Първоначално публикуван от disem
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Внос на Jeep Grand Cherokee 4.0(до 99)
Свий
X
-
Е, да не забравяме алуминиевите картери на мостовете след 1996 и гадната електроника на периферийните консуматори.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Спрял съм се ТВЪРДО на Гранд друго не гледам ама не знам дали ще си намеря читав за 10-11000Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеХм...4.0 добре, няма лошо, двигателя се е доказал и практически няма слаби места. Е, моят избор би бил 5.2, просто разликата е осезаема откъм въртящ момент най-вече.
НО, след 1996 година наред с рестайлинга на вънщността се случиха и промени които определено не са за добро. Като основна ще изтъкна раздатката която от фултайм се превръща в он деманд, а това вече е неприятно. Е, за 4.0 се предлага и знаменитата 242 раздатка, но да попаднеш на такъв екземпляр е практически невъзможно.
За мен избора е 5.2 1995 Orvis - разтърси се за такъв, ако твърдо си се спрял на Гранд.
Коментар
-
Не се плези, ти видя какво става при проблем с компа, а представяш ли си това нещо да ти управлява и всичко останало, от климатика до прозорците, огледалата и седалкитеПървоначално публикуван от disem Преглед на мнение

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ми Златко, ако се беше сетил 20 дни по-рано щеше да се сдобиеш с прекрасен Гранд за 10500 лв.Първоначално публикуван от Zlatko1133 Преглед на мнениеСпрял съм се ТВЪРДО на Гранд друго не гледам ама не знам дали ще си намеря читав за 10-11000
Коментар
-
Еми disem си продаваше своя съвсем доскоро (сега му дойде акъла и няма да го продава), аз моя го продадох преди половин година почти пак за толкова, така че търси, от време на време изпадат и то тук в България.Първоначално публикуван от Zlatko1133 Преглед на мнениеСпрял съм се ТВЪРДО на Гранд друго не гледам ама не знам дали ще си намеря читав за 10-11000Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ще се належдам до април имам времеПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЕми disem си продаваше своя съвсем доскоро (сега му дойде акъла и няма да го продава), аз моя го продадох преди половин година почти пак за толкова, така че търси, от време на време изпадат и то тук в България.
Коментар
-
така ли? и защо?Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение. Е, за 4.0 се предлага и знаменитата 242 раздатка, но да попаднеш на такъв екземпляр е практически невъзможно.
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Ми щот няма тука...
Единици са... При вас може и да се срещат по-често, ама на тъпите германци като ги питаш каква е не знаят, пращат снимка - 249.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ок, тук повечето са с 4.0, раздатки 242 или 249. лично за мене по добра комплектация от измисления 5.2. също през седмицата мернах няколко с Д44, чугунен корпус. но като цяло моето мнение по въпроса го знаеш.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
А писах ви някъде че вече има регистрирани акцизни коли и нищо не са плащали....Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеТри дена обикалям КАТ Митница Данъчно и Агенция за приходите. На всякъде казват че при внос от ЕвроСъюза нищо не се плаща.
Къде се плаща тоя акциз.
Коментар
-
Ихааа! Аре на Вранглерите!Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеА писах ви някъде че вече има регистрирани акцизни коли и нищо не са плащали....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
И продължава да расте! Абе общо взето всичко на тоя свят /предметно/ се продава - зависи само цената.
Коментар