Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си опазя електромера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да си опазя електромера?

Мина поредната "седянка". Свидетелят на Енергопро не се яви в съда в Шумен, понеже се "объркал" и отишъл в съда във Варна. Отложихме се и другия месец пак ще се виждаме. Смешници!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Днес, 16.05.2013 година, денят в който уважаемият Бойко Борисов реши да говори за пръв път след победата на изборите, е денят в който уважаваният Шуменския районен съд реши да уважи моята жалба против своеволията на "уважаемото" дружество ЕОН (наст.Енергопро) и да отсъди правилно в защита на моите граждански права.
      Борбата срещу монополите е жива!!!
      Борете се братя!!!

П.С. След еуфорията ми остава да чакам обжалването на хонорованите адвокати и да ходя на втора инстанция, но края на делото вече се вижда.

Коментар

нека обжалват - нека се гърчат!
        гъъъърч!

Коментар

С удоволствие съобщавам на всички заинтересовани от борбата с монополите в българия, че има отбелязна още една победа. Този път окончателна.
          Днес обявиха резултата от делото, което водя вече 2 години. На трета инстанция съдът окончателно реши делото в моя полза. Това е! Всичко приключи!
          Какво ми костваше? - Един добър адвокат, 2 години време и 34лв разходи. Всички останали направени разходи по адвокатски хонорари, такси за съда и т.н. (около 800лв) ще ми бъдат възстановени. И за да на ме мотаят енергаджиите още утре образувам изпълнително дело.

Като победител препоръчвам на всички засегнати да си търсят правата, а не да подвиват послушно глава. Борете се и ще спечелите. Парите не ги намирате на улицата.

Коментар

Поне една добра новина този месец...
            настръхнах...
            Честито!

Коментар

Сега направи един констативен протокол от твоя страна и ги осъди за пропуснати ползи на база наем за този апартамент за две години, докато е стоял неизползваем без ток.

Коментар

Дайте ми координати (може и на лични) на някой добър адвокат от Пловдивски район който разбира и се е занимавал с подобни дела. Става въпрос за ЕВН.
                За жалост и аз изпаднах в същата ситуация като вашите.
                Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X