Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Чакай, бе! Тепърва ставаме "германци".
    [/I]
    отиди в тоалетната в някой немски "кат" и ще разбереш, че сме много далече от тях...
    там "клиента" е човешко същество със съответните човешки нужди, а при нас "клиента" е досадно животно, дребен вредител, досада за "многоуважаемият" ЧИНОВНИК
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

за жалост в КАТ София положението е все същото
      в петък бях да регистрирам Тойотата
      това което ти искат е пълен абсурд
      бях забравил та тоя на входа ме накара да си купя авариен комплект
      от будките, даже ме попита от коя будка, предполагам после може и да е
      прибрал своето
      обаче пък получих номера и талон без да имам гражданска отговорност
      направи ми впечателние, че вече има гишета на които най-официално пише, "работят с организирани групи", което като дефиниция е абсурдно ма карай

иначе отидох в 6 сутринта и около 12:00 напуснах двора
      като успях да хвана една почивка, сриване в компютърната система
      абе пълна програма дето се вика
      LR RR Classic VM2.5

Коментар

Гаврата продължава... Днес ходихме да да видят, че са свалени "рекламните материали" /фабрични лепенки "Санта Фе Комън рейл дизел"/ от колата и да ни дадат малкия талон...
        Забележете в 13.00ч вече слагат бариерата и спират опашката - "много коли имало и няма да успеят да ги обработят"...
        То верно, че е петък ама все пак... Какво пречи да работят поне до 19ч?
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

тази вечер по К1 имаше мини-репортаж за опашката в КАТ София и представете си виновните за опашката били... самите чакащи!!! Такава демагогия нямаше и по Татово време... "Чакащите" имат ли избор - нали имат 2-седмичен срок да си регистрират колите след покупко-продажбата?!
          Но според полицаите и К1 те явно висят от вечерта пред КАТ "за спорта"...

Коментар

Книга мога да напиша !!! Ще започна така:
            Чичото на информацията , с очила, лупите на които бяха като дъната на бозаджийски шишета , се държеше така, все едно пенсионирането му преди 16 години с почести и едно кило медали изобщо не се е състояло.Общото настроение на хората пред гишетата(предимно автоджамбази и дедковци, стиснали в треперещи ръце заветното удостоверение за брак) бе такова, че ако можеха да се абстрахират за секунди от страха от съдебно преследване , биха одрали на мига чиновничетата зад алуминиевите гишета и с неистово злорадство биха закачили кожите им в двора , наред с европейското знаме и българския трибагреник.
            От вторник 06.00 часа до четвъртък 16.00 часа такива чуства мен ме обземаха само 19 пъти .
            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

колега, не сдържай чувтствата си - вредно е за нервната система!

Коментар

КАТ-Корупция
                MG RACING

Коментар

До: Няма такава подигравка /регистрация КАТ/

Както се казва в една популярна реклама... НЕ СТАВА САМО С КРАДЕНЕ

Днес опашката за КАТ пак стигна до колелото на 4-ти км...

Мисля, че е крайно време да смениме животното на Националния Герб... Лъвът по никакъв начин не символизира националния характер... не съм виждал 1000 лъва чакащи на опашка за нови нашийници с номерче /примерно/...

Коментар

Има ли вече яснота какви документи се изискват за регистрация на автомобил закупен oт европа ? Акциза след регистрация ли се заплаща или преди ?
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                      Има ли вече яснота какви документи се изискват за регистрация на автомобил закупен oт европа ? Акциза след регистрация ли се заплаща или преди ?

Относно акциза... плаща се преди КАТ в митницата...
                      а за кат ти трябва ориг. талон на колата и договор за продажба или фактура със превод на бг, гражданска, за пътен данък не съм сигурен, преди 2 г. минах без него.
                      LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                        Преди 20-ина дни процедурата беше следната:

1. Кат- слагат ти номера и ти дават временен талон
                        2. Пращат те в митницата да си платиш акциза
                        3. След 10-ина дни ( след като е минала проверката дали не се издирва от интерпол) като отидеш в КАТ за постоянния талон искат да видят, че си платил акциза, иначе не ти дават постоянния талон.
                        LZ1PER

Коментар

Колко пари е акциза
                          MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                            ... и договор за продажба или фактура със превод на бг,
                            А какво ще стане ако ти и Ханс си напишете договора ( и ) на български , пак ли ще искат превод . А който е внасял коли знае , че договорите за пред КАТ се пишат ... пред КАТ и може да го напишеш на какъвто си искаш език от ЕУ или поне на езика на някоя от договарящите се страни .

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                              А какво ще стане ако ти и Ханс си напишете договора ( и ) на български , пак ли ще искат превод . А който е внасял коли знае , че договорите за пред КАТ се пишат ... пред КАТ и може да го напишеш на какъвто си искаш език от ЕУ или поне на езика на някоя от договарящите се страни .
                              нищо няма да стане, защото искат заверен превод...
                              е, може да пробваш... ама като се чака цял ден, едва ли ще рискуваш за икономията на 20лв...

ПРЕВОДИТЕ СА НА ПО-НИСКИ ЦЕНИ С/У НЕМСКОТО ПОСОЛСТВО, а това е вляво на следващия светофар след КАТ /посока Центъра/

Коментар

Аз задавам въпроса принципно , естествено че схемата е за да вземат някой лев и правилните преводачи .
                                Не е ли българският език вече равноправен в Европа и може ли някой да те ограничи на какъв език ще си пишете договорите ?
                                Доколкото съм чувал тук във Варна има преводи от немски и за по 10 лв. , но пък за холандски искали по 30-40 .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X