Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво бихте Избрали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво бихте Избрали?

Гласувах за бензина защото:
    -дава по-голяма сигурност на пътя,винаги имаш запас от мощ при всякакви обороти -всякакво изпреварване не е проблем-не е нужно да вкарваш мотора в обороти за да тръгне/въртящ момент/.
    -като се кара нормално без ръчки дава съвсем нормален разход,почти доближаващ се до масовите двулитрови автомобили,а пък ако се търси икономия-една газова и става дори по евтино от дизела.
    -и на последно масто-качеството на нафтата у нас-за това няма да пиша,щото е писано достатъчно.
    Аз карам бензинов шестак на бензин/около 200 к.с/и ако ще го сменям пак ще е шестак или осмак,щото хората са казали,че веднъж като подкараш голям мотор после на малък не става.
    Скачай смело на бензина.

Коментар

Мнението на haki е и мойто мнение, но само ти можеш да си направиш сметка в семейния бюджет така че защо питаш?! Особено както казваш, че не можеш да спиш . Взимай това което ще те направи щастлив и което няма да те лиши от други удоволствия...

Коментар

Гласувах за големия мотор.Писна ми с тея икономийййй ,кефа цена няма.

Коментар

Щом се пита сърцето, а не става въпрос за конкретни модели твърдо шестака на бензин!
          2.0 150 коня дизел може да SUV, но по-вероятно да е комби, или пикап, или баничарка, а това не са коли за кеф.
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Всеки си има свойта истина за мен в случая е бензина, в момента 4.0L и колкото по голям по добре, явно жената ще намали оденето по ЦУМ-овете
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
              Наскоро имах подобен казус за лек автомобил. Изборът беше между 163 к.с. дизел и 231 к.с. бензин. Избрах бензина. Няма нищо по-хубаво от мощен бензинов двигател!

Ей, време за живот не остана. Дори и де се стигне до момент (не дай си боже) да нямам ресурс за бензин, ще карам по-малко, но ще изпитвам удоволствие. Малко останаха удоволствията в последно време.
              Тук съм много съгласен.

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
              Гласувах за "Здравият разум"макар да мога да си позволя и "неикономичният вариант"Предпочитам да го дам този "излишък" на жена ми и щерката да ги пропилеят по МОЛовете,отколкото да ги прекарам през ауспуха!
              Колега аз пък все си мисля, че ще ги дадеш за поддръжка на новичкия дизел. Та аз мисля по-добре през ауспуха, отколкото под предния капак.

Коментар

Гласувах за бензиновия, въпреки че обичам дизелите - имам два, но съм съгласен, че веднъж се живее - съдбата ми го припомни неотдавна!
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                  Гласувах за бензиновия, въпреки че обичам дизелите - имам два, но съм съгласен, че веднъж се живее - съдбата ми го припомни неотдавна!
                  +1 Адаш!
                  Прав си, веднъж се живее, БЕНЗИН и нищо друго.
                  Колкото повече, толкова повече.

Коментар

Ако ще е единствена кола - дизела, ако има и други - бензина разбира се
                    Имам пежо 307 sw 136 коня харчещо 5-6 /100 дизел и ауди а8 334 коня харчещо 10-11 бензин извънградско - от както имам аудито не съм си и помислял за пежото
                    Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Почти всеки писал е за бензина, а гласувалите за дизел са повече.Какви са изводите?
                      Може би тези за дизела, са по практични и не си губят времето с празни приказки.

Третите не ги броя, щото не разбрах добре въпроса към тях....., това не е ли едно и също с вторите?
                      Последно редактирано от disko04; 12-03-10, 14:51. Причина: поправка
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

оф-топик:
                        Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                        Почти всеки писал е за бензина, а гласувалите за дизел са повече.Какви са изводите?
                        ...
                        ... че се "скатават" или ги е срам нещо.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

В конкретния случай няма какво да се напише за дизела, но все пак има и едни други дизели - идващи от Германия
                          Ауди - v12 tdi - 500 коня
                          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                            В конкретния случай няма какво да се напише за дизела, но все пак има и едни други дизели - идващи от Германия
                            Ауди - v12 tdi - 500 коня
                            Ех как се потдържа само-12дюзи,свещи и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                              Ех как се потдържа само-12дюзи,свещи и т.н.
                              Е мотора още е много нов, а и май само на Q7 го слагат до сега, ама 500 коня дизел ... мале ... мале , май мислеха на R8 да го слагат
                              А и да дадеш над 200 к лева за кола поддръжката ще ти е най-малкия проблем
                              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Гласувах за дизела, защото е 150к.с.
                                За 275 коня трябва да се уча да карам кола наново А и като нищо ще се очистя
                                Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X