Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Банки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение

Това изглежда ослуга точно както ипей?
    Не е лошо да има алтернативи.
    Но мен ипей си ме устройва напълно и то повече от 20 години.
    Ма пак - хубаво е да има

Нещо подобно на Револют, пак финтех, но с български IBAN и възможност за плащане на битови сметки по електронни канали, пак е безплатна сметка, карти и др, преводите обаче се плащат, до като битовите сметки са безплатни. Не съм за левчето, но всички си скубят. Имам и Epay, там излизат подробности за фактурите, до като в другите не, най-вече за данъци.

Коментар

Май ще трябва да потърся огледало - сигурно има някакво обяснение да попадам на все на такива банки.

Джаджи?
      Какво ли още може да се очаква в настройките: "гъши хуйни", "ундурми"?

Едните шибат на жаргон в електрическото банкирване, другите спират сметки на клиенти при нужда с причина: "Наличност - 4000000лв"

Враг усраине

Коментар

Мастар, отвес или нивелир могат ли да минат за джаджи?
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Не, те са в категория "УНДУРМИ".
          Джаджи не е подходящо
          Враг усраине

Коментар

Хммм по вашия край викат "джаджи" на катерачното оборудване
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Днес се жертвах да ида до Булбанк за закриване на сметка.
              Не била толкова проЗта тая работа 'къ си мислех аз - това не купа фасул!

Сега закрихме пластмасата.
              След 30 дни пак в офис за закриване на сметката.
              Не можело автоматно, не може отдалечено, не можело по-рано, не можело и по-късно.
              Тоест може но след 30 ден започвали да начислявали някакви такси.
              И така сметката започва да става на минус.
              Няма да стане на -4 милиона скоро но понеже се е случвало вече - не ми се рискува.

Ще ида пак, какво да правя.
              Деа клоунте шиб@ни!!!
              Враг усраине

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
                ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
                Редактиране на коментар
                Имаше нещо за сметктие без движение по тях ... и ги закриваха автоматично ... аз имах същия проблем с ДСК , ходих два пъти онези искаха да мина подобна на твоята процедура , после се оказа , че не може да закрият сметка , защото съм имал някви върнати стотинки в една карта , която не е активирана , защото не съм я получил и те не могат да я закрият ...и им казах, че аз няма да ходя повече в тяхната банка , да се оправят както искат .. след извесстно време , сметката беше закрита , не помян колко време и дали съм бил късметлия , но факт .

• kbot
                kbot коментира
                Редактиране на коментар
                Преди 20-тина години Булбанк закриваше автоматично, ако 1 година няма движение по сметката. От тогава не съм стъпвал там

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Това вече е назадничаво.
                Сега ако няма движение няколко месеца не закриват а започват да ти шият такси.
                Разликата от едно време е единствено, че сега вече могат да си вземат парите за нищо!
                Не става въпрос за Булбанк а по принцип.
                ШИБ@НИ БАНКИ!!!

Като стана въпрос за банки... Има слухове, че "първата банка" била на сергията. Имало двама кандидати за покупката и - единият бил Пощеска банка, а другият Уникредит.
              Та, ако някой ползва услугите на първата банка, да очаква промени.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Като стана въпрос за банки...
                И аз чух.
                Ма това за Първа Часна Банда се чува циклично и редовно на няколко години.
                Фалити, купувания... И всички до сега от ялови та ялови.

Иначе ПЧБ ми беше първата през '90.
                Тогава да платиш с карта беше екзотика и черна магия като ся с биткойни.
                Сега, 30 години по-късно сме отворили "Чук-Чук" на същата страница...
                Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                  Днес се жертвах да ида до Булбанк за закриване на сметка.
                  Не била толкова проЗта тая работа 'къ си мислех аз - това не купа фасул!

Сега закрихме пластмасата.
                  След 30 дни пак в офис за закриване на сметката.
                  Не можело автоматно, не може отдалечено, не можело по-рано, не можело и по-късно.
                  Тоест може но след 30 ден започвали да начислявали някакви такси.
                  И така сметката започва да става на минус.
                  Няма да стане на -4 милиона скоро но понеже се е случвало вече - не ми се рискува.

Ще ида пак, какво да правя.
                  Деа клоунте шиб@ни!!!
                  Те си го правят сложно, като операторите както бяха като искаш да пренесеш номера. Колко да е сложно, при другите закриваш сметка с две цъквания, но само в Булбанк трябва да идеш два пъти в неудобно за теб време и място.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    Като стана въпрос за банки... Има слухове, че "първата банка" била на сергията. Имало двама кандидати за покупката и - единият бил Пощеска банка, а другият Уникредит.
                    Та, ако някой ползва услугите на първата банка, да очаква промени.
                    Не са слугове, тази банка си е касичка открай време и логично ще иде при някой друг. Аз пък да ви похваля TBI, изпратиха безплатно карта, безплатни преводи и плащане на сметки по електронни канали без такса. Всичко е онлайн през приложение.

Коментар

• kbot
                      kbot коментира
                      Редактиране на коментар
                      +1

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                    ...Всичко е онлайн през приложение.
                    Вероятно е въпрос на навик, но предпочитам класическия начин - с браузер, а не през "приложение", "апче" и прочие модерности...

И коментаторите...

Коментар

Точно когато ПИБ имаха електрическо банкирване при останалите гишето беше олтар а клона да банката. - храм.
                      Ама всичко тече и се променя… Колкото и досадно да е!
                      Враг усраине

Коментар

За TBI: Всичко е добре, докато не установиш проблем. Примери:
                        1) Два визуално еднакви номера на сметки на различни хора. Разликата е един символ - на едната сметка е 0 на другата О (нула и о). Дори контролното число е еднакво. Два месеца се разправяхме и НИЩО.
                        2) Сбъркано име на банковата карта - не съответства на личната карта, една буква разлика. Сагата тече от 5 месеца. Още няма решение.
                        3) При опит за плащане с карта - три пъти се случва, удържа парите, но плащане няма. На търговеца плащам кеш и после се разправям с банката. Ако не протестираш парите горят.
                        Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• kbot
                          kbot коментира
                          Редактиране на коментар
                          Уникални са TBI! След 5 месеца напечатаха пак старата карта със сгрешените име.

Не ми се е случвало, но и я имам от скоро. Имаше трудност с първата транзакция, трябва да се сложи в пос терминала, нещо не я хареса. Сложих я в друг и тръгна, после се върнах на първия и беше ок. Реално преводите и плащането на сметки ми трябва, картата ми е все тая, имам друга основна, имам и Револют. MyFin го разкарах, защото почна да си дърпа по 1,50 при захранване. Като е сметка с IBAN обикновено го копирам и това с О и 0 не може да ми се случи.

Коментар

• kbot
                          kbot коментира
                          Редактиране на коментар
                          Лошото е, че понякога трябва да го напишеш, а после писаното го чете изкуствения интелект

Днес се опитаха да ме изнудят от ПИБ, да си сменя пенсионния фонд с "техния", или няма да ми открият разплащателна сметкаОтсвирих ги, и си намерих друга банка.Просто ми трябва дебитна карта за пазаруване онлайн

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X