То колко хора му харесват Ровъра,а не могат да го имат!но така е в живота винаги оценяваш това което имаш след като го загубиш...."се лави".
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за съвет относно бартер: Range-Grand Cherokee
Свий
X
-
Първоначално публикуван от kinexСигурно му харесва как изглежда.
може би си прав, май това беше една от причините, но НЕ основната, както казах вече притесняваха ме единствено километрите на който е мойта джипка ( да се има впредвид , че и понятие си нямах относно проблемите,които правят двигателите на Grand-a, просто мислех, че това е един мотор на два пъти по-малко км. от моя - респективно с много по-дълъг живот и добра инвестиция при една неминуема след време продажба, но вече знам, че не е така), но след цялата тази дискусия съвсем не мисля вече за бартери, беше много полезно за мен и сега разбрах защо въпросния собственик на Grand-a толкова настоява да си сменим возилата. Благодаряна взички.
П.П днес обсъждах същия въпрос с един познат - работи в голяма фирма и ми каза, че са имали 5 такива Grand-a ( до преди година )чисто иови, нито един не е стигнал до 150 000км без ремонт на мотора! ФАКТ!!! дали проблемите не са им в шофьорите: да блокират един , втори , трети ама пет ??? не знам !!!LZ1PER
Коментар
-
Казвам ти, ако беше същия Гранд с 4.7 V8 двигателя щях да гласувам с две ръце за него, ако пък беше и във вариант НО още повече, ама с това недуразумение под капака е абсурд да го заменяш.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraКазвам ти, ако беше същия Гранд с 4.7 V8 двигателя щях да гласувам с две ръце за него, ако пък беше и във вариант НО още повече, ама с това недуразумение под капака е абсурд да го заменяш.LZ1PER
Коментар
-
Аз не вижда някаква особена причина въпросния собственик да се напъва толкова много за този бартер. Такова ГрандЧероки в момента се търгува около 30 000лв. Спокоино го продава за 25 000 и с тези пари си копува подобен РеинджРовър. А този Гранд мисля че ще държи по добра цена от Ренджа защото е с по нов дизаин.
Коментар
-
принципно този гранд би следвало да го сравняваме със следващия рейндж.все пак тозине пуснат 94 година срещи примерно 2000(ако не бъркам)В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар