Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голямата война! Тема за дискусия между "Ловците"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от derhunter
    Първоначално публикуван от Vi4o&Machinery
    Тази неделя ще има ли мероприятие. Най сетне Вранглера ми е в движение. Вълка да му мисли. Между другото благодаря за активната помощ на вълка . Без него го бяхме закъсали в това малко приключение, в това малко но кално дере. Благодаря и на Хънтъра че активно ми правеше компания в дерето. Без него щеше да ми е скучно долу.
    Ахаааа,ида идвам ли утре да правиме хънтърската машина
    Надявам се че си отстранил проблема по твоята машина. Частите който ти дадох как са. Ще идваш ли в неделята.

Коментар

• Все пак си направихме купона в дерето.

Коментар

• Каква се оказа причината?!
        Според мен този мотор е твърде як за такава трансмисия, ама в тази област съм слаб....

Коментар

• Първоначално публикуван от Vi4o&Machinery
          Първоначално публикуван от derhunter
          Първоначално публикуван от Vi4o&Machinery
          Тази неделя ще има ли мероприятие. Най сетне Вранглера ми е в движение. Вълка да му мисли. Между другото благодаря за активната помощ на вълка . Без него го бяхме закъсали в това малко приключение, в това малко но кално дере. Благодаря и на Хънтъра че активно ми правеше компания в дерето. Без него щеше да ми е скучно долу.
          Ахаааа,ида идвам ли утре да правиме хънтърската машина
          Надявам се че си отстранил проблема по твоята машина. Частите който ти дадох как са. Ще идваш ли в неделята.
          Май изпуснах пробата днес.Пак ли беше в дерето?Утре ще го почвам
          ама как неми се почвааааааа.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• Айде тоя път, да не пробвате до неделя, че да се съберем поне веднъж нормално...

Коментар

• Първоначално публикуван от Volk
              Айде тоя път, да не пробвате до неделя, че да се съберем поне веднъж нормално...
              Тази неделя съм на линия. Поне така си мисля. Въпреки че като погледна към дерето ...... Влече ме яко

Коментар

• Тази неделя последно ще има ли збиркатраа ли да събирам четата
                аз ще съм сигурно тука

Коментар

• Тази неделя само ще кръстосваме района, следващата може и да пръснем някое топче..

Засега 9,30 - 10,00 в неделя на Шел..

Коментар

• трабва ли да сме всички с коли щот моита коза маи няма да успее за този раз

Коментар

• Не разбира се!
                      Ние сме известни с това, че до последния момент не се знае чий кон ще докуцука до срещата, но важното е че всички сме джигити и по двама на кон пак режат глави!

Коментар

• За неделе нещо се клатя. Не знам дали ще дойда.
                        LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от goldy
                          За неделе нещо се клатя. Не знам дали ще дойда.
                          И аз не знам но мисля да.Оправих звяра .като хала е.
                          Частите са супер,легнаха си като в къщи.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• Първоначално публикуван от derhunter
                            Първоначално публикуван от goldy
                            За неделе нещо се клатя. Не знам дали ще дойда.
                            И аз не знам но мисля да.Оправих звяра .като хала е.
                            Частите са супер,легнаха си като в къщи.
                            Радвам се, че поне една кобилка е готова за препускане.
                            LZ1VMH

Коментар

• От днес с нас е Falco - вманиачен в оръжията снайперист, който вкарва с личния си Зиг Зауер 5 куршума на 25 метра в 5 см. кръг..

Търкаля Нива, внук на царски генерал и син на офицер...

Коментар

• Първоначално публикуван от Volk
                                От днес с нас е Falco - вманиачен в оръжията снайперист, който вкарва с личния си Зиг Зауер 5 куршума на 25 метра в 5 см. кръг..

Търкаля Нива, внук на царски генерал и син на офицер...
                                Има ли превозно средство.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X