Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква вода пиете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каква вода пиете?

Вода ли?!!!
    Бира!Чиста, преварена, ферментирала!!
    Е, понякога разбито домашно кисело мляко, или домашно прясно! Не съм пил вода от доста отдавна!
    А иначе децата и жената пият "Банкя", от чешмата!!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Вода пия много у нас ми харесва чешмяната, тук става за пиене и моторната. Като живях в Девин там по чешмите си тече "изворна". Като живях в Стара Загора само минерална, като се мъчех да ги меша, но някаква слабост все към Девин ме теглеше.
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Девин изворна пия и Горна баня, но за Девин съм чувал, че е една и съща само че изворната е пречистена от минерализацията.
        А от чешмата даже и не готвя.
        Чешмяната идва от язовирите обикновенно, и си представете когато сте сменяли водата на рибките в аквариума, колко рибешки лайна има, така е и с язовирите.
        Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Напоследък попадам на редица статии в пресата и по форуми на здравна тематика, в които се изтъква, че бутилираната вода е по-скоро вредна, че през 20 век във Франция за първи път се предлага бутилирана вода в стъклена бутилка, после отново друга френска компания предлага вода в пластмасова бутилка и оттогава това се превръща в мода, на хората се насажда, че чешмяната вода е вредна за пиене и трябва да се пие само бутилирана вода!
          Аз лично съм в дилема, незнам на какво да вярвам, допреди 4-5 години пиех чешмяна вода, сега само изворна на Девин, най ми е вкусна!
          Има и мнения, че изворната вода е бутилирана чешмяна вода, какво мислите за това?
          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета
            .....
            Има и мнения, че изворната вода е бутилирана чешмяна вода, какво мислите за това?
            Напълно възможно таскоро гледах по телемизията журналистическо разследване за производител на без алкохолни напитки който правеше магии.
            До мен са стигали приказки, че се налива вода от непроверени водоизночници която се бутилира под някакво име и се продава по магазините.
            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
              Напълно възможно таскоро гледах по телемизията журналистическо разследване за производител на без алкохолни напитки който правеше магии.
              До мен са стигали приказки, че се налива вода от непроверени водоизночници която се бутилира под някакво име и се продава по магазините.
              Добре де, няма ли някой в този форум който да знае коя е най-добрата вода за пиене и да го сподели с нас! Моля ви!

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                Аз съм чувал че е същата само че е филтрирана и с по ниска минерализация.
                И някой да каже какво е това: "На водата е направена разрешена обраборка с озон" или нещо такова пише.
                Друг е въпроса че има някакво картелно споразомение за цената на водите
                Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Без да съм специалист, но от такива чух, че най-хубавата трапезна минерална вода е Горна баня и след това Девин и двете могат да се употребяват дълго време без да има последици за здравето.
                  Видно от горният ми пост за втората гарантирам.
                  Изворната на Девин е бутилирана чешмяна вода, но от Девин.

Ей, да не ме зафанете ся, че реклама съм правил... ко трябва ще им изтрия имената.
                  Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Според сезона , зимата-тъмно лятото - светло.Когато може Старопрамен,Когато не може.. ами каквото има.
                    "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                    Mark Twain
                    СтоЕнчA

Коментар

Добре де, няма ли някой в този форум който да знае коя е най-добрата вода за пиене и да го сподели с нас! Моля ви!
                      Изворна от проверен източник или от проверен кладенец. Имам едно предложение ако искаш ще ти налея от два извора край нас но незнам как да ти я изпратя.
                      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                        Изворна от проверен източник или от проверен кладенец. Имам едно предложение ако искаш ще ти налея от два извора край нас но незнам как да ти я изпратя.
                        Ако е толкова добра да вземеш да докараш с една водонодска за софийските си съфорумници!
                        И ние тук на Витоша, на Тиганчето имаме един извор, казват, че водата там била със съдържание на сребро, но как да я проверя става ли за пиене и дали е добра? Така се говори из квартала, но колко е вярно, незнам!

Коментар

Ако е толкова добра да вземеш да докараш с една водонодска за софийските си съфорумници!
                          И ние тук на Витоша, на Тиганчето имаме един извор, казват, че водата там била със съдържание на сребро, но как да я проверя става ли за пиене и дали е добра? Така се говори из квартала, но колко е вярно, незнам!
                          Това с водоноската е добра идея. А за другото изворът мисля, че трябва да е каптиран за да няма механични примеси и се носи вода в бившето ХЕИ ако не се лъжа сега е РИОКОЗ ще питам и ще ти кажа.
                          0878 79 20 61 Борис

Коментар

В Бъкстон съм, без Топлофикация... студената вода се източва постоянно. Само чУшмята!
                            вАрена... от Пирина, най-обичам!

Коментар

когато във вода сложиш сребро....става там нещо си химично
                              и среброто избива бактериите.
                              Ясен може да го каже научно.

Коментар

А водоноската неръждавейка ли да бъде? Измита дезинфекцирана (с какво??) и т.н.?!
                                Абе хора, що се абите - в България 99% от водата в чешмата е годна за пиене и не се отличава много, да не кажа хич от бутилираната "изворна" вода! Плащате за бутилка, етикет и печалба на бутилиращия!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X