Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голямата война! Тема за дискусия между "Ловците"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има Нива, без екстри, но пък не я мисли въобще и мести паднали дървета с нея... /нова е/.

Коментар

• Браво на него. Само за моят звод е.
      LZ1VMH

Коментар

• Тигри, искам вашето мнение...

В неделя е ясно, че ще се съберем, основната ни задача ще е разучаване на тия пусти 100 квадратни километра...

Ще трябва да се свалят тракове на проходимите трасета / Булдога ще свали от хижа Мургаш до Ботевград, защото там снега е 1 метър, но той се е прибрал по този път /,

Проблема е че както знаете, някои от нас пощуряха на тема диви коне и ще трябва да бъде намерен табуна, да се стигне до тях /дори и пеша/, да бъдат разучени и снимани....

Трябва да се разбием или на две части - едната да гони конете, другата - трасетата, или да сме заедно /по-добрия вариант/, но с риск на някой да не му хареса ходенето пеша...

Както и да е има и трети вариант - аз взимам вече клубната сгъваема маса, Булдога - скарата, от вас надениците и си определяме час - 16,00 - мястото вече е известно....

Дотогава, всеки ще може да прави каквото реши, ако някой гони нови трасета, ще му дам моя ГПС да ги свали, ако има други ГПС-си, още по-добре...

Знам само, че аз и Хънтъра ще намерим конете, ще ги снимаме, и ще си ги разпределим /белия е за мен/...

Коментар

• да ви кажа намерил съм още 2 танка
          един Land Lover Series 111 88 i landrover D 90
          тва беше изненада и ето иа

Коментар

• Това е...

Както елегантно казват руснаците " не дразни мечката под опашката!" - към Отбор 1!
            По всичко личи, че се групираме отлично, тази седмица - разходки, другата неделя - твърдо ще се пуцаме....дошло е време!

Коментар

• Кой ще идва в неделя.
              LZ1VMH

Коментар

• Знаеш че никой не може да предвиди това!

Коментар

• За съжаление си прав.
                  LZ1VMH

Коментар

• И мен ме атакуват за включване в отбора,за сега ги отбивам че
                    ще настане една гмеж.......Пък и мисля да ги пробвам на групи.
                    А и Джими ми води едни надъхани зверове,все калени планински
                    бегачи.Казвайте кво да правим.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• Видяхте една проходима Уазка и сега Мургаш -Ботевград, и то на мен
                      GPS кой ще работи с него аз се изгубих докото обикалям да търся конете и излезнах на Ботевград.За неделя ще трябва да напълня и двата резервоара че се незнае къде ще излезна.

Коментар

• Първоначално публикуван от derhunter
                        И мен ме атакуват за включване в отбора,за сега ги отбивам че
                        ще настане една гмеж.......Пък и мисля да ги пробвам на групи.
                        А и Джими ми води едни надъхани зверове,все калени планински
                        бегачи.Казвайте кво да правим.
                        Давай ги нали знаеш че има още един УАЗ.

Коментар

• Така, за тази неделя ситуацията е следната :

- ще се разделим доброволно на две групи

- първата група, трябва а се захване с черната работа - трасетата, ще направи трасета с ГПС-си от няколко основни точки - села, включително и от другата страна на планината...
                          По това време на годината няма да стигне далеч след селата, но ще стесни кръга на непознатите ни пътища..
                          Тази група трябва да е от яки машини /поне първата/ и ще и дадем всичката електроника..

Булдога да се погрижи да разпечата онази карта /която всички снимахме/ и я няма в "картата на НАТО"..

- втората група ще е "ловна" - качваме се до Мургаш, бърз разпит на хижаря, за всичко свързано с тия коне, после докъдето стигнем с джиповете, после пеша...камери, разучаване, опит за сближаване с животните...

По мое мнение - ще има поне 10 км. яко ходене, всеки да си направи сметката...

В 16,00 - двете групи се срещаме на "скарата" и правиме скарата!

Чакам мнения!

Коментар

• Не стига Булдог,трябват още,без майтап.Но мисля първо да хапнат
                            топчета/синки демек/ пък после да видим.Джими след стрелбата
                            и синките по краката така се е нахъсал че е готов и през седмицата
                            да прави по някое и друго излизане.Ей такива ни трябват.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• Хънтър, Джими е много мъжко момче, абе как така при нас се събраха само пичове?!

Сигурно защото не ни интересуваше бройката, а качеството!

Всъщност точно Джими ме запозна с ударите на тия пусти топчета, аз пък после му върнах жеста...

Абе възпитани джентълмени сме...

Коментар

• Първоначално публикуван от derhunter
                                Не стига Булдог,трябват още,без майтап.Но мисля първо да хапнат
                                топчета/синки демек/ пък после да видим.Джими след стрелбата
                                и синките по краката така се е нахъсал че е готов и през седмицата
                                да прави по някое и друго излизане.Ей такива ни трябват.
                                Хънтър АЗ съм сериозен ИСКАМ Джими при мен ,аз Миро и Джими ще направим УАЗка УБИЕЦ, да ни беше видял в неделя като се прибирахме как се държат като спускахме надолу по пътя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X