...
Ясно,мерси.
Ясно,мерси.
.Аз мисля че при пререгистрацията в КАТ не се интересуват от това какъв документ ще им занесеш - за платени митни сборове или за освободена кола от такива. Този документ се издава от митницата. Пак казвам инфото което имам е от митничар, затова съм склонен да вярвам. Пък на всичко отгоре и ми звучи логично. Може би има логига и в казаното за изравняване на ставката ДДС защото в различните стани от ЕС ставката е различна. Едно обаче съм сигурен - втора употреба цените на колите ще паднат доста по около 2000-2500 колкото е митото и ДДС то в момента щото тези цени които ги гледате в мобиле.де са с включено мерверщрое вътре. А като мина покрай Горубляне или Дупница и гледам колко коли висят внесени направо не ми се мисли кви загуби ще понесат импортьорите.
бензин над 2,5 литра )
) ами какво би станало ако си регистрирам фирма някъде из ЕО, и тогава си регистрирам возилото там, на тамошен адрес с тамошна минимална застраховка и си го карам в БГ ? 
))
) както бях казал колкото по голям, груб и ръбест толкова по ми ляга на сърцето
)
не, че не мога но не искам, все пак трябва и по жени и кръчми да пръскам малко, инак всичко ще отива за лизинга + текущи расходи 
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар