Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добър 4х4 за постоянна тежка експлоатация извън пътищата ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Кривите седалки са по-общ, и неотменим проблем. Т.е. те са си съвсем прави, ами волана идва накриво. Специално за ровърите, понеже изначално са с десен волан, по рождение не е толкова зле, обаче отляво става кофти. В Буханката е още по-зле, там осезаемо излиза под ъгъл. Нищо не може да се направи, кормилния вал върви под ъгъл спрямо надлъжната ос заради кинематиката на дясното колело. И то иска да участва в левия завой.
    А дизела колкото е хубав, толкова е труден за оптимизиране. Той по принцип е най-студения мотор, и е алчен, нищо не дава за отопление. Като че ли най-полезното нещо е да се сменя термостата за зима - лято. И жалузи, може да изглежда архаично, ама не е. Аз нямам само щото не съм намерил толкова голямо черчеве. Хем и пазят от кал. Не знам какъв е радиатора, за да не грее толкова през лятото, може да се сложи хоризонтален, обаче и това не дава кой знае какво.

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
      LJ73 знам, че това което караш е страхотна машина но за съжаление отдавна не се произвежда, не нейно място има крузер 120
      А-аа, грешиш колега! Произвежда се, но само за Австралия /май и за Япония/! Слагат 4.2ТД с 167кс и 460Нм при 1400об

в Европа са някъде докъм 95-96-та и определено са едни от най-добрите варианти за 4х4 за 10-ина хиляди евро...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

имах предвид че тези коли не са достъпни за нас, а за втората употреба е ясно - има достатъчно

а за седалките в дифендера, те наистина са криви, освен че са асиметрично разположени, облегалката от едната страна е по - дебела /от страната на вратата/. това е защото в повечето случаи между двете предни има трета седалка за някой наказан и там извивката на облегалката е по плавна отколкото от страната на вратата. дългото седене отпред води до болки в кръста, седенето на втория ред седалки е екстемно, а на пейките в багажника си е направо предизвикателство
        drive alive

Коментар

наистина не са достъпни... защо никой не внася от Япония... руснаците отдавна са "открили", чи внесените от там коли са по-добри... а и за офроуд едва ли е толкова важно, че са с десен волан...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз съм пробвал да карам кола с десен волан и повярвай , удоволствието е далеч под средното

Коментар

и аз

напълно съм съгласен с Митко. и аз съм пробвал с десен волан и ми беше леко казано неприятно.въпреки че имам доста опит да карам с лявата ръка(дясната ми е била 1.5 години в гипс и шини и си карах) но аз дори другата гледна точка отдясно не мога да приема.иначе и в германия се нямират добре подготвени оффроуд машини с десен волан (но от Острова а не от Япония) и обикновено се продават на безценица,защото на никой не му пасват.говорил съм със собственици и те така- за офроуд мислиш няма значение и т.н. а като пробват се разочароват.а вече мисля и в русия ще забраняват машини със обратен волан.доста си е опасно.а да ги преработиш, е по-добре да си купуваме по-скъпи ама нормални .
              висете отпуснато

Коментар

в тоя ред на мисли марките които произвеждат в момента годни за сериозен офроуд машини се броят на пръстите на едната ръка.

ленд ровер, jeep, нисан, уаз*

*става но със забележки
                drive alive

Коментар

Re: Най добрият 4х4 :-)

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
                  в тоя ред на мисли марките които произвеждат в момента годни за сериозен офроуд машини се броят на пръстите на едната ръка.

ленд ровер, jeep, нисан, уаз*

*става но със забележки

Ти с четири пръста ли си на ръката.Я виж дали не си забравил нещо.
                  B+

Коментар

Е къде без Г-то бре
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

А аз си мисля,че моя джип е ННААЙЙЙ-ПРОХОДИМ!!!Четете темите във форума от последната година насам!
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Моя е най-проходим. На асвалт.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          Моя е най-проходим. На асвалт.
                          Пламене,
                          не бъди толкова сигурен...
                          Знам една отсечка между Припек и Генерал Гешево (в твоя район), където денивелацията на 1 метър асфалт е до 40 метра...
                          Само да си сменя подписа и ще те водя там
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

денивелация...

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Знам една отсечка между Припек и Генерал Гешево (в твоя район), където денивелацията на 1 метър асфалт е до 40 метра...
                            това асфалтирана язовирна стена ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Пламене,
                              не бъди толкова сигурен...
                              Само да си сменя подписа и ще те водя там
                              Обади се като идваш да я изям тая денивилация.

Коментар

това е част от трасето, с малко по-малка денивелация на асфалта...
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X