Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Живот на последния етаж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• auto_marin
    отговори
    От: Живот на последния етаж

Дълги години живях на последен етаж (8 ми) доста са неволите с които трябва да се примириш най неприятното е с температурите зимата студ лятото жега но си има и чар ще се радваш на хубава гледка и няма никой да ти тъпче по главата ,пълно щастие няма Успех !

Остави коментар:

• sek.1
    отговори

Ако сградата е сравнително ниска 4-5 етажа асансьора е хидравличен и машината е в мазето . Щом е ново строителство значи и асансьора е нов което са едни 20 години преди да му почнат проблемите . Хубавото е че нямаш никой над теб . Лошото е че покрива принципно се води обща собственост но на никой не му пука и не дава пари за ремонт като протече . На времето сестра ми живееше в на последния етаж в 8 етажен панел и в действителност шума от асансьорната машина си беше доста силен особено нощно време . Покрива също си го правихме естествено за наша сметка .

Остави коментар:

• kuzdov
    отговори

И ако спре асансьора, най-тежко ще го преживяваш, освен студа и жегата. Помисли и къде са машините на асансьорното, да не се наложи да спиш с тапи на ушите. Иначе си е кеф да няма кой да ти ходи над главата ...

Остави коментар:

• Никола
    отговори

Ми общо взето лятото най-топло и зимата най-студено. Ако ти се запуши някой от улуците първи ще-разбереш, комшиите няма да им пука за теча докато не стига до тях. За сметка на това едва ли някой ще ти тропа на тавана в 3 през нощта например. Зависи все пак и кой е построил сградата и дали не си е оставил ръцете и олуци задръстени със парчета гипсокартон и т.н.

Остави коментар:

• jouzzin
    започна тема Живот на последния етаж

Живот на последния етаж

Здравейте колеги!Предстои ми покупка на жилище,и съм си харесал апартамент на последния етаж в нова сграда!Може ли някой да сподели от личен опит какво е да живееш на последния етаж,как е положението със студа през зимата и жегата лятото,въпреки изолациите и т.н!Течове...?!Иначе скосовете ги преживявам!Има някаква романтика в тях...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X