Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добър 4х4 за постоянна тежка експлоатация извън пътищата ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Най-добър 4х4 за постоянна тежка експлоатация извън пътищата ?

Освен,че не видях кирилица,не видях и технически аргументи.
    Пътят е целта.

Коментар

Re: Най добрият 4х4 :-)

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      това е част от трасето, с малко по-малка денивелация на асфалта...
      Страшен изглед.Природата е казала ,че няма да има път.Изглежда като паметник.
      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Re: Най добрият 4х4 :-)

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        това е част от трасето, с малко по-малка денивелация на асфалта...
        От тука ли ще се минава,виждам едно място по-в дясно по което ще се мине!!!!!!!!!!!!пеша

Коментар

Re: Най-добър 4х4 за постоянна тежка експлоатация извън пътищата ?

ако говорим за тежка експлоатация мисля,4е ПИНЦА е правен за това.
          ПАВКО
          0888802068

Коментар

До: Най-добър 4х4 за постоянна тежка експлоатация извън пътищата ?

Мисля, че Land Rover дължат репутацията си на Британските (непроходими) колонии и ... закъснялото производство (1979 г) на ...
            то си се знае За УАЗ (имах 3 бр. последователно) - при липса на друго - става. Но да затягам полуоските на 100 км. мисля, че е мазохистично. А липсата на блокаж (и) го прави доста безпомощен в най-неподходящи моменти. Раздатки и СК се чупят често. Но наистина е най-евтината високопроходима машина. Според мен - вместо да се дават пари за постоянен ремонт на УАЗ, да се спестят за ... G. Просто нямат база за сравнение.
            “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
            Б.Франклин

Коментар

Има един господ на земята, и той се казва ПАЗАР. Другия е на небето.
              Като УАЗ е топ машината за off-road и военни нужди, кои армии са оборудвани с "недостижимото чудо на техниката"? Колко off-road състезания е печелил (в световен мащаб!!!)?
              И вече имперично: Коя суровинна държава е произвела НЕЩО качествено? Вярно е, че сме бедни (все още). Но трябва да ислим и работим за да станем по-богати, а не да си купуваме евтини боклуци.
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-06-07, 19:16.
              “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
              Б.Франклин

Коментар

Само недей да повишаваш капслок, тук хората са спокойни (повечето)
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Само недей да повишаваш капслок, тук хората са спокойни (повечето)
                  Маи отговаря на някои които му е шибнал негативна репутация.
                  Още не е свикнал.

Коментар

Днес чух най-добрата формулировка за Лада Нива , защо е най-проходимия джип и където тя мине никой друг неможе.
                    Отговора бе даден от човек който има такова превозно средство и той е че "друг джип неможе да мине защото Нивата като закъса просто няма откъде да минат другите"
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

• До: Най-добър 4х4 за постоянна тежка експлоатация извън пътищата ?

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      "друг джип неможе да мине защото Нивата като закъса просто няма откъде да минат другите"
                      Хората най-добре се лъжат сами.......В смисъл че ако човек е убеден че примерно неговото МПС е най-проходимо никой няма да смогне да го убеди в обратното . Особенно ако няма база за сравнение .
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Днес чух ... "друг джип неможе да мине, защото Нивата като закъса, просто няма откъде да минат другите"
                        Тук си спомням как се смее Алф: "Хааа, Хааа, Хааа!" Хареса ми това, което си чул.
                        Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                        УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                        Времето е ценно, само ако не бързаш.
                        0889623098

Коментар

Много тясни места намирате да закъсате бре...
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Днес чух най-добрата формулировка за Лада Нива , защо е най-проходимия джип и където тя мине никой друг неможе.
                            Отговора бе даден от човек който има такова превозно средство и той е че "друг джип неможе да мине защото Нивата като закъса просто няма откъде да минат другите"
                            Aз преди 1 месец бях в провинцията и там с един юначага влезохме в спор, че неговата нива била непобедима а фронтерата не ставала за нищо а нивичката горката беше с мнооого стари автомобилни гуми и след 10 минутно спорене аз хвърлих документите на фронтерата на предния капак и викам "айиде да караме през реката и който излезе от другия бряг взима колата на другия" след още 5 минутно дуене аз подкарах фронтерата да се спускам по брега и гледам ония пич обръща в обратна посока и ми вика "абе не искам да ти взимам фронтерата" и си тръгна падна голям смях но странното беше че 10 човека публика бяха абсолютно убедени че ще си ходя с рейса в София.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              падна голям смях но странното беше че 10 човека публика бяха абсолютно убедени че ще си ходя с рейса в София.
                              Митове и легенди - всякакви ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

haflinger
                                Мисля, че Land Rover дължат репутацията си на Британските (непроходими) колонии и ... закъснялото производство (1979 г) на ...
                                то си се знае За УАЗ (имах 3 бр. последователно) - при липса на друго - става. Но да затягам полуоските на 100 км. мисля, че е мазохистично. А липсата на блокаж (и) го прави доста безпомощен в най-неподходящи моменти. Раздатки и СК се чупят често. Но наистина е най-евтината високопроходима машина. Според мен - вместо да се дават пари за постоянен ремонт на УАЗ, да се спестят за ... G. Просто нямат база за сравнение.

Аз не мога да разбера как стават тия неща? За три години нито веднъж не ми се е налагало да затягам полуоски, камо ли на всеки 100км! Варно че болтовете на карданите се разхлабват, но за целта има Локтайт за резби. Скоростна и раздатъчна кутия до сега не съм чупил.....
                                Относно безпомощността на Уаз... според мен единствения джип без блокажи, които се доближава по проходимост до Уаз е Самурай.
                                Да не говорим, че съм виждал стандартни Уазки с руски гуми да минават от места на които закъсват други "качествени" джипове с блокажи.
                                Отделно, че вече има самоблокиращи касетии и 100% блокажи за Уаз.

Въобще колеги като пишете нещо първо го премисляйте хубаво.
                                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X