Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кабрио или "с климатик"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

той само пуска фитили за вранглери, открити джипове и т.н., а с бодри крачки отива към паркет без опция черен път /следващата му жипка сигурно ще е с 8.0л мотор и просвет 120мм /
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
      той само пуска фитили за вранглери, открити джипове и т.н., а с бодри крачки отива към паркет без опция черен път /следващата му жипка сигурно ще е с 8.0л мотор и просвет 120мм /
      Малее как го убиди
      охх забравих че няма да пиша за Вранглер
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
        Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
        Малее как го убиди
        охх забравих че няма да пиша за Вранглер
        Тедо, ако ми беше изпаднал за толкова пари (няма да казвам колко ), на толкова километри (37000мили) от първи собственик, гаражен и много грижливо поддържан Вранглер, дали щях да се замисля изобщо. Обаче ми изпадна такъв Форд, за който сега не съжалявам, макар че се бях навил да го препродам почт веднага като го купя, но сега се отказах.
        Вранглера си остава за по-нататък да допълва Форда.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

"За кеф" в определени ситуации кабриото определено става. Ама малко ми прилича носене на елегантни обувки с тънък висок ток от дамите. Добре стоят, но не стават за всеки ден.

Та и с кабриото така. Трудно ми е да си представя как минавам с открит джип през места, по каквито се движим при почти всяка разходка. Ако някой не се сеща за какво става дума, нека превърти 1-2 филмчета и да обърне внимание на едни такива чегъртащо-скърцащи звуци по ламарината ... Единственият път, през последните 2 седмици, когато си забравих прозореца полуотворен, бях моментално наказан с шамар от клонче през слепоочието. А ако карах без покрив ...

А прахолякът по черните пътища през лятото? Особено ако пред теб кара друга джипка.

Соти хубаво гласувал за кабрио, ама сега ще очаквам да го видя как вдига фонтани черна тиня със свален покрив ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
            Соти хубаво гласувал за кабрио, ама сега ще очаквам да го видя как вдига фонтани черна тиня със свален покрив ...
            Ето че отново дяволът чете евангелието както на него му изнася. Както виждаш Соти си кара кабрио и му няма нищо ЗАЩОТО КАБРИОТО МОЖЕ И ЗАТВОРЕНО ДА СЕ КАРА, докато нормален джип се отваря само с флекс. Тъй че стига писали глупости, кабриото е универсално, може и така и иначе, а твърд таван само така.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Той Соти действа импулсивно,както като види КАЛ,ако спре да премисли една минута ще разбере че каузата е загубена.....а пък той ката го гледам по клипчетата първо се набива импулсивно в калта и после Хееееелп...същото е и с кабриото.
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Първоначално публикуван от V93
                Ето че отново дяволът чете евангелието както на него му изнася. Както виждаш Соти си кара кабрио и му няма нищо ЗАЩОТО КАБРИОТО МОЖЕ И ЗАТВОРЕНО ДА СЕ КАРА, докато нормален джип се отваря само с флекс. Тъй че стига писали глупости, кабриото е универсално, може и така и иначе, а твърд таван само така.
                Че от многото клипчета никога не съм видял Соти без таван......то аслъ ако на всяка кал в която се вре си сваля и монтира тавана половината му излет ще минава в сваляне и качване.
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ти клипчетата си ги гледай, аз лично съм се возил без таван при него и не само аз. Така че стига глупости, да не искате да приравните една от разходките с единствената идея да се счупи и окаля целенасочено автомобила с разходка със свален таван без каляне

Коментар

Така че стига глупости, да не искате да приравните една от разходките с единствената идея да се счупи и окаля целенасочено автомобила с разходка със свален таван без каляне

Сега май някой друг почва да говори глупости и то на едро.
                    Поне доколкото съм схванал, една от идеите на офроуда (този форум нали за това беше?!?) е да отидеш там, където другите, с обикновени коли, не могат. А това доста често означава провиране по тесни горски пътища, минаване под ниско провиснали клони и (О УЖАС!)минаване през дълбоки кални локви и дълбоки коловози, които те карат да се натискаш в храсталаците отстрани за да не закъсаш.
                    Ако ти смяташ, че това е "разходка с единствената идея да се счупи и окаля целенасочено автомобила" - това си е твое мнение и предпочитания. Всеки е в правото си да кара само по добре утъпкани широки пътища без кал и провиснали храсталаци. На вкус и цвет ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Това е не само мое мнение но и на доста хора които се занимават сериозно с офроъд както от този форум така и извън него. Не ви го казват в очите за дане ви обидят, но е факт че го има. Съжалявам ако сега ви отварям очите, но е така. Защото в 80% от случаите в които вие се врете отнякъде на 5-50 метра встрани има друг път много по-удобен и подходящ, но нали трябва да се изчекнеш максимално и да си премерите п...ките.
                      Вярно е че и в такива калпазанщини си има своя чар и адреналин, но все пак не го наричайте разходка тогава а тест на техниката.

Коментар

Ти клипчетата си ги гледай, аз лично съм се возил без таван при него и не само аз. Така че стига глупости, да не искате да приравните една от разходките с единствената идея да се счупи и окаля целенасочено автомобила с разходка със свален таван без каляне
                        Куадра що се пънеш да обясняваш нещо на хора които не са и
                        никога няма най вероятно да усетят какво е да си една идея
                        по-близо до природата.Няма да те разберат.Вярно е че е прах
                        и кал ,но защо ли си мислят че няма да е прашно вътре и при тях?
                        Е,може и по-малко да е.На дъжд джипа го покривам за 2-3 мин.
                        и ако за толкова се разкисна от дъжда значи нямам работа сред
                        природата.През зимата успявам някак си даже да го стопля -от
                        30-тина градуса+ не мога повече да докарам вътре,но някак си
                        се преживява А пък като тръгна по ловните полета съм си направо
                        като в БТР..Е май това последното не трябваше да го пиша
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Това е не само мое мнение но и на доста хора които се занимават сериозно с офроъд както от този форум така и извън него. Не ви го казват в очите за дане ви обидят, но е факт че го има. Съжалявам ако сега ви отварям очите, но е така. Защото в 80% от случаите в които вие се врете отнякъде на 5-50 метра встрани има друг път много по-удобен и подходящ, но нали трябва да се изчекнеш максимално и да си премерите п...ките.
                          Вярно е че и в такива калпазанщини си има своя чар и адреналин, но все пак не го наричайте разходка тогава а тест на техниката.
                          Ами, то тук не е като да няма "доста хора които се занимават сериозно с офроъд". Ама най-вече виртуално, пред мониторите ...
                          И да, радвам се да видя още един, който живее с мисълта, че с всяка своя дума "отваря очите" някому.

Няма да те питам ти откъде знаеш какви пътища има там, където ние се врем?

Искаш ли обаче да ни разясниш каква е разликата между това, което правят хората при едно офроуд състезание и при една офроудна разходка (можеш да използваш всяка друга дума, ако "разходка" дразни вкуса ти)?

А ако ще говорим за мерене на пишки, то някои невъзпитани хора могат да кажат, че карането на голям лъскав джип си е чиста форма пишкомерство ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X