Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кейвинг 1

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кейвинг 1

Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
    Темата си е моя и не желая сакати мнения да тровят атмосферата тук.
    като не знаете как го правят другаде не си давайте мнението.Не съм съгласен с
    хора които дават акъл и в същото време не знаят защо френския рак е с 5 бара,а българския с 6.Просто сте смешни да ядете мед с мечката.По-добре не говорете глупости и си трайте.Това кой какво прави си е негова работа и никой не може да ми държи сметка за това което правя.По-добре си променете начина на мислене.
    Гук става въпрос за леви убеждения и десни убеждения/ моите/.Схващате ли?
    Аз съм оцелял не със самонадеяност и несериозно отношение към този спорт,а
    защото съм пресметнал много добре риска къде може и къде не може.Не съм
    съгласен с повечето мнения и е безмислено да си чешете езиците тука.Така си и
    знаех,че ще срешна леви убеждения,но това не ме притеснява,защото вие имате проблем в живота с такива убеждения,не аз.Аз ще продължавам да си ходя където ми е кеф,а вие ще си седите пред компа и ще се чудите как да се заядете . Това ми е познато,че повечето българи не могат да разсъждават правилно,но както казах проблема си е тяхен. Като не ви харесват моите теми просто не си давайте сакатите мнения,защото нищо няма да постигнете..
    Имам супер клип на висок водопад ,но не знам дали да ви го предложа.Просто не заслужавате да гледате красоти.Ще го кача в световно известен сайт като моя визитка и бъдете сигурни там няма да срещна такива сакати мнения.
    Да не те задържаме - затвори вратата от външната страна.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Господа, не мислите ли, че не е тук мястото да се опитвате да в вкарате "в пътя" някой, който е решил да кръшне от него???

Сори за спама, търпя критики
      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
      0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
        Господа, не мислите ли, че не е тук мястото да се опитвате да в вкарате "в пътя" някой, който е решил да кръшне от него???
        ...
        Не е въпросът да вкараме него, проблемът е, че утре дузина хлапета ще прочетат това и току виж, някое от тях решило да го последва.
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Това е така. Но ако хлапетата гледат клипа, поне ще видят, че трябва да използват въже.......
          0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
            Темата си е моя и не желая сакати мнения да тровят атмосферата тук.
            като не знаете как го правят другаде не си давайте мнението.Не съм съгласен с
            хора които дават акъл и в същото време не знаят защо френския рак е с 5 бара,а българския с 6.Просто сте смешни да ядете мед с мечката.По-добре не говорете глупости и си трайте.Това кой какво прави си е негова работа и никой не може да ми държи сметка за това което правя.По-добре си променете начина на мислене.
            Гук става въпрос за леви убеждения и десни убеждения/ моите/.Схващате ли?
            Аз съм оцелял не със самонадеяност и несериозно отношение към този спорт,а
            защото съм пресметнал много добре риска къде може и къде не може.Не съм
            съгласен с повечето мнения и е безмислено да си чешете езиците тука.Така си и
            знаех,че ще срешна леви убеждения,но това не ме притеснява,защото вие имате проблем в живота с такива убеждения,не аз.Аз ще продължавам да си ходя където ми е кеф,а вие ще си седите пред компа и ще се чудите как да се заядете . Това ми е познато,че повечето българи не могат да разсъждават правилно,но както казах проблема си е тяхен. Като не ви харесват моите теми просто не си давайте сакатите мнения,защото нищо няма да постигнете..
            Имам супер клип на висок водопад ,но не знам дали да ви го предложа.Просто не заслужавате да гледате красоти.Ще го кача в световно известен сайт като моя визитка и бъдете сигурни там няма да срещна такива сакати мнения.
            Уважаеми black hole всичките Ти теми са продиктувани от комплексарското чувство-АЗ и всички останали.Живееш в държава,чиито умален модел е и този форум.И като всички държави,така и форума си има правила.Има Администратор/Президент,Мин.Председател,има Супер модератори-разбирай "Мин.съвет" има Модератори-нещо като МВР,Съдебна власт и Прокуратура.Има и поданици-всички Ние участниците тук!Може да не Ти е угодно,може да не си съгласен,но има правила и те трябва да се спазват.Ако не ги спазваш получаваш предупреждение.....после следва "ЦСЗ","Пазарджишки" или "Белене".т.е. "Чао-по Трънски".Като не ти изнася тук-излез...Goblin ти го каза в прав текст,но не смей да обиждаш тук присъстващите и да им налагаш нагло мнението си!Нито си най добрия-нито си най разбиращия.Време да си строшиш главата,както и да си оправиш Английския-винаги има.....важното е да имаш желание.Тук има много хора,които не се хвалят и не изтъкват това какво работят или какви хобита имат,но не снимат действията си-за да се издигнат в собственните си очи.В този форум "сакатите" в твоите очи-са професионалисти в областите,в които работят.А тук в нито една тема не видях ляво,центриско или дясно ориентирани съфорумци.Тук не е арена за политически убеждения....и не за всичко е виновно МВР/явно имаш комплекс от това министерство/ и не всички съфорумци,модератори,супер модератори и Админи са ти виновни.Явно чуждото мнение-за теб не е от значение.Извинявай ако съм те обидил с нещо-но така съм свикнал да говоря-"Право куме в очи!"

"Имам супер клип на висок водопад ,но не знам дали да ви го предложа.Просто не заслужавате да гледате красоти.Ще го кача в световно известен сайт като моя визитка и бъдете сигурни там няма да срещна такива сакати мнения. "

Мога да Ти помогна за 4ти км.Имам приятел,който е "Режисьор" там...та ако искаш.....
            Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 31-08-10, 21:53.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
              Това е така. Но ако хлапетата гледат клипа, поне ще видят, че трябва да използват въже.......
              Не е като да не са загивали хора, които знаят, че трябва да ползват въже, но пропускат подробноста с ресурса му или допълнителните закрепвания. С джаджите е същото. И на тях им свършва ресурса (като на въже) и те се нуждаят от дублиране (като закрепванията).
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Да дам едно рамо на моя приятел че гледам много го нападнали.Емо живей си живота както ти е кеф,и не обръщай внимание на нападките завиждат ти,защото тези които ти дават съвети никога не могат да направят това което си постигнал,няма да им стиска.Бъди жив и здрав,и съм ти открил два водопада за покоряване.

Коментар

За какво да му завиждат, за голото самочувствие ли? Вярно е, няма да им стиска да публикуват, снимките на ВладиЧ от някой осемхилядник, или снимките на Мони, на Еверест, или на Мария (iai-bg) снимките и клиповете, от десетките пещери в които се е спускала. Няма да им стиска да го направят, пропускайки да напишат, че не са техни, въвеждайки ни умишлено в заблуждение... Вашият приятел, за който се застъпвате, дори и не подозира колко мнго са алпинистите и пещерняците тук, във форума, обаче това не му пречи, не само да се обяви за най-големияТ, но и да не дава думата на другите, защото те, видите ли, нямали неговия опит и знания.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                    Да дам едно рамо на моя приятел че гледам много го нападнали.Емо живей си живота както ти е кеф,и не обръщай внимание на нападките завиждат ти,защото тези които ти дават съвети никога не могат да направят това което си постигнал,няма да им стиска.Бъди жив и здрав,и съм ти открил два водопада за покоряване.
                    Благодаря за топлите думи Христо.Наистина изглежда,че ми завиждат и се чудя защо.Аз си правя клипове с добронамерено чувство да покажа някои красоти.
                    Явно съм сбъркал раздела във форума.Колко е жалко да се завижда за подобна дейност.Христо наистина си пхрав - завиждат.
                    Благодаря и на Жоро Йорданов за подкрепата. Явно мотористите имаме правилно разсъждения лишени от злоба и завист. Зашото почти всеки ден сме сред природата и живеем от вдъхновението от тази красива природа. Който не е сред природата е склонен да завижда,защото е душевно беден човек.

ДЖОРДЖО говориш,че се правя на велик.Ще ми цитираш ли думи които показват,че съм велик? Никога не съм се правил на велик,защото съм на ясно за разлика от вас,че имам много приятели пещерняци които са били в много дълбоки и трудни пропасти.И да се правя на велик след като съм много малък в сравнение с тях е глупаво.Не се правя на велик и ти не си прав. Правя си това което ми е кеф и съм с необходимото самочувствие да снимам клипове.Самочувствието не ми е голо,а много покрито даже,защото изобщо не знаеш нищо за мене.Нека си има алпинисти и пещерняци във форума,аз не съм казал лоша дума за тях така че е неуместно да ги намесваш.
                    Последно редактирано от Goblin; 05-09-10, 18:41.

Коментар

Самочувствието не ми е голо,а много покрито даже..............

Тука работата е ясна като бял ден.

Коментар

Работата е по-ясна от бял ден.blach hole....погледни постовете си и ке разбереш.....

Коментар

Прочетох доста мнения и ми стана ясно,че не знаете доста неща.Няма лошо.Нормално е.
                          Зада се успокоите,че моите клипове се правят от вещ в това дело ще дам малко статистика.
                          За всеки един алпинист или пещерняк се води статистика къде е ходил и какво е покорявал.
                          Така че мойта статистика не я приемайте като хвалба или мания за величие.Просто съм бил там
                          и имам голям опит.Само вещи в това дело знаят какво представляват пропастите и колко са
                          трудни . Става въпрос за пропастите по-долу. Това не е пълният списък,защото пълният списък е много дълъг.Пак казвам аз съм малък в сравнение с колегите посетили много по-дълбоки пропасти в чужбина от мене.Просто се успокойте,че клиповете се правят от вещ човек
                          .
                          Сипо-1 - 80м.
                          Змейова дупка - 60м.
                          Хайдушката пропаст - 110м.
                          Нановица - около 130м.
                          Бездънния пчелин - 110м. чист отвес
                          Лисек - 2 отвеса по 100м.
                          Иванова вода - 115м.
                          Дружба - 130м. чист отвес / най-големия отвес в България /
                          Джебин трап - 90м.
                          Радолова яма - 90м.
                          Мъгливия сняг - 100м. чист отвес
                          Благова яма - 150м. това е дупката на Тошо от етрополските моторджии
                          Малия соват- 140м. / най-високия подземен вдп. - 60м. /
                          Панчови грамади - 130м. някъде
                          ПУКОЯ - 200М. / най-дългото въже за отвес - 160м.,а отвеса е 126м. / аватара ми е от снимка на този отвес.

И още много.........

Ето от къде идва самочуствието ми и затова е дебело покрито това самочествие.
                          Имам над 50/петдесет/ километра спускане по въже зад гърба си.
                          Скромен човек съм ,но със самочувствие,така че тази злоба е излишна.

Коментар

Знаех си аз че има нещо ама това не съм го очаквал,Жив и здрав да си Емо.Само не разбрах за какво баннаха Ленин,или много хора ги боли истината.

Коментар

Познавах и хора с доста по-голям опит, които сред редица успехи си повярваха много и загинаха от елементарни глупости...
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Мисля, че има повече хора получили инфаркт пред телевизора, отколкото паднали от въжета. Това означава ли, че стоенето на дивана в хола е рисково мероприятие....
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X