Първоначално публикуван от derhunter
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Голямата война! Тема за дискусия между "Ловците"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
И никакъв безалкохолен алкохол вече.Баси като пиете две
лимонади и....................................
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Да ги смениме ако искаш.Първоначално публикуван от VolkБулдог, отсега нататък само с тоя "товарищ УАЗ"......
Знам си аз че тая марка е яка, ще орежа закуските на децата и догодина може и в моя гараж да има някоя "товарищ Командир"..
Коментар
-
Е тамъм се върнах от банско и като глегам бая сте се наиграли
и като гледам има бая шпиони и се по кодирано ще се налага да си говорим в форума , та викам да се съберем през седмицата да поговорим за днескашното мероприатие (на което не можах да доида
)
Коментар
-
Боко,стягай четата че голям купон ни чака.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Свършвай с писането,вземай изпитите и да си готов.
И аз си харесах днес едно зеленичко с верижки в
бригадата в Г.Баня ама нещо се опъват фуражките.
Но до май месец има време може да ги "убедя"
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
При жените винаги си втория /може да си и двайсет и втория/...Първоначално публикуван от didkata_sпървия????Първоначално публикуван от VolkПоздравявам всички "Ловци", които днес проведоха първия в България оффроуд пейнтбоул!
жестоко се лъжеш драги ми Вълчане
може би.....трети или четвърти
Коментар
-
За съжаление, някои от нас се разочароваха /Хънтъра/ от смешните изстрелни показатели на тия джаджи и се появи мерак да хванем добрите стари двуцевки и карабини, но държа да ви подсетя, че няма начин хем да стреляме с нашите пушки, хем да е по хора...
Всъщност има начин - "пандиза"...
Коментар
-
Ти ще видиш другия път като се появя с прашка и боздуган........Първоначално публикуван от VolkЗа съжаление, някои от нас се разочароваха /Хънтъра/ от смешните изстрелни показатели на тия джаджи и се появи мерак да хванем добрите стари двуцевки и карабини, но държа да ви подсетя, че няма начин хем да стреляме с нашите пушки, хем да е по хора...
Всъщност има начин - "пандиза"...Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Най накрая го качих.
https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...3%f0%e0%f2%e0/
Има още.Тук който не може да стреля му показвам как се кара.
https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...3%f0%e0%f2%e0/
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар