Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Моят на мотора дори е жълт, но въобще няма да стъпя да го сменям докато не стане по-човешко.

Коментар

и в провинцията е същата работа ..особенно напоследък
      ..разбира се навъдили са се тарикати запълващи нишата..даваш някой лев и ключовете и ти докарват колата регистрирана ..

-скоро си купих нов мотор ктм-европейско производство с евро сертификат и тн...оказа се че технотест трябва да види мотора и то след като има евро сертификат докато доколкото знам самия технотест не е сертифициран ..по европейските изисквания.
      ..от официалния вносител ми казаха че във всеки окръг кат изисквали различни документи за да регистрират мотоциклет.....то не че се учудих де ...

-не знам кво що но това в момента не е нормално и май не са само от кат виновни -ами най вече онез...умните глави ..

Коментар

Ей сега идвам от КАТ.

Това за прехвърлянето на собственноста само с документи не било прието още. Като излезнело в държавен вестник тогава.

Немам намерение да виса пред кат.Ще си го чакам.

Коментар

Днес един приятел е минал само с документите през КАТ за прехвърлянето.
          Около час и половина му е отнело.

ама който е без номера...

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение

ама който е без номера...
            Който е без номера,отива да спинка пред КАТ,също и на които се налага да сменят табелите-стари номера,номера от друг град,но все пак е някакво подобрение.
            Поздрави.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

А някой знае ли сега като се минава само с документи, а аз имам временен талон, даден по времето, по което трябваше да се минава през канала, дали мога да отида пешак и да ми дадат нормален?

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
                А някой знае ли сега като се минава само с документи, а аз имам временен талон, даден по времето, по което трябваше да се минава през канала, дали мога да отида пешак и да ми дадат нормален?
                С какви номера ти е колата,ако трябва да се сменят табелите (стари номера,временни),ще трябва да идеш с колата,ако си с новите номера мисля,че може и пеш.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ами с новите номера е, когато ходих ми дадоха нови номера, голям талон и малък временен талон (няква хартийка).

Сега ако мога да взема нормален талон без да карам колата ще е супер, че тоя месец мисля да и правя ролбар и не ми е ясно после как ще я прекарвам

Коментар

Щом са ти дали временен талон най-вероятно са ти намерили проблем на канала. Не съм сигурен, но, ако е така сигурно ще искат да я видят.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                      Щом са ти дали временен талон най-вероятно са ти намерили проблем на канала. Не съм сигурен, но, ако е така сигурно ще искат да я видят.
                      Временните талони ги дават на новия внос. През това време тече проверка. Така е с всичките.
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                        Временните талони ги дават на новия внос. През това време тече проверка. Така е с всичките.
                        Да, ама човекът пише, че са му дали големия талон и новите номера. Това става когато мине окончателната регистрация на колата. Нея нямат право да ти откажат дори колата да е в супер неизправно техническо състояние. Обаче, ако нещо не й е наред(спирачки, светлини и т.н.), мен веднъж ме върнаха за неизправно осветление на задния номер, само това не се бях сетил да проверя , не ти дават малкия талон, а временен такъв, с който имаш право на известен гратисен период да я закараш да я оправят някъде и след това е спряна от движение, ако не минеш повторно през каналите за това време. Иначе с големия талон можеш да й направиш каско и т.н., за да не ти я приберат автоджамбазите една такава незастахована и нерегистрирана. Поне аз така му разбирам казуса.
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

По линията на международното сътрудничество Българската и Германската полиция имат договореност всички автомобили внос в Бг от Германия да минават проверка в Интерпол да ли не се издирват на територията на ЕС .Проверката важи само за автомобили внос от Германия като след приключването и си получаваш талоните без преставяне на автомобила само срещу връщане на "зеленката"-времения талон.
                          Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                          "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

До колкото си спомням и преди не се налагаше колата да се кара там за взимане на талона. Май ставаше само на документи. Може и да бъркам.
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              Ще искат да я видят 100%.Мой приятел мина преди 10 месеца за да смени номера ,дадоха му само големия талон и "хартийката", защото имала нарушено лаково покритие колата и липса на преден десен мигач.Сега в понеделник ходил и му поискали колата за да видат отстранен ли е "проблема",въпреки ,че и те не си спомняли, какъв е бил той .
                              B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                                Ще искат да я видят 100%.Мой приятел мина преди 10 месеца за да смени номера ,дадоха му само големия талон и "хартийката", защото имала нарушено лаково покритие колата и липса на преден десен мигач.Сега в понеделник ходил и му поискали колата за да видат отстранен ли е "проблема",въпреки ,че и те не си спомняли, какъв е бил той .
                                Аз съм бил така 2 пъти ... за ръчна спирачка на колата и за липса на калник на мотора ...

Искат МПС-то на канала и стария протокол на който е записано защо МПС-то е върнато... после поглеждат дали тези недостатъци са отстранени и минаваш...

Чувал съм за случаи да те спрат от движение на улицата и тогава дори не давали временен талон (зеленичкото)... там процедурата не я знам...
                                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X