Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кейвинг 1

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кейвинг 1

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
    Познавах и хора с доста по-голям опит, които сред редица успехи си повярваха много и загинаха от елементарни глупости...
    като Людмил Янков , например...........
    животът е магия !
    X5 3.0d

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
      Мисля, че има повече хора получили инфаркт пред телевизора, отколкото паднали от въжета. Това означава ли, че стоенето на дивана в хола е рисково мероприятие....
      Много повече хора са умрели и пред телевизора, отколкото карайки мотор без каска. Това означава ли, че трябва да забранят каските и въобще екипировката на мотокрос, пистовите и фрийстайл състезания? Не знам колко разбираш от въжета, но нещата които демонстрира този човек са нещо подобно.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Такааа. Хайде да обобщим казаното до тук и да спрем да се засягаме, а мъжки да си кажем "Да, така е правилното, но за конкретния случай решението е друго."
        1. Колегата BlackHole е направил хубаво клипче на слизане в красива пещера. (дай боже всекиму такива гледки)
        2. На клипа се забелязва, че той не ползва второ осигурително съоръжение ( самохват, шунт или каквото и да е било друго).
        3. При забележка от съфорумците (включително и от мен), колегата се обиди на тема познание и професионализъм. ГРЕШКА No1
        4. В света има писани и неписани правила за това как се слиза по въже. Има систематизирана информация и книги, писани от хора с опит (българи, американци, французи - доайени в тази област). Там пише, че е задължително използването на второ съоръжение.
        5. Колегата BlackHole можеше да каже "Да, знам че това е правилния начин, но в конкретния случай трябваше да пренебрегна правилата поради тази и тази причина". Това той не направи. ГРЕШКА No2
        6. Във форума има доста хора, за които спазването на правилата за безопаснот където и да е било е "светая светих". Същите пък не признаха, че правилата се отнасят за общия брой случаи. ГРЕШКА No3
        7. Разговора пое в посока "Кой е по, по, най" с цитиране на метри, и мерене на въжета. С други думи, в грешна посока. Познавам човек, който същите метри е постигнал само в една пещера. Човека си е жив и здрав, благодарение на спазването на писаните и неписаните правила в спелеологията.
        Та, да спрем до тук и да признаем грешките си.

ПП
        Интересна статистика:
        От 1929 до 2005г. има заведени 15 смъртни случая по време на проникване в пещери. Всичките са поради пренебрегване на правилата на бесопаснот, подценяване на ситуацията, надценяване на собствените възможности.
        Или, могло е да се предотвратят.
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Кой трябва да поздравявам сега?????
          Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Благодаря на всички които ме подкрепят и вярват в мене.Понеже баннаха Ленин за нищо
            искам да дам препоръка на модераторите да баннат Ситиус.Вижте му мненията тука и след това
            вижте какъв коментар е написал в ютюб на един от моите клипове.Предлагам Ситиус да бъде
            отстранен от форума,защото няма нищо общо с офроуда и отношението му към съфорумците
            е обидно.Този клип го има във форума и той го е гледал от този форум.Целта на Ситиус е да
            прави интриги във форума.След такъв коментар на моето видео мисля,че Ситиус трябва да се отстрани от форума.Намерих един провокатор във форума. Ето линка.

http://www.youtube.com/watch?v=vX4Y5krUdOM

Коментар

Ленин е баннат временно за конкретно нарушение, и ще е добре дошъл и очакван при завръщането си.

Понеже виждам че авторът на темата в момента е раздиран от химерите че форумът работи за него - смирено го моля да излезе малко на въздух, и да препраща предложенията си за подобряване работата на форума към администрацията му, на дадения за контакти имейл адрес.

PS Изключително рядко се случва подвизите по други интернет форуми и говорилни да повлияят на отношението ни към потребителите тук. Ако авторът настоява да вземаме отношение към youtube коментари - ще се наложи успоредно да се загледаме и в неговите собствени подвизи по други форуми. Гарантирам че ще е в негов ущърб.
              Последно редактирано от Goblin; 10-09-10, 18:41.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

В пещерните среди лицето, което стои зад псевдонима black hole - Емил Петров е известно като агресивен и опасен човек! Има официално предупрежедние да го избягваме и да се пазим от него, тъй като е способен на крайни действия в афектирано състояние. Доколкото знам официално не принадлежи към никаква спелео-организация и не спазва никакви правила.

Имайте го предвид при контакти с него.

Ето малко информация:

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...collapsed&sb=5
                Последно редактирано от Goblin; 10-09-10, 18:41.
                "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Че то и за мен казват такива неща.Проблема е там че такива като мен и моя приятел Емил не се съобразяват с чуждо мнение,ние правим това което мислим,един велик човек го е казал,мисля следователно съществувам,нашите мозъци не са промити,и имаме собствено мнение различно от това на останалите в обществото,а колко хора се опитваха да ме направят с мислене като тяхното по един или друг начин но аз издържах и не се поддадох.За това спрете и оставете човека на спокойствие.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                    Че то и за мен казват такива неща.Проблема е там че такива като мен и моя приятел Емил не се съобразяват с чуждо мнение,ние правим това което мислим,един велик човек го е казал,мисля следователно съществувам,нашите мозъци не са промити,и имаме собствено мнение различно от това на останалите в обществото,а колко хора се опитваха да ме направят с мислене като тяхното по един или друг начин но аз издържах и не се поддадох.За това спрете и оставете човека на спокойствие.
                    Точно казано Христо.Браво.Щом се допуска някой да се обижда и да се злослови значи всичко
                    е едностранно.Всичко това което прасчо е пуснал не е вярно . Просто завист и злоба . Има ли тука модератори и защо позволяват да се нарушава конституцията? Това което Прасчо е пуснал
                    може да го пусне за всеки.Но не знаят ли модераторите,че никой няма право да използва каквато и да е информация срещу когото и да било?Ами ако не знаят да прочетат конституцията и да баннат Прасчо,че си мисли че форума е негов.Или наистина е негов?
                    Защо се допускат клевети във този форум?Ако ще се нарушава конституцията да го караме
                    през просото,а?Мисля,че модераторите трябва да баннат всеки,който си позволи да клевети някого. Истината е една - злоба и завист на жалки създания.

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
                      В пещерните среди лицето, което стои зад псевдонима black hole - Емил Петров е известно като агресивен и опасен човек! Има официално предупрежедние да го избягваме и да се пазим от него, тъй като е способен на крайни действия в афектирано състояние. Доколкото знам официално не принадлежи към никаква спелео-организация и не спазва никакви правила.

Ето малко информация:

прасчо ти просто си някаква подлога. Всеки който ти види профила и ти прочете започнатите теми ще разбере,че нямаш място в този форум. Ти не си никакъв на този вид спорт.Една тема нямаш започната за офроуд разходка с някаква машина. Какво правиш в този форум? Ти си подлога и провокатор.Ето това правиш.

Коментар

Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
                        прасчо ти просто си някаква подлога. Всеки който ти види профила и ти прочете започнатите теми ще разбере,че нямаш място в този форум. Ти не си никакъв на този вид спорт.Една тема нямаш започната за офроуд разходка с някаква машина. Какво правиш в този форум? Ти си подлога и провокатор.Ето това правиш.
                        Това е конкретна обида към участник във форума.Това е недопустимо тук!Незнам "Прасчо",но твоето място определено не е в този форум......

Коментар

Еи копеленце скапано....не се занимавай с мен за не оттечеш от форума най малко....другото като се видим.....

Ето какво получих на лични съобщения от ситиус. Не знам има ли модератори тука или няма? Всичко е на лична основа от неуравновесени типове.
                          Кой ще плашиш? - гаргите ли? Разберете хора,че просто завиждат и злобеят. Жалки създания.

Сега ще ви пейстна новите бисери на ситиус получени току що на л.с.

Ей копеленце.......мамето ще ти разкатая просто ненормално копеле.....и ти като чичо ти ленин ще си идеш от тук

Всичко се записва при модераторите.Те няма ли да вземат отношение?Просто ситиус не е за този форум.

Мисля,че прасчо е същият като ситиус.Колко елементарни хора.
                          Последно редактирано от black hole; 10-09-10, 21:21.

Коментар

Емо, като пуснат от затвора ЛЕНИН, ще подаде и той оплакване за заплахи към него от въпросния господин!
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Точно казано Христо.Браво.Щом се допуска някой да се обижда и да се злослови значи всичко
                              е едностранно.Всичко това което прасчо е пуснал не е вярно . Просто завист и злоба . Има ли тука модератори и защо позволяват да се нарушава конституцията? Това което Прасчо е пуснал
                              може да го пусне за всеки.Но не знаят ли модераторите,че никой няма право да използва каквато и да е информация срещу когото и да било?Ами ако не знаят да прочетат конституцията и да баннат Прасчо,че си мисли че форума е негов.Или наистина е негов?
                              Защо се допускат клевети във този форум?Ако ще се нарушава конституцията да го караме
                              през просото,а?Мисля,че модераторите трябва да баннат всеки,който си позволи да клевети някого. Истината е една - злоба и завист на жалки създания.
                              Абе уважаеми black hole....дупка-по-черна дупка или каквото и да ето превода от Английски.....дай да баннат Админи,Супер модове,модове и всички участници тук само и само на теб да ти е добре......С риск да си изпрося още един картон,но за ненормалния ти мозък и постове има 4-ти км-т.нар. психиатрия......за там си -не за тук!Тук е отворен форум за интелигентни и уважаващи мнението на другите съфорумци....не за конспиративни и задкулисни откачени мнения.С пълно право модераторите могат да изтрият поста ми или да ми дадът червен картон....даже много повече,но Ти прекали с ненормалните си изяви.....аз ще понеса негатива от мнението си,но ти определено не си за тук!
                              Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 10-09-10, 21:29.

Коментар

Еи копеленце скапано....не се занимавай с мен за не оттечеш от форума най малко....другото като се видим.....

Ето какво получих на лични съобщения от ситиус. Не знам има ли модератори тука или няма? Всичко е на лична основа от неуравновесени типове.
                                Кой ще плашиш? - гаргите ли? Разберете хора,че просто завиждат и злобеят. Жалки създания.

Сега ще ви пейстна новите бисери на ситиус получени току що на л.с.

Ей копеленце.......мамето ще ти разкатая просто ненормално копеле.....и ти като чичо ти ленин ще си идеш от тук

Всичко се записва при модераторите.Те няма ли да вземат отношение?Просто ситиус не е за този форум.

Ето малко информация:

Мисля,че прасчо е същият като ситиус.Колко елементарни хора.
                                Това от къде го копира.....Господинчо.....
                                Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 10-09-10, 21:36.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X