Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Системата явно може да бъде и проста. Обаче умишлено те карат да минаваш по сложния път. Съдя по това, че имам един приятел който вкарва коли и когато си взех моята той ми каза да се срещнем пред КАТ. Видяхме се там и той каза, че бърза ужасно, ама ще ми оправи набързо нещата. Дадох му накуп парите за всички такси плюс 20 кинта отгоре(явно толкова е трябвало да бутне някъде, достатъчно добре се познаваме, за да не ми взима отгоре). Тръгна на някъде и след няма и 10 минути се върна, връчи ми един куп бумаги и ми каза "Само си караш по опашката, минаваш по канала, за който съм ти взел печат и не слизаш да се редиш по други опашки освен накрая за взимане на номерата.". Така че очевидно е възможна и процедурата с минаване през едно гише. Всички документи дето иначе се взимат от различни места бяха подписани от един човек. Явно пълномощията да се подписва всичко от всеки са налице. Обаче нямат интерес да процедират по този начин нормално мамичката им мръсна...
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
      Системата явно може да бъде и проста. Обаче умишлено те карат да минаваш по сложния път. Съдя по това, че имам един приятел който вкарва коли и когато си взех моята той ми каза да се срещнем пред КАТ. Видяхме се там и той каза, че бърза ужасно, ама ще ми оправи набързо нещата. Дадох му накуп парите за всички такси плюс 20 кинта отгоре(явно толкова е трябвало да бутне някъде, достатъчно добре се познаваме, за да не ми взима отгоре). Тръгна на някъде и след няма и 10 минути се върна, връчи ми един куп бумаги и ми каза "Само си караш по опашката, минаваш по канала, за който съм ти взел печат и не слизаш да се редиш по други опашки освен накрая за взимане на номерата.". Така че очевидно е възможна и процедурата с минаване през едно гише. Всички документи дето иначе се взимат от различни места бяха подписани от един човек. Явно пълномощията да се подписва всичко от всеки са налице. Обаче нямат интерес да процедират по този начин нормално мамичката им мръсна...
      Просто от известно време се минава наистина през едно гише (+ едно гише на банката за да преведеш пари за номера), така че не е минал по по-кратък път от останалите. А парите които е взел са да не те гледат много обстойно на канала
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

някой да знае сега дали има големи опашки в КАТ, че утре трябва да минавам и се чудя нощес ли да отивам с едно одеалце или веднага

Коментар

Ами аз всеки ден минавам покрай КАТ и ми направи впечатление,че нямаше никакви опашки от коли,където обикновено чакат.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

благодаря за бързото включване..... сега чета в тяхната страница, че р.време е от 7,30 до 18.00 та може и да мина за 1 ден

продължавам да се чудя дали да тръгвам..... Куадрата миналата събота вечер спа там, може и на мен да ми хареса

Коментар

Аз съм близко та ще мина по късно да те видя
              Нещо биричка, кюфтенца

Коментар

Как няма опашка! На обяд минах от там и края на колоната не се виждаше
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Оня ден я минах тази процедура. На опашката се наредих около 10,30, вътре влязох в 15,40 и излязох с новите номера в 19,20. През това време станаха 2 ПТП-та с коли от опашката, щото движението по уличката нагоре е двупосочно и + 1 колона от чакащи... КАТ работи до 20,00 но пускат в двора до 16,00 и ако не се включиш оставаш да нощуваш. На гишетата пускат след като си влязъл вече в двора и са ти ударили печат на някое от копията. Ако си имаш всичко се минават за 10-15 мин. Вече има и копирна машина вътре. После, според зависи, колко ще се мотаят при сверките на номерата. Голямо висене пада и при последното гише с регистрациите. Успех и търпение ....
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Сега се видяхме с Ванката Ще спинка в гранда на булеварда.

Коментар

Ей че заплес...хем му казах да се обади преди това...Нищо, утре ще мине ако не е много далече...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Може и да мине ,може и да не мине....въпреки мерките срещу опашките от миналата седмица
                        http://dnes.dir.bg/2007/06/15/news1785388.html
                        B+

Коментар

В 15:15 беше пред каналите

Това просто неможе да е истина!

Коментар

Ами аз го бях написал, но той май вече беше тръгнал . Няма смисъл да дремеш цяла нощ на улицата, само за да влезеш половин час по-рано. Само ако се наредиш след 10,30-11 ч. няма да стигнеш до каналите.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

верно няма такава подиграфффка, но минах

ей, народе - ние сме се сбъркани хора.... вместо да спретнем протест ли, революция ли, дето ни правят на маймуни - се радваме че сме чакали само една нощ и не сме останали за утре

нема такива говеда, ей
                              не КАТаджийте...... и те не са виновни хората, виждам ги редовите служители че изнемогват, а тези от които зависи да не е подигравка регистрацията, не се редят на опашката.
                              НИЕ СМЕ ГОВЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

днес, преди мен имаше едно момиче със сузуки суифт, в заграденото до оградата, дето са две колони..... момичето не успя да запали ли, да включи ли...... абе замота се нещо, а аз плътно зад нея (не буквално, кво си помислихте, ей)....... в това време отпред колоната се отдалечи...... аз докато сляза да видя какво я мъчи и влезнах в нейната кола.......20-30 коли се изрязаха с мръсна газ и съответно ни прередиха.

кво спечелиха???? 2 коли..... а ние загубихме 30, което си е 2 часа чакане. ......

ПъСъ. а най -гадно ми стана, че никой не ми поиска тоя пусти паспорт на газовата дето толко обикаляне му фърлих да го търся............ но пък ако бях отиишъл в неделя без него... познайте за какво първо щяха да ме питат

Коментар

Важно е ,че си минал .Направиха така ,че и на малко да се радваме.
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X