Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Днес в моя мравкариум...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Днес в моя мравкариум...

Първоначално публикуван от дядо Ники Преглед на мнение
    Последни новини!!!

Разработиха се! И имат организация!

5-6 мравчоци дълбаят дупката, за която преди малко качих снимка. Дупката е поне двойно по-голяма, сравнена със снимката. Изкопаните парченца се връчват на други трудещи се, а те търчат да ги оставят в другия край на контейнера. И се стараят - краката си ще потрошат.

Няма за кога да снимам, че утре съм отрано на работа! Но ще проследя какво става на обекта.

Поздрави!
    Явно ония, покойните мравки са били един вид терористи и умишлено са пречели на трудещите се да започнат работа. Нещо като мравешка Ал Кайда или Мюсюлмански братя. Или талибани. Ообаче, неумолимият ход на историята ги е премазал като гниди. Останалите казваш, моментално започнаха работа по новия петилетен план, а? Хммм, добре би било в единия ъгъл да им спретнеш един миниконцлагер и който се ошумолява и не иска да работи да го заточваш там в компанията на някой и друг мравколъв!
    Венсеремос! Мравучковци от всички мравкариуми, обединявайте се!

Коментар

И Баща ми има Концлагер, ама за рибки

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Явно ония, покойните мравки са били един вид терористи и умишлено са пречели на трудещите се да започнат работа. Нещо като мравешка Ал Кайда или Мюсюлмански братя. Или талибани. :
        ..или мравки цигани
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          И Баща ми има Концлагер, ама за рибки
          Исторически е доказано, че без концлагери не става.

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
          ..или мравки цигани
          Недей, че ще ни изплющят за етническа нетолерантност!

...макар, че идеята ми харесва...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Исторически е доказано, че без концлагери не става.

...
            Гледната точка Силно зависи от коя страна на оградата си!

Сори за спама.

Коментар

Мисля да пробвам с бурканче и нишесте и ако става да го направя джиджано че да интересно за детето.
              Недей, че ще ни изплющят за етническа нетолерантност!
              Който няма досег само той е засега в зоната на "въздържали се". Я да си намери елжена прясно разфасован на вторични и пак да говорим.

Коментар

На мен пък ми е жал за тези мравки(( Можеше да си живеят нормално в мравуняка, сред природата. А така - някой ги откъсва от средата им, променя на 180 градуса живота им, прави се на "господи" и то защо - за да гледа как е. Тръпки ме побиват. А нас кой ли ни гледа?

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                  На мен пък ми е жал за тези мравки(( Можеше да си живеят нормално в мравуняка, сред природата. А така - някой ги откъсва от средата им, променя на 180 градуса живота им, прави се на "господи" и то защо - за да гледа как е. Тръпки ме побиват. А нас кой ли ни гледа?
                  Ми да изляза да се вържа на синджира , а да пусна кучетата вкъщи да гледат "Пълна лудница".
                  Към друга и изключително обширна тема клониш.

Коментар

Ми да изляза да се вържа на синджира , а да пусна кучетата вкъщи да гледат "Пълна лудница".
                    Към друга и изключително обширна тема клониш.
                    Това не го разбрах, но пък...звучи интересно като идея. Само че в случая, мравките не са се "вързали сами на синджира". Та по тази логика нещата биха изглеждали така: някой те хваща теб и семейството ти, слага те някъде заедно с доста други като теб, дава ти някакъв ограничен ресурс и ти гледа сеира. Ако ти изглежда познато, бъркаш се, това е само фантастика. Просто си говорим.

Коментар

Мисля да пробвам с бурканче и нишесте и ако става да го направя джиджано че да интересно за детето.
                      Като занимание за детето, ми се струва като да е някакси извратено - `Що не вземеш, по най-ретроградния начин да му подариш котка...
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Като занимание за детето, ми се струва като да е някакси извратено - `Що не вземеш, по най-ретроградния начин да му подариш котка...
                        Котка, ама откъде да намери поне 10 литров буркан и 4 кила син гел... ?

Коментар

Никакъв гел за котката - пъхай я в концлагера за рибки и да се оправя!
                          Сега по-сериозно - темата няма нищо общо с природозащитните, тъй че моля, нека не я оспамваме повече с природозащита тип "спаси дърветата - убий бобъра, дето ги яде"
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                            някой те хваща теб и семейството ти, слага те някъде заедно с доста други като теб, дава ти някакъв ограничен ресурс и ти гледа сеира.
                            За правителството ли говориш?

Коментар

Тая тема отишла в забавата
                              Та какво става с мравките като стигнат дъното? Ей това ме интересува.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                                Тая тема отишла в забавата
                                Та какво става с мравките като стигнат дъното? Ей това ме интересува.
                                Минават в нелегалност, формират терористични клетки и подготвят атентати. Срещу собственика.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X