Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на Порше Кайен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Цена на Порше Кайен

Първоначално публикуван от shotgun600 Преглед на мнение
    За 8500е не бих си кухил топ модификацията на Кайен. Подозрително ниска цена. Да няма после един дебел скрит някъде....
    Интересно дали няма да е и дълъг....
    Grand Vitra ddis 2008
    SEAT Althea XL tsi 2010
    Mitsubishi Canter

Коментар

Ами не го знам колегата.....може да е приложил някакви ширети и ескиважи (както в един случай, с приложени хитрости според купувача спрямо дупнишки джамбази, която тема търпи развитие), но просто дори и в БГ нЕма такава цена, даже умножено по две, какво остава примерно от немско. Ама знае ли човек, "Роди ме мамо с късмет, па ме фърли на смет".....явно и тук е така Но ако предположим, че нещата отразяват истината, много скоро се очаква сервизно посещение с последващ въпрос: "Ама как така, защо минимум 15 000 лв."
      Последно редактирано от Dydo; 10-11-15, 22:41.
      SUV

Коментар

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
        Абе и моят подтекст бе в тази насока, ама да видим. Ще следим развитието
        Развитие ще има-гаранция,нооо много се съмнявам,че ще имаме възможност да го следим-просто авторът на темата няма да ни предостави тази възможност.Българите обичат да се фукат с изгодни "сделки",и въобще колко велики тарикати са,но не обичат да им се присмиват че са балъци.Човещинка,както би казал бай Ганьо...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X