Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внос на Jeep Grand Cherokee 4.0(до 99)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
    Ех тая раздатка......... Квото и да говорим за Грандове - все тук стигаме!
    Е, да не забравяме алуминиевите картери на мостовете след 1996 и гадната електроника на периферийните консуматори.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Хм...4.0 добре, няма лошо, двигателя се е доказал и практически няма слаби места. Е, моят избор би бил 5.2, просто разликата е осезаема откъм въртящ момент най-вече.
        НО, след 1996 година наред с рестайлинга на вънщността се случиха и промени които определено не са за добро. Като основна ще изтъкна раздатката която от фултайм се превръща в он деманд, а това вече е неприятно. Е, за 4.0 се предлага и знаменитата 242 раздатка, но да попаднеш на такъв екземпляр е практически невъзможно.
        За мен избора е 5.2 1995 Orvis - разтърси се за такъв, ако твърдо си се спрял на Гранд.
        Спрял съм се ТВЪРДО на Гранд друго не гледам ама не знам дали ще си намеря читав за 10-11000

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
          Не се плези, ти видя какво става при проблем с компа, а представяш ли си това нещо да ти управлява и всичко останало, от климатика до прозорците, огледалата и седалките
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Zlatko1133 Преглед на мнение
            Спрял съм се ТВЪРДО на Гранд друго не гледам ама не знам дали ще си намеря читав за 10-11000
            Ми Златко, ако се беше сетил 20 дни по-рано щеше да се сдобиеш с прекрасен Гранд за 10500 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Zlatko1133 Преглед на мнение
              Еми disem си продаваше своя съвсем доскоро (сега му дойде акъла и няма да го продава), аз моя го продадох преди половин година почти пак за толкова, така че търси, от време на време изпадат и то тук в България.

Коментар

Еми disem си продаваше своя съвсем доскоро (сега му дойде акъла и няма да го продава), аз моя го продадох преди половин година почти пак за толкова, така че търси, от време на време изпадат и то тук в България.
                Ще се належдам до април имам време

Коментар

Аааа, той още се продава, ама цената е вече друга И продължава да расте! Абе общо взето всичко на тоя свят /предметно/ се продава - зависи само цената.

Коментар

. Е, за 4.0 се предлага и знаменитата 242 раздатка, но да попаднеш на такъв екземпляр е практически невъзможно.
                    така ли? и защо?
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Ми щот няма тука...
                      Единици са... При вас може и да се срещат по-често, ама на тъпите германци като ги питаш каква е не знаят, пращат снимка - 249.

Коментар

ок, тук повечето са с 4.0, раздатки 242 или 249. лично за мене по добра комплектация от измисления 5.2. също през седмицата мернах няколко с Д44, чугунен корпус. но като цяло моето мнение по въпроса го знаеш.
                        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Е ако ще е с 249 е ясно че трябва да е 5.2
                          Знам ти мнението

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                            Три дена обикалям КАТ Митница Данъчно и Агенция за приходите. На всякъде казват че при внос от ЕвроСъюза нищо не се плаща.
                            Къде се плаща тоя акциз.
                            А писах ви някъде че вече има регистрирани акцизни коли и нищо не са плащали....

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                              А писах ви някъде че вече има регистрирани акцизни коли и нищо не са плащали....
                              Ихааа! Аре на Вранглерите!

Коментар

МИ АРЕ И АЗ СЪМ НАВИТ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X