От: Избор на сноуборбд с твърди или меки обувки
Само за дъската не съм съгласен. Аз откакто се качих от талпа от 200лв на ЛибТех от 400лв втора ръка, се почуствах като .... няма такова чувство де. Дъската завива още като си помисля, поне с три пъти по-малко усилия.
А може би е и добре да покара, човек един сезон с талпа, за да може да оцени по-реално качествата на хубава дъска.
Само за дъската не съм съгласен. Аз откакто се качих от талпа от 200лв на ЛибТех от 400лв втора ръка, се почуствах като .... няма такова чувство де. Дъската завива още като си помисля, поне с три пъти по-малко усилия.
А може би е и добре да покара, човек един сезон с талпа, за да може да оцени по-реално качествата на хубава дъска.
Дъската принципно колкото по-малка е толкова по-лесно я връткаш и обратното. Височината на дъската трябва да ти е между носа и брадичката. Относно пухкавия сняг за мен лично няма по голям кеф, защото мнооооого мазно се правят завоите, но това е друга тема. Слагаш по-силния си крак отзад(най-лесно се разбира като някой те бутне отзад и с който крак направиш първата стъпка), защото той играе важна роля. Не знам колко големи са тези склонове, но е хубаво да имаш някаква скорост за да можеш да завиваш и да пренасяш тежеста от петите към пръстите
Аз като се учих една седмица след това задника ми беше син.
За карането по пухкавия сняг, аз лично не местя нищо, както е казал Пакс само натискам със задния крак повечко да може носа да се покаже над снега и да пори пудрата
Коментар