Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра в неделя 06.05.2007 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Игра в неделя 06.05.2007 г.

Хванахме един такъв и веднага беше коригиран. А как се е изплъзнал да влезе в игра ... сега го съветваме с чука да не се повтаря
    За синините имах предвид сериозни рани.

Коментар

Червеният отбор

Тактическият брифинг

Пришалецът

Пак той в гръб

Играч от червения отбор, малко преди да бъде отстранен...

От тук

"Снайпериста" от близо

Същия снайперист, успяхте ли да го видите?

По-отблизо

Съвсем от близо

Един от последните излизащи от играта "Снайпериста"

Най-малкия играч на 7,5 години с позивната "Снайпериста" получава напътствия от баща си, единия път докато стоях до него отстреля двама, а съм седял не повече от 2-3мин.

Една от фронтовите атаки на червените

През това време съдията е заел героична поза

Сините също ползваха естествените укрития

Когато имаше място влизаха и по двама в храстите

Ей не ми повярва, че е от "немъртвата раса", един Ankh of Reincarnation и се връщаше в игра...явно не играе редовно WoW

От толкова стоене на едно място съдията реши да се поразтъпче

Червеният отбор е в засада

Малък брифинг за установяване на временното състояние

И съответното прегрупиране на новите позиции

В същото време играч от синият отбор се промъква към тях...

В "базата" сини и червени рамо до рамо
      И целият албум : http://www.snimka.bg/profile.php?vie...lbum_id=130596

Коментар

В същото време в близката горичка над камбаните се бяха събрали
        няколко играча по софтбол(еърбол)...

Играят на два отбора-единия заема позиции, другият напада тук печалившия отбор се завръща

Малка почивка

Снайперист

След пристигането на спецялните противникови части "снайпериста" се оттегли...

...но само докато заеме по-добра позиция

Лек оттдих за предценяване на ситуацията

Но дори нинджата не може да се съревновава със Снайпериста

Проведе се и леко съревнование между два снайпериста, но ловната пушка не можа да пребори полуавтоматичния

През това време командира наблюдава от близките дървета

Mp5 replica

Гангстааа

Интересно, от гледна точка на максимално доближаване с реални модели, но според мен действието се развива по-бавно в сравнение с пейнтбола.

Коментар

Светльо май вече ще го цаним за военен репортер, като го гледам какъв е летописец. Другия път може направо с камера.

Коментар

На тия момчета навремето като се засичахме в сградата на Цариградско им бях предложил да напрайм една игра, те стяхните си, ние с наще си пушки

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
              Светльо май вече ще го цаним за военен репортер, като го гледам какъв е летописец. Другия път може направо с камера.

определено е много добър като хроникьор

Коментар

Първоначално публикуван от patrik Преглед на мнение
                На тия момчета навремето като се засичахме в сградата на Цариградско им бях предложил да напрайм една игра, те стяхните си, ние с наще си пушки
                Ти си ги убил бе !!!
                то ВВ-то се усеща, ама .68 пейнтболско топче е съвсем друга работа.
                Пък и далекобойността е поне 2 пъти по-голяма при пейнтбола.

Коментар

Топчето ще мине през очилата дето ги ползват без да ги усети аз съм ходил да ги гледам - имам приятел който играе страйкбол, ама като ги гледах от каква дистанция се пукат ми стана странно, при пейнтбола никой не би посмял да припари толкова близо
                  May the Force be with You

Коментар

ех засрамихте ме, д авзема да дойда с камерата следващия път, ама имаше някой нерваци си стреляха през мен все едно съм си част от терена . Трябва и лампичките от коледната елха да си увия около врата

За малко да ги навия да дойдат тези, ама единия ги разубеди, нямало реализъм при пейнтбола...пък то каквъ реализъм при тях, да го стреляш с пистолета от 15м. Айде тея пушките с оптиките и по-скъпите пушки мятат доста и са супер точни, аз щом уцелих един клон(в който се мерех де) на поне 30м. беше...

Коментар

Gichev, за реализма в страйкбола може много да се спори. За реализма в пейнтбола също.
                      Първото нещо е вместимостта на пълнителите и хопърите. и при двата спорта разполагаш с доста повече от реално вместващите се в пълнител боеприпаси. Изключение прави може би само маркера с пълнител , какъвто е моя RAP4 и още някои други или страйкбол оръжията с пълнител от 10-20 топчета.
                      Другото е далекобойността. аз съм стрелял с ръчно презареждаща се страйкбол снайперка която също стреляше доста далеч, обаче въздействието и на най лекия вятър е доста осезаемо. А и един маркер с добра цев за сега съм виждал и съм улучвал на доста по-голяма дистанция отколкото страйкбола Другото е как противника ти ще усети че е поразен. На дистанция над 10-15 метра е почти невъзможно да усетиш че си ударен а и стрелеца често губи от поглед 6мм топче
                      Аз за момента съм си за пейнтбола
                      May the Force be with You

Коментар

Това което ми хареса в страйка е невероятния феърплей, момчетата разчитат изключително на честност, дори ако някой е сигурен, че е уцелил противника и му каже"отстранен си" той ще излезе. При пентбола забелязах някой хора съжаляват, че са излезли след като са усетили попадение, но самото топче не се е спукало. "Ветераните" естественно са честни и си излизат, това главно при "новаците" се наблюдава

Коментар

[QUOTE=patrik;159027]За "ходещит мъртви" -
                          това, което ми идва първо наум: маркираните, който са в ниската база да не отиват към "дед бокса" през целия терен, а бързешком да излезнат на пътя и от там спокойно да си стигнат до въпросния "дед бокс". Ако го одобрите, съдийте да го вкарат в брифинга преди всяка игра и готово. "Дед бокса" го пиша в кавички, тъй като и той не е подсигурен от острел. Ето например нашия отбор в началото /преди да изпием бирата/ се беше отцепил едва ли не на терена, което е грешка. Добре, че остана ненаказана. ;-)
                          Иначе стана добра игра, въпреки че терена "се пръскаше по шевовете" или пък точно за това?!
                          Der Mensch ist nur da ganz Mensch, wo er spielt.

Коментар

[QUOTE=Bravo_Six;160141]
                            "Дед бокса" го пиша в кавички, тъй като и той не е подсигурен от острел.
                            И за този проблем са взети постъпки да се реши.
                            И все пак феърплея е най-силното ни оръжие против инфекциите.
                            Ново правило който прави глупости купува на другите по 1 бира

Коментар

Мойта скромна практика показва,
                              че най-добре действа fearplay-я...!!!
                              Особено, при тези, които са от скоро и "за малко" в пейнтбола.
                              Единични попадения по тялото, не ги стряскат и "умътртвяват"!?
                              Чак когато получат масирани поражения, или хедшот,
                              се съпикясват и вдигат пушката...!!!???
                              Може би, нямат още навик и инстинкт, за "признаване",
                              а и най-вече опит, който да им "говори",
                              че след това става по-лошо...!!!!

И аз мисля, че няма редовен и утвърден играч,
                              който да се прави, че не е улучен, да се бърше скришом и т.н..
                              Е, показват се хитринки, за демаскиране на противника,
                              за препречване на огъня и други такива,
                              но като цяло може да се разчита на честна игра,
                              при "старите кучета"!!!
                              А новобранците се учат от тях и рано, или късно влизат в час.
                              Когато видят, че правилата са за спазване, а не за изключения,
                              няма къде да ходят.
                              Важното е, че атмосферата, създадена от редовните играчи
                              и организаторите е такава, че не допуска селски хитрини
                              и плоски тарикатлъци!!!
                              Ако не бе такава, аз лично не бих участвал, повече от един път!
                              Никой не обича, да се среща с хора отишли да лъжат и плюят(семки примерно),
                              а не да си доставят удоволствие от играта, стрелбата, тактиката, стратегията и отборните действия!!!!
                              Ако бе така, мога да отида и на футболен мач....!!!!????

Коментар

[QUOTE=patrik;160200]
                                Първоначално публикуван от Bravo_Six Преглед на мнение
                                ...Ново правило който прави глупости купува на другите по 1 бира
                                То така много бири ше отидат, трябва и мезе
                                Oh my god that's a mirage,
                                I'm tellin' ya all it's sabotage.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X