Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Снощи казаха по ТВ, че проблема вече е решен, има нова по-добра организация и опашките намаляли драстично, чакаме някой колкега да мине и да сподели как е положението.
    LZ1PER

Коментар

Аз лично си платих на "тарикатите" за експресна поръчка, защото някак си не мислих, че мойто НЕЩО може да мине пререгистрация. Ама явно МОЖЕ - в България ПАРАТА е голяма сила.
      Прикачени файлове
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
        Снощи казаха по ТВ, че проблема вече е решен, има нова по-добра организация и опашките намаляли драстично...............
        Сложили химически тоалетни и увеличили персонала ,ама не и гишетата....Сега вместо 30 минути за обработване на документи се чакало 20 минути.
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
          Сложили химически тоалетни и увеличили персонала ,ама не и гишетата....Сега вместо 30 минути за обработване на документи се чакало 20 минути.
          по ТВ-то казаха, че вече всичко се прави на едно гише и процедурата била много по-проста, лесна и бърза.
          LZ1PER

Коментар

Не си разбрал не е било гише ми, клек

Коментар

и аз чух информацията по БТВ... а причината за проблема досега бил "наплива на вносни употребявани коли" /а не мудността на КАТ/...
              някой ако отиде да направи една анкета, ще види че "новият внос" не е повече от 50% от колите на опашката...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                Снощи казаха по ТВ, че проблема вече е решен, има нова по-добра организация и опашките намаляли драстично, чакаме някой колкега да мине и да сподели как е положението.
                Дега да кажа като препатил - Проблемът не е решен, просто много от хората не бяха съобразили че КАТ работи и в почивните дни и опашката в събота вечерта беше поизтъняла. Аз се наредих към 19ч. в събота, пред мен имаше около 100 коли. В неделя в 8ч. ни бяха вкарали вътре и се започна висенето на опашката за едното гише. към 12 бях готов. Колите нов внос наистина бяха 80% от чакащите, но това не променя нещата защото преди да направят промените по думите на работещите вътре на ден са минавали по 800-900 коли, а сега минават с мъка 180...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Дега да кажа като препатил - Проблемът не е решен, просто много от хората не бяха съобразили че КАТ работи и в почивните дни и опашката в събота вечерта беше поизтъняла. Аз се наредих към 19ч. в събота, пред мен имаше около 100 коли. В неделя в 8ч. ни бяха вкарали вътре и се започна висенето на опашката за едното гише. към 12 бях готов. Колите нов внос наистина бяха 80% от чакащите, но това не променя нещата защото преди да направят промените по думите на работещите вътре на ден са минавали по 800-900 коли, а сега минават с мъка 180...
                  Значи имаме вече реистрация? Е честито!

Коментар

Имаме регистрация, ама нямаме талон - тече проверка през Интерпол... След две седмици чак...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• До: Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Егати "маитапа" все едно си я крал тая кола, а ако сме ги крали щяха да са регистрирани за по 10минути
                      - срещо малко повече пари!

Коментар

Имаме регистрация, ама нямаме талон - тече проверка през Интерпол... След две седмици чак...
                        Така е като ги купувате от Украйна колите. А после уж са от немско!

Коментар

талона ти трябва само за продажба - а и става по-бързо... моят беше готов за 5 дена...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            талона ти трябва само за продажба - а и става по-бързо... моят беше готов за 5 дена...
                            Не ме разбра, сега съм с временен талон - една летяща хартийка на която пише че мога да си се движа с него до еди коя си дата. А иначе за 10 дена ще ми издадат нормалния...

Коментар

Не ме разбра, сега съм с временен талон - една летяща хартийка на която пише че мога да си се движа с него до еди коя си дата. А иначе за 10 дена ще ми издадат нормалния...
                              разбира се, че те разбрах - хартийката върши перфектна работа - единствено не може да продадеш колата с нея...

Коментар

Аз като съм се засилил да я продавам не е истина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X