Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Нали разбрахте, че при КАТ няма промени? Същите опашки, лудница и много нерви. Като допълнение, свършили транзитните номера Е, тия идиоти не знаеха ли! И вече нямало да работят в Събота и Неделя
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ако някой си мисли, че проблема с опашките в КАТ-София е решен /както ни успокоиха кретените от БТВ/, да знае, че е в дълбока грешка - вчера в 20ч опашката беше до 4-ти км, сега в 9ч беше до сервиз Изток...

Според мен враг №1 са журналистите, които яко манипулират населението - никога не засягат теми, които не са им разрешени...
      Ако от 3-4 телевизии денонощно висят пред кабинетите на отговорните органи и ги питат с какво хората са заслужили тази подигравка, най-много за седмица проблемът ще се реши...

А в момента според журналистите едва ли не "недобросъвестни граждани" се редяли пред КАТ с цел да създават хаос...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Ами аз всеки ден минавам покрай КАТ и ми направи впечатление,че нямаше никакви опашки от коли,където обикновено чакат.
        а като минаваш на къде гледаш - в небето или?
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          а като минаваш на къде гледаш - в небето или?
          Не...извинявам се много,ако съм подвела някого,но наистина сутринта преди да напиша коментара,минавайки покрай КАТ нямаше коли.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Проблема е, че у нас няма нищо истинско- няма истински профсъюзи, съсловни организации, медии, съдебна система и т.н.
            За да отидем да протестираме пред КАТ трябва организация. Къде е СБА в "целата схема"? Къде са нашите клубове?

Не знаете какво значи да прекарате Уаз (Газ69) през КАТ! До 1989 номера на рамата е бил написан с боя под задния десен калник и естествено днес го няма. Просто ни правят на луди калинки... тяхната мама мръсна!!!
            Къде е клуб Уаз?!? Да напише официално писмо до шефа на КАТ с копия до Глъвътъ ( Румен Петков ) и др. отговорни органи, да поиска среща за да постави въпроса ребром?
            НЯМА НИКОЙ!
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
              Не...извинявам се много,ако съм подвела някого,но наистина сутринта преди да напиша коментара,минавайки покрай КАТ нямаше коли.
              след определен час /май 10ч/ затварят бариерата и тия които са отвънка си тръгват... така от КАТ "решават" проблема с опашката...

Коментар

Управляващите популисти ,чакат проблема да се реши /временно/от само себе си с наближаването на летните отпуски ,със сигурност опашките ще намалеят.Въпреки обратната тенденция в момента.

Я кажете и от провинцията .Там има ли опашки? Само софиянци ли вкарват коли?
                B+

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  след определен час /май 10ч/ затварят бариерата и тия които са отвънка си тръгват... така от КАТ "решават" проблема с опашката...
                  Аз минах към 7 сутринта.
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

аз пък минах снощи към 19ч. с колелото - опашката е невероятна, повечето коли са без номера или с транзитни и немски митн. номера... явно хората с бг-номера масово са се отказали да си прехвърлят колите на тяхно име и на опашката са предимно коли без регистрация /те са най на зор/...
                    самия паркинг, където е входа за каналите е заграден в стил "Буш е дошъл" и се пази от полицейска кола с 2 куки... Сутринта като отивах за работа опашката беше "само" до 4-ти километър...

Явно 500г турско робство не се забравят лесно - поне още толкова години ще сме с робска психика и никой не надига глава... "Мъдрите българи" са го казали - Наведена глава сабя я не сече... Няма значение, че сабята отдавна я няма - важното е главата да е наведена /по навик/...

Коментар

днес пуснах следното е-писмо до БТВ:

До: reporter@btv.bg

Здравейте!
                      Преди няколко дни по Вашите новини беше излъчен репортаж, че "проблемът с опашката пред КАТ-София е решен"... Моля Ви изпратете репортери вечер в 19ч или сутрин в 6-7ч за да се убедите, че нещата не стоят така...
                      Моля да не манипулирате обществеността!
                      Вие чии интереси защитавате - на корумпираното МВР или на гражданите на РБългария?

Поздрави
                      Теодор Батев
                      собственик на МПС

Предлагам всеки, който смята, че положението в момента не е нормално, да копира и изпрати този текст /със своето име отдолу/ до reporter@btv.bg

Коментар

Сега минах покрай 4-ти километър и чакащите за КАТ се разпростираха чак по Цариградско шосе

Коментар

Сутринта един се пенеше по Канал 1, че обмисляли идеята да се премахне канала при регистрация (може би като стъпка да отворят повече пунктове за целта).

А иначе обещават до есента да става по електронен път. Интересно ще е да се види, а можеше да уточнят и за есента на коя година, щото ме съмнява да е за 2007

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
                            Сега минах покрай 4-ти километър и чакащите за КАТ се разпростираха чак по Цариградско шосе
                            направо ми писна - така се задръства кръговото, че ми се налага сутрин да излизам през Плиска, да карам до Окръжна болница и оттам да се връщам /офиса ми е на 300м от кръговото/... Иначе ми отнеме 15 минути чакане...

аз дочух, че за прехвърляне на коли със "С" - номер вече не се минава през канал - само с документите... пак е нещо, ако е така...

Държавата зорлем ни кара да сме нередовни - аз /пък и всеки човек с малко самоуважение/ няма да отида да спа пред КАТ, ако ще турско да дойде!

между другото, подигравката в КАТ не е само на каналите... Балдъзата вчера прекарала половин ден в чакане на опашка за един акт... Първо се редила за постановлението, след това на касата за да плати и след това пак на гишето да си вземе контролния талон /къде в Европа има такива талони не знам.../ А който е ходил там знае за каква задуха и мизерия иде реч...

Коментар

Това и аз го чух ,а и гледам няма коли с рег. "С" на опашката.
                              Ама то там и каде да питаш, ебати дивотията.
                              Мен ме интересува за прехвърляне на мотор как е случая.

Коментар

преди /като имах мотор/ се минаваше между опашките за каналите и се изчакваше само 1-2 коли като влезеш вътре... сега хората сигурно няма да са толкова толерантни, но все пак не мисля, че ще трябва да изчакаш цялата опашка... Ако си имаш номер въобще не си губи времето! Карай си така!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X