Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Застраховка Автокаско.... доволни ли сте от вашата застр. компания и защо ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Застраховка Автокаско.... доволнили сте от вашата застр. компания и защо ?

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    Сега съм при ВИП брокер, който се занимава с абсолютно всичко. Давам му колата на човека на брокера - той си я закарва, попълва си документите, оправя се бурокрацията, пише си случаи, ако трябва.. Изобщо номер 1.
    Сега ме няма 2 седмици - дойде човека на брокера, взе колата от пред нас и ми се обади вчера, че всички щети са описани и вече оправени - мога да си получа колата като се върна само да се обадя.

Всеки увжаващ клиентите си брокер рабори по този начин .
    Според мен, не е толкова важно в коя компания си застрахован, по-важното е брокера с какви позиции е в нея .
    LZ1PER

Коментар

Imenno
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Колата и джипа ми са застраховани в алианц.За сега съм имал няколко незначителни щети включително и пробита гума при офроуд всичко ми платиха/оправиха в сервиз дори и гумата.При това в доста кратки срокове така че засега съм доволен.
        Николай Папазов

Коментар

Още един глас за брокерите. Аз на моя съм му казал, че мога да изпълнявам три операции по застрахователните дела - да се подписвам, да превеждам пари по банков път и да получам също. Толкова. От там нататък е той.

Никакви проблеми за нищо досега, получвам си парите и т.н. Дори като забравя някоя вноска и съм извън Българи, неможе да ме открие или нещо такова, човека я внася на време и аз после се оправям с него. Като в Америка.

Коментар

Zdraveite momcheta!
            Obrashtam se po-spezialno kam Tutin i Jimmy. Daite molia vi koordinati na tezi brokeri, koito varshat tolkova mn. rabota Tochno takav mi triabva i ma men. Predvaritelno blagodaria!
            P.S. Ufff, i se nadiavam da mi otgovorite barzichko, shtoto v momenta karam bez kasko..

Коментар

Първоначално публикуван от ira Преглед на мнение
              Zdraveite momcheta!
              Obrashtam se po-spezialno kam Tutin i Jimmy. Daite molia vi koordinati na tezi brokeri, koito varshat tolkova mn. rabota Tochno takav mi triabva i ma men. Predvaritelno blagodaria!
              P.S. Ufff, i se nadiavam da mi otgovorite barzichko, shtoto v momenta karam bez kasko..
              В този форум се пише на кирилица. При така зададен въпрос е твърде вероятно дори да не бъде прочетен, камо ли да му бъде отговорено. Все пак, за да искаш помощ от някого, трябва и да проявиш уважение към него. Следващи мнения писани на латиница ще бъдат трити, без значение съдържанието им.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Уважаеми Г-н Zaarin,
                Благодаря за отговора, макар че не ми върши работа и можехте да си го спестите...Не смятам, че съм проявила неуважение към някого, ако е така, моля да ме извините. Успешен ден!

Коментар

ММ България
                  Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 15-03-08, 11:03. Причина: Премахване рекламен на линк
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

И аз съм при тях. Много съм доволен.
                    Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 15-03-08, 11:03. Причина: Премахване на рекламен линк
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                      И аз съм при тях. Много съм доволен.
                      Благодаря ви много за бързите отговори! Хубав ден!

Коментар

Ощи веднъж благодаря за бързите отговори (пиша "още веднъж", тъй-като все още не е публикувано, пък минаха няколко часа оттогава). Ще ви помоля за още малко информация . Прочетох някъде за този брокер, че е лидер в застраховането на луксозни автомобили... Въпросът ми е: Занимават ли се и с не луксозни автомобили и какво е отношението им такива клиенти? Благодаря.

Коментар

Застраховат всякакви автомобили, няма да те върнат. Но така или иначе нищо не ти струва да им звъннеш.
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Застраховат всякакви автомобили, няма да те върнат. Но така или иначе нищо не ти струва да им звъннеш.
                            Да, звъннах им. Отговориха ми същото... Остава само да проверим. Мерси!

Коментар

Здравейте и от мен! Когато става дума за застрахователи според мен е важно и трябва да се обърне внимание на:
                              - каква е застрахователната сума и какви вноски се плащат по нея - има ли промоционални пакети, които да намаляват вноската;
                              - при "тотална щета" колко процента от застрахователната сума се изплащат;
                              - кои са доверените сервизи;
                              - и в крайна сметка как се отнасят с нас като клиенти.
                              Има и други въпроси, но тези според моя "горчив" опит са важни....
                              И аз като koko11 смазах автомобила си Пасат 4 2000 г. и бях застрахован във Виктория. До този момент при дребни щети не бях имал проблеми както със заплащането и отношението на служителите. Когато извърших ПТП, при което не бях виновен - установено от КАТ и ударих един джип, обръщайки го на покрив, автомобила ми от пътна помощ бе закаран в доверен сервиз. От този момент започна един процес на огледи, установяване на щети, определена сума, която беше значително под размера на щетите определени от доверения сервиз, писане на жалби и след много нерви и обаждания в централния офис София отговор на жалбата, който в крайна сметка приключи 4 месеца след ПТП с получаване на сумата, която беше определена. Мотивите на отхвърляне на жалбата ми бяха толкова смешни и формални, че със сигурнос ако бях започнал дело щях да го спечеля... Да, но тук се намесват фактори като време, нерви, средства, които в крайна сметка реших да си спестя... И съм сигурен, че точно на тези фактори разчитат недотам коректните застрахователни компании.. Сега съм застраховал колата си в Дженерали и мога да заявя, че вноската в сравнение с Виктория е с около 25 % по ниска, при включена и застраховка имущество... Искренно се надявам да не ми се наложи да проверявам процеса на изплащане на "тотална щета"

Коментар

Пожелавам ти го и аз
                                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X