Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Такса за управление на кредит и ... прединфарктно състояние.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Такса за управление на кредит и ... прединфарктно състояние.

Първоначално публикуван от Milena Преглед на мнение
    Според мен драматично изкривихте една твърде вероятно неволна грешка в опит за измама. Не мога да кажа каква част от вас работят в банка и могат да си представят какво е напрежението понякога. Знам само, че който не работи, той не греши.
    Жалко за причинените на gadeff неприятности.

Gadeff, споменаваш, че си забелязал, че си на овърдрафт. Ако е така мога да ти препоръчам да напишеш искане за сторниране на начислените лихви върху надвзетата сума.
    Лихвата върху овердрафта ми е най-малкият проблем. По принцип и в момента.
    Мога да разбера, че има проблеми при сливането на няколко банки.
    Но не мога да приема некомпетентността като оправдание на банков служител.
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

що ли не се учудвам,поредният опит да прекарат клиента,ако мине мине
      и банките ни не са като на хората, а ужким са чужди
      А по какъв начин ще компенсират стреса и загубеното време
      въобще на кой ли му пука за обикновенния човек

Коментар

Gadeff, не знам дали ще се съгласиш с мен, но некомпетентността е начин на живот в България, за съжаление. И аз не мога да приема некомпетентността като оправдание от доктор, който с грешна диагноза съсипва живот; от човек, който прави сирене и кашкавал от украинско радиоактивно мляко и след това го продава на децата ни; от монтьор, който слага на колата ми боклучави турски части и ме изпраща с "карай смело и не се притеснявай"; от хора, които дават книжки на младежи на по 17-18 години с мощни автомобили и стаж зад волана по 2-3 седмици, убиващи себе си и невинни потърпевши...

Има ли смисъл да продължавам да изброявам?
        По-важното в случая е дали може по някакъв начин да ти помогнем, а не да линчуваме Уникредит Булбанк.

Коментар

Първоначално публикуван от Milena Преглед на мнение
          Gadeff, не знам дали ще се съгласиш с мен, но некомпетентността е начин на живот в България, за съжаление. И аз не мога да приема некомпетентността като оправдание от доктор, който с грешна диагноза съсипва живот; от човек, който прави сирене и кашкавал от украинско радиоактивно мляко и след това го продава на децата ни; от монтьор, който слага на колата ми боклучави турски части и ме изпраща с "карай смело и не се притеснявай"; от хора, които дават книжки на младежи на по 17-18 години с мощни автомобили и стаж зад волана по 2-3 седмици, убиващи себе си и невинни потърпевши...

Има ли смисъл да продължавам да изброявам?
          По-важното в случая е дали може по някакъв начин да ти помогнем, а не да линчуваме Уникредит Булбанк.
          Колежке, доколкото усещам, вие се опитвате да оневините банката, по принципа - Всички грешат, защо не и банката ?
          Накакво си там момиче се разсеяло и видите ли, сбъркало с два знака, процента на лихвата.
          Ако това е човешка грешка, склонен съм да я приема, но !!!!!

Банката има софтуер, който би трябвало да изключва човешките грешки - затова съм и поверил парите си !!!

Ако банката няма такъв софтуер, - защо съм и поверил парите си ???

Как би ви прозвучало съобщение: - Уважаеми пътници , в момента пилота е под голямо напрежение, затова е възможно да се появят някои сътресения в летежа на самолета. Ама вие не се безпокойте ! Ако се разбием, ще върнем парите за билета на опечалените Ви роднини ))

И последно, ако всичко е наред, какво лошо има в това, колегата да уведоми полицията, че от сметката му са надвзети 600 лева. В крайна сметка полицаите са длъжни да отреагират на всяко писмено оплакване, ще проверят и ако установят, че е само недоразумение, ще приключат делото. Ръководството на банката ще си направи съответните изводи, Вие ще си получите писмен отговор, за резултата от разследването и всички ще са доволни. Нормална гражданска европейска процедура. Какво лошо има ?
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            ...Банката има софтуер, който би трябвало да изключва човешките грешки - затова съм и поверил парите си !!!...
            Nik, едва ли заради софтуера си поверил парите си на Банката... По-скоро, като всички останали, за ти е по-сигурно (да не стоят вкъщи), да ти носи някакъв приход и да ти е по-удобно най-вече. А ако намериш толкова интелигентен софтуер, който да 'изключва' човешки грешки, се обади, с удоволствие ще му направим един UAT (т.е. тест). Все още И софтуера се прави от хора, а не от роботи...

Коментар

Сигурно съм необективен и пристрастен, ама на тази банка НЕ бих си поверил парите (те пък едни пари) и не от описаният тук случай, от много време....

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                Сигурно съм необективен и пристрастен, ама...
                Определено не в защита на тази банка, въпреки, че в нея (като по чудо) все още работят големи пичове, но според мен - пристрастен си...

Минаха времената, когато хората трябваше добре да помислят дали да си поверят парите на банките. В момента, избора на Банка е като избора на бира - която е по-близо и достатъчно 'cool'...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                  Определено не в защита на тази банка, въпреки, че в нея (като по чудо) все още работят големи пичове, но според мен - пристрастен си...

Минаха времената, когато хората трябваше добре да помислят дали да си поверят парите на банките. В момента, избора на Банка е като избора на бира - която е по-близо и достатъчно 'cool'...
                  Не Яро, не си прав (всъщност прав си че съм пристрастен, ама аз сам си го казах)
                  Избора на банка, както и на почти всичко около нас (кола, къща, жена/мъж, болница....) е Стриктно ЕМОЦИОЛНАЛЕН - колкото и да се стараем, не можем чисто обективно да оценим плюсовете и минусите - просто нямаме ресурс и желание за това и се оставяме на Емоцията - Тука имало Пичове - ОК, там пък ни погледнали на криво - Край.
                  Всъщност и банкерите го знаят този факт и градят "Cool" имидж (както и телекомите и колите и саламите....) и чакат нещо да ти "Трепне" и когато ти потрябва услуга да си кажеш "ей тези май бяха готини... давай от тях". Или пък обратното някой да пусне ей така случайно слух срещу конкурента - при Банките липсата на доверие води до Реални Фалити- всичко това се ползва "срещу" нас - обикновенните потребители.
                  А за тази банка, не се съмнявам че вътре работят прекрасни хора (всъщност май още познавам някой от тях), но това не променя моето отношение, базирано на случки който не ми се дискутират (не обвинявам никого!), така че аз моето решение съм си го взел и си го спазвам (и не е само тази банка е в списъка ми), но не искам никого да ангажирам с личните си вкусове, предпочитания и неодобрения, именно защото са лични и Силно субективни - тоест Не Обективни.

Коментар

Чудесно, само не разбрах с кое не съм прав...
                    И избора на бира е емоционално решение точно толкова колкото избора на Банка.

Коментар

те за това мразя банките,но те са като необходимото зло или както казваше баща ми- като дупките по пътищата
                      Поверявам им колкото се може по малко средства и гледам да ползвам колкото се може по малко услугите им
                      На българските банки поне

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Чудесно, само не разбрах с кое не съм прав...
                        И избора на бира е емоционално решение точно толкова колкото избора на Банка.
                        Ти винаги си прав

Коментар

Добре е да се уведомят не само полицията, но и пожарната, ДАНС и застрахователите, че най-голямата банка в България забогатява, "крадейки" от своите кредитополучатели. Nik, само за информация да спомена, че във всеки договор за кредит има клауза, че ако кредитополучателят не оспори писмено транзакция в определен срок (излишно е да казвам, че е колкото се може по-кратък), то той е съгласен с нея (демек има един принцип на мълчаливо съгласие).
                          Моите адмирации за Gadeff, че се е усетил навреме и е успял да се справи с проблема.

P. S. Нищо лично към Уникредит Булбанк, но това е банка, която откакто има банкова система в България е № 1...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X