Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Да питам,някои срещна ли се с новата електронна система в КАТ,и ако да,какви са му впечатленията?
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Здравейте, някой знае ли дали при регистрацията КАТ правят проблем, ако е изтекъл срокът на временните номера?

Коментар

Глобичка
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

колеги,аз по-принцип се занимавам с регистрация на автомобили,ако имате нужда от помощ или съвет за регистрацията спокоино може да ми се обадите (съветите са безплатни),телефона ми е 0885-847-800 Иво

Коментар

baro, кажи как да прескочим акциза?
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              baro, кажи как да прескочим акциза?
              и такъв вариант има но зависи доколко си заслужава,в повечето случаи по изгодно е да си го платиш

Коментар

Първоначално публикуван от baro Преглед на мнение
                колеги,аз по-принцип се занимавам с регистрация на автомобили,ако имате нужда от помощ или съвет за регистрацията спокоино може да ми се обадите (съветите са безплатни),телефона ми е 0885-847-800 Иво
                Здрасти,
                Ако имаме стара (1996 г) кола, 230 к.с. каква е процедурата. На калкулаторите гледах, че акциза е малко над 10 хиляди...
                Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                  Здрасти,
                  Ако имаме стара (1996 г) кола, 230 к.с. каква е процедурата. На калкулаторите гледах, че акциза е малко над 10 хиляди...
                  акцизът не зависи от годините на колата. Има значение дали е нова или употребявана независимо на 1 или на 20 г.
                  LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от aglida Преглед на мнение
                    Здравейте, някой знае ли дали при регистрацията КАТ правят проблем, ако е изтекъл срокът на временните номера?
                    Не, само ако те хванат да караш с тях .
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Немога да разбера защо изобщо КАТ се занимава с регистрацията на автомобилите ? Боже мой, какви канали, какви нотариуси, какви опашки, бакшиши, таласъми и караконджули? Тук във Франция купуваш кола и след 10 минути документите са готови в префектурата - никви канали и щуротии. А това за нотариуса е направо свинщина - да се ходи при нотариус при закупуването на кола???????? Разбирам да купувам къща с двор - да, съгласен съм, но кола? И как е възможно град като София с близо 3 000 000 население да ходи само и единствено в КАТ . И какви са тези номер на двигателя и цвят на автомобила? Такова нещо няма никъде, двигателя е резервна част, ако искам ще си го сменям всяка сутрин за ведрина, а цвета си е лично моя работа.
                      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Да, обаче...
                        В България ГО е функция на кубатурата. И има фундаментално значение дали си 1.4 или 1.6 или 4.2.
                        Данъкът е функция на мощността. И там пак заиграва сметката че едно са 80 коня, друго са 100.
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                          Немога да разбера защо изобщо КАТ се занимава с регистрацията на автомобилите ? Боже мой, какви канали, какви нотариуси, какви опашки, бакшиши, таласъми и караконджули? Тук във Франция купуваш кола и след 10 минути документите са готови в префектурата - никви канали и щуротии. А това за нотариуса е направо свинщина - да се ходи при нотариус при закупуването на кола???????? Разбирам да купувам къща с двор - да, съгласен съм, но кола? И как е възможно град като София с близо 3 000 000 население да ходи само и единствено в КАТ . И какви са тези номер на двигателя и цвят на автомобила? Такова нещо няма никъде, двигателя е резервна част, ако искам ще си го сменям всяка сутрин за ведрина, а цвета си е лично моя работа.
                          Ясно, че живеш в по-цивилизована страна, но си мислех, че поне и расъл в България
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                            Ясно, че живеш в по-цивилизована страна, но си мислех, че поне и расъл в България
                            Малко в страни от темата, ама защо ли вкараха "гласуване с палци" в тукашния парламент? Моят отговор е: за да не е небходимо да назначават 240бр. нотариуси там.
                            А по темата: доста коли вече са по скъпи от средностатистическия имот тук.
                            Не, че не може регистрацията да става в общината, никога не е късно и това да стане. Все пак, до преди някоя и друга година, компютър в община си беше екзотика.
                            Но да не забравяме манталитета на голяма част от народа ни. За тях колата е нещо много важно и значително. Често съм свидетел как водач на автомобил за над 50 хилки сипва за 10лв. газ.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                              Когато става въпрос за гъшене на пуяците, скоро ще почнат и за зареждане на хладилник да ти искат нотариална заверка, много тежко власт имащите се разделят с доилката, а и ние много лесно си подаваме цицата!!!
                              щом си там знаеш как се решават нещата , гражданско общество, стачка и ред който........ ма се отплеснах sorry
                              Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Всичко си ни е много добреДа живее корупцията!!!!Ако не е тя няма да имам ни камион ни лека кола ни джипВ държава затънала до гуша в лайна без корупция сме загинали вие изкате ред като у Германия ама откъде такива чиновници .А и тия сто години комунизъм айде не ставайте мазохисти.Много ни е добра системата да може и ния малките хора да живееме без да сме роби
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X