Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Не е един който си е изпатил с органите на реда в КАТ!Като видят джип който не е за 100000лв или нагоре започват да се базикат.Това не им харесва онова не им харесва.Кой ли за какво не върнаха.Един колега го върнаха заради гумите на джипа.Били много голями.Друг го върнаха защото имал рол-бари вътре.
    Мен лично в петак ме върнаха заради номер на шаси.Не им харесвал шрифта.Мислих си да им кажа какъв шрифт като всичко е било правено с боя.Какви номера бре хора!Какво толкова има в регистрацията на един джип за 1000лв който ще направи по-малко бели от един голф който дори не го поглеждат.Защо тези подигравки са само в Кат София!Никаде другаде няма подобни неща!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Ми дай да им го напишем с друг шрифт Кажи им да си изберат!

Коментар

Аз нямах никакви проблеми
      Сигурно съм имал късмет при все че моят случай беше абсолютен казус и би трябвало да ме разнищят...ама не - много грижливо и коректно се държаха хората. Ама сигурно аз съм онова изключение което подтвърждава правилото.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

В КАТ си искат парите, три коли регистрирах там и за всяка съм ходил минимум по 3 пъти.
        На една дори ми казаха че не и светили късите. Вече ме хвана нервата и дигнах скандал, събраха се трима тъпака и двама полицаи и всички ги гледаха и ми казаха че не били крушките по предписание. Показвам им книжка, извадих им крушките, ама се сещат че няма да мине на съд това без експертиза и се направиха на ударени. Казват книжката не е официален документ.
        Друг приятел без никакви габарити минал с 5 лв между документите.
        Абе и това ако е държава аз съм трамвай

Коментар

Re: КАТ или Как да те прецака отново държавата!

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел
          Защо тези подигравки са само в Кат София!Никаде другаде няма подобни неща!
          така си мислиш. Какъв рекет ми направиха в кат пловдив не може да си представиш!

Коментар

Това което го пишете скорошна информация ли е или отдавна? Защото нали ги изпоуволниха там разните далавераджии

Коментар

нищо не се е променило! "експресната" услуга си продължава... даваш ключа от колата и след 1 час си готов
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                нищо не се е променило! "експресната" услуга си продължава... даваш ключа от колата и след 1 час си готов
                А бе за 2 - 3 часа е вече, и сам си караш колата. Честно казано, аз съм почти благодарен на тарикатите дето ми помогнаха да се оправя експресно.

Коментар

хората трябва да си направят едно сдружение и да съдят държавата за пропуснати ползи - не може човек да си губи по 1-2 дни за елементарна операция като регистрирането на лека кола...

наистина живеем в Абсурдистан - поредният резил покрай влизането в ЕС е с фактурите и касовите апарати - до последно нямаше никаква информация /на 29.12.06 е направена последната промяна в ЗДДС/ какви ще са новите изисквания, които влизат в сила от 01.01.07 - как да стане физически човек да е изряден???
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

По касовите апарати - Какво ново ?.

Писна ми от промени.
                    only 4 x 4,sim AWD

Коментар

По касовите апарати трябва да се добавело BG на номера.
                      Абе и те не знаят май какво да измислят вече. Хаоса е пълен. В КАТ днес регистрираха едно бугати - все едно гледаш филм наобратно - на заден ход, през бариерата на изхода чак до канала. Точно за 25 минути беше готов, поне с големия талон го мернах. Пича който фърчеше като финикиец около него, или от т.нар. тарикати беше сина на бившия шеф на кат. Не ми е ясна логиката в тая държава. Едни висят като прани гащи на една опашка в студа и притичват да си прибутват колите напред, други минават със засилка.
                      абе чудно ми е след като прибраха миналата година 80 млн от номерата само, толкова ли не можаха да отделят 10тина да си нарпавят канали, гишета по колоните на колите, да си асфалтират малко по-голям терен, че да не ти се налага изобщо да излизаш от колата. Абе занзибар...

Коментар

с брат ми сме правили регистрация на кола във Франция /купува се с договор свободен текст/ - точно за 15 минути - 1 гише и после талона /пак френски/ излиза от машина /нещо като банкомат/...
                        в Германия пък документите ги оправи застрахователката на брат ми - абсолютно безплатно, покупко-продажбата е с бланков договор, който се попълва и подписва от купувача и продавача, след това си правиш новия талон и застраховката...

никъде колите на минават на канал! техническия преглед си е отделна /независима/ институция...

не виждам никаква причина у нас да не е така! сверка на номерата правят и при год. техническ преглед, а проверката на спирачките в КАТ е някакъв абсурд - никой не знае за какво е...

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                          а проверката на спирачките в КАТ е някакъв абсурд - никой не знае за какво е...
                          Как да не се знае? Проверка пожарогасител - левче или два, минаване на канал - 7 лв (ако не ме лъже паметта), ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Има и нещо друго. Заяждат се за да ти писне и да си платиш на бързаците да ти оправят нещата на време. После тези дават чакалък на милиционерите.

Същата картинка е и на митницата на аерогарата. Тези които не минават през бюрата да им оправят документите чакат от сутрин до вечер! Тези които ползват бюрата са готови за час, но има и една десетка за митничаря които прекарва документите с предимство.

В крайна сметка ние сме си виновни, защото сме мухи и си мълчим. Някой да е видял стачка или митинг срещу нещо дето не ни харесва. Качват ни се на главата и хоро си играят даже!

Коментар

Нямайте грижа! Да се надяваме, че от 1 Януари, нещата ще вървят към оправяне. Не че вярвам, ама така трябва!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X