Някой има ли на представа колко ще е акциза на Grand Cherokee 4.0(95-96)?Гледам ги за около 3000евра в германия и не знам колко ще ми излезе до българия,а ще разполагам с около 11000 лв
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Внос на Jeep Grand Cherokee 4.0(до 99)
Свий
X
-
Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнениеоколо 180 коня по 35 лева-към 6300 грубо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zlatko1133 Преглед на мнениеНякой има ли на представа колко ще е акциза на Grand Cherokee 4.0(95-96)?Гледам ги за около 3000евра в германия и не знам колко ще ми излезе до българия,а ще разполагам с около 11000 лвВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеМного странен избор, би ли се обосновал?
Внимавай какво ще кажеш за избора щото ще те намеря!Знам къде живееш!
Коментар
-
Какво да казвам - твоя е 1993 и ти като мен знаеш разликата
Така че точно затова се чудя защо 4.0 след 1996Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеМного странен избор, би ли се обосновал?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеТри дена обикалям КАТ Митница Данъчно и Агенция за приходите. На всякъде казват че при внос от ЕвроСъюза нищо не се плаща.
Къде се плаща тоя акциз.
Коментар
-
Хм...4.0 добре, няма лошо, двигателя се е доказал и практически няма слаби места. Е, моят избор би бил 5.2, просто разликата е осезаема откъм въртящ момент най-вече.
НО, след 1996 година наред с рестайлинга на вънщността се случиха и промени които определено не са за добро. Като основна ще изтъкна раздатката която от фултайм се превръща в он деманд, а това вече е неприятно. Е, за 4.0 се предлага и знаменитата 242 раздатка, но да попаднеш на такъв екземпляр е практически невъзможно.
За мен избора е 5.2 1995 Orvis - разтърси се за такъв, ако твърдо си се спрял на Гранд.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zlatko1133 Преглед на мнениене след 96 може и по стар пък и не съм много запознат да ти кажа
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар