относно избора аз съм фен на бензина,а големия бензинов агрегат си е направо незаменим
но гледам че се спомена за вредни емисии и по-евтина финансова потдръжка
тук мога само да кажа че който си мисли че новите дизели са добрия избор горчиво се лъже
на всеки му е ясно че дизела отделя много повече вредни емисии от бензина и за да наваксат са пренудени да прават комбинации за доизгаряне на вече изгорелите газове,което на фона на нашите чудни горива си е въпрос на време да ти бръкнат здраво в джоба и особенно ако навърташ доста километри
(не просто коментар а личен опит) за мен това е още един - за дизела
Ми аз се качвам от дизел 115кс. на бензин осмак 230кс. –е нема такова усещане,пък и саунда е един съвсем друг за вървенето да не говоря.Твърдо бензин.
Само да вметна за новите дизели–Пасат 2,0ТДИ помпа –дюза на125 000 изплющяха и четирите дюзи в продължение на 3 месеца.Тигуан 2,0ТДИ комън рейл за 60 000 четири посещения в бокса–то не бе датчици ,тоне бе ПДФ филтри,добре че е в гаранция.Та за новите дизели........
Последно редактирано от Паджеровод; 20-12-10, 22:19.
Мен ако питаш си вземи кола.. това SUV-a е нито джип, нито лека кола. Демек като излезеш извън пътя неможеш да се мериш с джиповете, като си на пътя неможеш да се мериш с леките коли. Който има пари си купува хубава лека кола и корав джип и кара каквото му трябва, който иска да има и двете но неможе да си го позволи си купува SUV.
Надявам се да не ме разбереш погрешно, че все едно се заяждам. Аз имам Паджеро 97ма год. и карам тук там колата на баща ми. По едно време се засилих да си купувам RAV4 , понеже хем върви като лека кола, хем има 4x4, хем няма да ми харчи колкото големия джип. Покарах на един приятел RAV-а за останах разочарован. Нито е динамичен като лека кола, нито е здрав като джип. То като го качваш на някой по-висок тротоар купето му скърца - бати джипа .
Иначе за мен най-добрия джип, който върви добре и на пътя е Toyota Land Cruiser :-). По динамика бие доста SUV-ове, по оффроуд бие доста джипове. Имат един дизен 3000 кубика, спокойно си подържа 200км/ч, като динамика също е много добър.
Отделно можеш да си го караш само със задно и да си правиш кефа по снега и по калта да го въртиш - нещо което не е толкова приятно с постоянното 4x4 на СУВ-а, или по-лошо разните му автоматизирани 4х4 превключвания.
Коментар