Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кабрио или "с климатик"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

возил съм се не веднъж в къса витара без покрив... беше супер :-)
    а за клоните и водата.... който го е страх от мечки, не ходи в гората...
    аз лично не бих си купил кабрио, защото когато е хубаво времето си карам мотора ;-)
    но някой ден.... не се знае
    LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
      Който не е карал кабрио джип едва ли може да даде реално мнение. Но който е карал със сигурност ще иска пак
      който веднъж е карал кабрио едва ли някога ще иска друго. само кабрио
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Кабрио заради линията.
        Иначе бих го отворил само в гората при положение че не е много кално.

Коментар

Значи въпроса е много спорен.При ОПРЕДЕЛЕНИ условия кабриото доставя наистина едно голямо удоволствие и едно различно изживяване.Но тези моменти са доста по-малко спрямо употребата на автомобила в ежедневието.Дори и не при всяка разходка може да се кара джипа като кабрио,било по причина че ще завали или ако се движиш в колона с други машини/и не си първа кола разбира се/,през лятото е немислимо да не си затворен.Калните препятствия пък е направо мъчително да ги минаваш без гюрук.Да не говорим,че ако решиш е доста трудно на кабрио да монтираш експедиционен багажник/който за къса база при по-дълъг преход е направо задължителен/.Вярно че има и твърди тавани,но това означава че ще се затворят някакви средства,които могат да се дадат по смислено за оборудване/лебедка,гуми и т.н./и тези неща биха ти помогнали в дадена ситуация където твърдия таван няма да ти помогне/или даже ще е в къщи и на жена ти ще и идват едни мисли за изхвърляне,защото много пречи/Така че заставам твърдо зад целия таван като по практичен.А кабрио съм карал/Рено 19/и знам удоволсвието което изпитваш,но.......
          П.С.да не говорим,че гюрука от слънцето и други атмосферни фактори се амортизира,или в гората ще си отиде от някой клон и ето пак разходи.ДА на по практичното!!!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
            Който не е карал кабрио джип едва ли може да даде реално мнение. Но който е карал със сигурност ще иска пак
            Карал съм в казармата УАЗ-ка Кабрио, като си с "въшкарниците" се ядва, ама сега...твърдо НЕ. Ето - Реално мнение

Коментар

кабриото е супер кеф и гъзария за почивка и свободно време, обаче твърдо не е за всеки ден, особено в града /прахоляк, пушеци/ и на дълъг път... адски е непрактично, освен тези кабриолети, при които покрива се сгъва/разгъва за под 1 минута...

най-гадно е да караш кабрио през деня в жегите... виж вечер покрай морето или по Панорамният път над София е супер

като се сетя на Тойтоата, че си загубих почти цял ден и така и не успях да развия всички болтове за да сваля хардтопа да не говорим, че ще заеме половин гараж, а кола без покрив не можеш я остави да нощува на улицата /освен ако не е някой 30-годишен самурай или ГАЗ/УАЗ.../
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо,ти ме разбра с половин дума.Ашкусуун!!!
                NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                  като се сетя на Тойтоата, че си загубих почти цял ден и така и не успях да развия всички болтове за да сваля хардтопа да не говорим, че ще заеме половин гараж, а кола без покрив не можеш я остави да нощува на улицата /освен ако не е някой 30-годишен самурай или ГАЗ/УАЗ.../
                  Купи си Вранглер. Там мекия покрив се сваля за 1 минута по норматив, а твърдия за 3-5
                  Твърдия съм го свалял и сам, ама иначе двама души го мятате долу без да се замислите. По цяло лято съм го карал без покрив, така и така спи на паркинг вечер. Само го завивах с един брезент да няма прах и роса сутрин. Пак като ти писне слагаш обратно покрива и имаш пълноценен закрит автомобил, дето толкова ви е на сърцето. Чудя се обаче като ви се прииска да ги отворите тези вашите дали се хващате за флексовете и ножовките?
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

тая комплектация от аватара 3 пъти я би градушка това лято... а я си представи, ако бях с хардтоп и той оставен "дОма", щото и 3-те пъти времето беше супер, а Т - над 30С по обяд

та освен Твърдият Ламаринен таван, хубаво е отгоре да има и една голяма лодка - кеф ти сянка, кеф ти багажник, кеф ти защита от градушки само в гъста растителност е проблем

имаше и една тема за гръмотевиците неотдавна

иначе нямам против един вранглер да ходя от вилата/хотела/ до плажа или вечер да го раСода по главната на 1-ва без газ
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Абе градушка не ме е валяла, но як порой да. Бях с кожено яке с качулка, даже ми беше приятно. Тапицерията се изпра добре
                      Отзад имаше една голяма тонколона, говорителите се напълниха с вода и от баса вдигаха фонтанчета нагоре
                      Вярваш ли, това ми е било едно от най-готините преживявания с кола
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                        Абе градушка не ме е валяла, но як порой да. Бях с кожено яке с качулка, даже ми беше приятно. Тапицерията се изпра добре
                        Отзад имаше една голяма тонколона, говорителите се напълниха с вода и от баса вдигаха фонтанчета нагоре
                        не си женен, та да видиш после какво преживяване щеше да имаш /ако го преживееш де... /

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                          Да не си спирал по време на пороя,за да търкаш тапицерията с четка и препарат?
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Не съм женен само на книга. А жената е същата като мен, кефеше му се на Вранглера страшно, така че едва ли.

Коментар

Куадра при тебе процеса е необратим.....Лекарството е едно
                              ...ъглошлаайф.Намирай един по-сериозен и застъпвай Фордето.
                              След това е въпрос на мушама
                              NISSAN FOREVER

Коментар

Знаете каква ми е джипката Гласувам с две ръце за кабриото
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X