от близо месец ме гложди въпроса коя зем. култура е наи-изгодно да се засее?аз лично съм сял почти всички овошни дръвчета които сме намерили на пазара,но сме се насочили главно към праскови,но баща ми казва че е по изгодно да се засеят череши тъи като се берът рано,не изискват почти никакви грижи,само едно пръскане имат,полдът е много,цената на пазара е добра,но ако не може да се затвори цикъла (демек ти да ги продадеш сичкият си продукт)кои ще е изкупвача да този плод(за бонбни ли за ,кеикове ,за сокове ли??
?? за кво ще са им,
апък гледам хората по 50 деката череши правят и кои ги изкупва тия работи бре се питам аз аджеба ?? ама оставам без отговор...
смятам че баш това е наи-далаверската земеделска култура ,
с лозето знам как стоят нещата не си стува

та споделете какво отношение имата по въпроса какво мислите??какви ли ще са изкупните цени на черешите?и кои ще ги изкупува?и това ли е баш наи далаверсата алтернатива за земезасяване?

апък гледам хората по 50 деката череши правят и кои ги изкупва тия работи бре се питам аз аджеба ?? ама оставам без отговор...
смятам че баш това е наи-далаверската земеделска култура ,
с лозето знам как стоят нещата не си стува

та споделете какво отношение имата по въпроса какво мислите??какви ли ще са изкупните цени на черешите?и кои ще ги изкупува?и това ли е баш наи далаверсата алтернатива за земезасяване?
Коментар