Веднъж преди няколко месеца в Метро пуснаха от тия дневните промоции. Само на еди коя си дата - тиган Тефал с термоспот за 20 лв. Като редовната цена е към 45-50 лв. Викам си - "Ще ида, да направя подарък на жената". Бях там в 6:30. Питах за тиганите - не ги били изкарали още. В 7:00 докарват една количка с 10-тина тенджери под налягане (и те бяха на мега промоция). Както нямаше хора, изведнъж се наюриха поне 20-тина човека и като хиени раздърпаха тенджерите още от количката. Повечето тенджери бяха хванати от по двама човека и всеки дърпа за себе си, чак до бой се стига. Аз отстрани гледам и не вярвам на ушите си. След малко същата сценка се разигра и с тиганите. И пак същите хора дърпаха като обезумели. Питам продавачите - Ще има ли още? А те отговарят "Ми не знам, изчакайте, може и да има". Така чаках до 8:30, но не докараха повече.
Та така - мега и гига промоциите са с по 10-15 бройки, които свършват още рано рано. А останалите - ами нали така и така са дошли до магазина. Все ще купят нещо другоNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Отваряйте си очите, когато купувате от Метро стоки на прИмоция. Две еднакви неща може да са на различни цени, т.е. една бройка да е с намаление, а друга - на редовната цена. На мене ми се случи с флаш-памет Сигма, 32 GB. Върнах се от касата на щанда и ми дадоха същата, но с намалената цена. Външно нямаха никаква разлика.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
То е ясно, че целта е да те вкарат в магазина, все нещо ще си купиш, ако няма телевизори по 200 лв за 36" , то има олио за 3 лв./л.
Коментар
-
Специално снощи се ядосах и излязох с ръце в джобовете . Влязох в лидъла който е на 10 метра по надолу и от там си напазарувах . Аз нямам време да ги следя промоциите но понеже жената чат пат ги следи и ми звънна да взема едни кремчета за децата които от 55 стотинки били на 36 и покрай тях щях да напазарувам и нещата които редовно пазарувам така че се разминаха с едни 20 - 30 лева . Тоя път при мен маркетинговата им стратегия не проработи . Сега поне не е като на времето в радиус от няма и километър около нас има магазини на всички търговски вериги даже гледам откриват и някакъв нов на ТМ ( твоя магазин). Не ме е яд за парите а че по такъв елементарен начин се опитват да ни работят .Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеМаркетинг... За това хляба е винаги на края..
А като отиде до магазина поне нещо друго купи ли си или си тръгна с празни ръце?Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар