Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обезвлажнител ,влагоуловител,няколко въпроса към имащите такъв уред.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обезвлажнител ,влагоуловител,няколко въпроса към имащите такъв уред.

Не става отгоре мислил съм го.
    Компромис некомпромис ще се наложи ...
    Таа дайте идеи за нещо читаво компромисно и т.н.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако ти е крайно необходима сушилнята, дай размери да видим колко е кът, че отговора на въпроса ти клони към-ако има жълта, вземи нея.

Коментар

AEG L 87695 WD за над 6мес. няма грижи и е тиха - нямаш голям избор, има още деу канди, аристон, бош. Електролукс и АЕГ уж едно и също, ама лукса понякога е с 55мес. гаранция, като карък по мое време го нямаше.
        Последно редактирано от DBRS; 25-11-13, 09:25.
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

От доста години караме с комбинирана сушилня/пералня... Май бе електролукс (някъде към 1800об/мин)...
          Върши работа...
          И има и някои преимущества спрямо отделните уреди...
          Например мога да си хвърля дънките и да я настроя да ги изпере и изсуши след това...
          След 2-3 часа ги вадиш и обуваш - няма какво да гледаш свършило ли е едното и трябва ли да прехвърляш дрехите в другото устройство...
          Обаче в конкретния случай проблема няма да се реши...

Добре де, защо не обмисляте варианта с пасивна вентилация като слагате добри дограми?
          Каквато и сушилня да сложиш, не можеш да 'обереш' влагата от готвене и от хората (все пак човек изпарява сигурно над 1л вода на ден).
          А това, че се потят прозорците и ти се повишава влажността, показва, че нямаш по принцип добра вентилация...
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
            Ако ти е крайно необходима сушилнята, дай размери да видим колко е кът, че отговора на въпроса ти клони към-ако има жълта, вземи нея.
            kuhnia1.pdf
            Е толкова е кът

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kuxnia ..JPG
Прегледи:1
Размер:93.4 КБ
ID:5539793
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Почти същата е разстановката и вкъщи (хладилника е зад колоната
              Наистина и вкъщи няма място за нищо допълнително...
              Да, мога да сложа сушилня на терасата, но не искам..
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

При също толкова място в къщи въпроса с влагата съм го решил с комбинирана пералня/сушилня на Аристон на цена около 1200лв (инокс - жената друго не признава) и влагоабсорбатор на Теси. Последния не е толкова шумен и си събира качествено влагата. Съмненията за него бяха едиствено от естество, че е китайки внос, а нашите вносители не залагат на качественото, а на евтиното.
                Проблема с комбинирана пералня е че износва по-бързо дрехите и същите понякого имат склонност да миришат странно. Но поне съхнат бързо и зимата не миришат на пушек, което си е добре.
                Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  [ATTACH]654043[/ATTACH]
                  Е толкова е кът

[ATTACH=CONFIG]654044[/ATTACH]
                  Ако си още на фаза проект, изпрати ми размерита, ще ти направя вариант и със сушилня. Възможно е.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                    Ако си още на фаза проект, изпрати ми размерита, ще ти направя вариант и със сушилня. Възможно е.
                    Е пдф-а дето съм качил е с размери

Мивката е в ъгъла, от това няма мърдане ))

Коментар

В момента вкъщи има някакъв TWE YL-2110AP и някакъв Midea mdn-10den3. Двата се появиха едновременно щото като се купува без координация с домашните любимци така става.

Първият има четири възможности за настройка - да работи докато се напълни резервоара, до 40%, до 60% и до 80% влажност. Бучи яко. Струва 300лв.

Вторият има електронно дисплейче дето показва моментната влажност. Може да се настрои да работи до напълване на резервоара, или да спре и поддържа определна влажност - през 5% влажност стъпка. В сравнение с TWE е доста по-тих. Не знам колко струва.

Не съм провеждал тестове кой е по-ефективен, нямам и намерение за това. Обаче понеже два не ми трябват на мен, май ще предпочета Мидеа-та, главно заради нивото на шума, останалото има малко практическо значение - няма да си правя хола хумидор, че да ми трябва някаква прецизна настройка на влажност.
                      Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

Обади се като ще продаваш единия.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          п.п. повечето сушилни безгрижно живеят ВЪРХУ пералнята.
                          Даже мога и да го онагледя със снимка, ама ако Търтьо почерпи.
                          ПП. Миялната се мести на друго място и е по-малка , да не сте четирима бре, а и Миро ще ти удари едно рамо, мога и аз , ама .....
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                            да не сте четирима бре,...
                            рано е да се каже!

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                              Даже мога и да го онагледя със снимка, ама ако Търтьо почерпи.
                              ПП. Миялната се мести на друго място и е по-малка , да не сте четирима бре, а и Миро ще ти удари едно рамо, мога и аз , ама .....
                              Ако мен питаш миялната е 45 см и няма как да се премести
                              И ако броим животните в къщи 4 сме ги надминали отдавна

Коментар

Вече е решено-ще се взима обезвлажнител ,мои познати използват и казват че има ефект голям.ОБЕЗВЛАЖНИТЕЛ TWE DYD-E12A

(0+)
                                Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X