Само ще се прецака с този бартер - двигателя на Гранда не струва. Ако беше 4.7 V8 щях да гласувам с двете ръце за Гранда, ама сега гласувам с двете ръце за Рейнджа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за съвет относно бартер: Range-Grand Cherokee
Свий
X
-
Първоначално публикуван от V93Първоначално публикуван от quadraПървоначално публикуван от V93Едни такива тънички железца ...Казвам какво впечатление ми е направило това, което видях под един Гранд. И нямах предвид купето, а елементи на окачването.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraСамо ще се прецака с този бартер - двигателя на Гранда не струва. Ако беше 4.7 V8 щях да гласувам с двете ръце за Гранда, ама сега гласувам с двете ръце за Рейнджа.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално публикуван от братчедане виждам какво ще му донесе този бартер.какъв е аргумента да го прави .
Знам знам на 1/2 от цена спрямо другите на същите години, само защото съм с 200 000 по-повечеLZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraПървоначално публикуван от V93Първоначално публикуван от quadraПървоначално публикуван от V93Едни такива тънички железца ...Казвам какво впечатление ми е направило това, което видях под един Гранд. И нямах предвид купето, а елементи на окачването.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
За какво да е по-здрво? Ако го караш като лека кола ще живее вечно. Говоря за каране без всякаква жал и съвест. Пък и елементите от окачването на Гранда струват стотинки в сравнение с тези на доста други джипки и се сменят бързо и лесно. Пука ми че веднъж на 5-7 години ще загубя един ден в сервиза и ще дам 500-700 лева и ще получа чисто ново окачванеВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy76Първоначално публикуван от братчедане виждам какво ще му донесе този бартер.какъв е аргумента да го прави .В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Калояне, безусловно си прав. ЛР в момента е с най-евтина поддръжка (измежду Jeep, Toyota, Nissan, MB) ако говорим за поддържане в официален сервиз (какъвто е и Дару - те се водят официални дилъри или подобно). Не всички части там са оригинални обаче (с щампа ЛР), но пък са си UK-ски така или иначе, а не Тайван и т.н.
Дима, нямам представа кой модел точно е бил при Фулдата. Това, което не ми хареса е, както каза Чавдар, железцата. Странно ми се стори за такава кола да има мостчета, малко по-дебели от полуоската на Тойотата, за дифовете да не говорим (Венци показа снимка в една друга тема, където дифа на TCL LJ70, демек light duty 70 изглежда по-heavy от Гранд-овския). По презумция джипките са здрави за да преодоляват тежки терени, а не да мачкат разни коли на асвалта.Не харесвам и системата със шарнирите при колелото вместо с нормални камионски сфери като при всички други.
Не те разбирам погрешно, ти си човека (един от хората), от който се чака да разяснява за Гранд-овете. Както казаях и по-горе, това тук за мен е емоционален избор, а не в следствие на ярки преимущества на единия от двата..
Коментар
-
Първоначално публикуван от братчедаПървоначално публикуван от peppy76Първоначално публикуван от братчедане виждам какво ще му донесе този бартер.какъв е аргумента да го прави .
Прав си, но повечето райнджове който съм гледал на приятели включително и твоя, са на повече години и доооооста по-малко км. след 2 години км. си вървят както на теб така и на мен и пак ще си със мин 100 000 х надолуLZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraЗа какво да е по-здрво? Ако го караш като лека кола ще живее вечно. Говоря за каране без всякаква жал и съвест. Пък и елементите от окачването на Гранда струват стотинки в сравнение с тези на доста други джипки и се сменят бързо и лесно. Пука ми че веднъж на 5-7 години ще загубя един ден в сервиза и ще дам 500-700 лева и ще получа чисто ново окачване?.и тва е за пунто.
не го вярвам.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално публикуван от YaroКалояне, безусловно си прав. ЛР в момента е с най-евтина поддръжка (измежду Jeep, Toyota, Nissan, MB) ако говорим за поддържане в официален сервиз (какъвто е и Дару - те се водят официални дилъри или подобно). Не всички части там са оригинални обаче (с щампа ЛР), но пък са си UK-ски така или иначе, а не Тайван и т.н.
Дима, нямам представа кой модел точно е бил при Фулдата. Това, което не ми хареса е, както каза Чавдар, железцата. Странно ми се стори за такава кола да има мостчета, малко по-дебели от полуоската на Тойотата, за дифовете да не говорим (Венци показа снимка в една друга тема, където дифа на TCL LJ70, демек light duty 70 изглежда по-heavy от Гранд-овския). По презумция джипките са здрави за да преодоляват тежки терени, а не да мачкат разни коли на асвалта.Не харесвам и системата със шарнирите при колелото вместо с нормални камионски сфери като при всички други.
Не те разбирам погрешно, ти си човека (един от хората), от който се чака да разяснява за Гранд-овете. Както казаях и по-горе, това тук за мен е емоционален избор, а не в следствие на ярки преимущества на единия от двата..
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от братчедаПървоначално публикуван от quadraЗа какво да е по-здрво? Ако го караш като лека кола ще живее вечно. Говоря за каране без всякаква жал и съвест. Пък и елементите от окачването на Гранда струват стотинки в сравнение с тези на доста други джипки и се сменят бързо и лесно. Пука ми че веднъж на 5-7 години ще загубя един ден в сервиза и ще дам 500-700 лева и ще получа чисто ново окачване?.и тва е за пунто.
не го вярвам.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraПървоначално публикуван от братчедаПървоначално публикуван от quadraЗа какво да е по-здрво? Ако го караш като лека кола ще живее вечно. Говоря за каране без всякаква жал и съвест. Пък и елементите от окачването на Гранда струват стотинки в сравнение с тези на доста други джипки и се сменят бързо и лесно. Пука ми че веднъж на 5-7 години ще загубя един ден в сервиза и ще дам 500-700 лева и ще получа чисто ново окачване?.и тва е за пунто.
не го вярвам.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Ясноо май и аз разбрах и ме убедихте, че по-раумно е да си го карам Range,( щом заклет JEEP-ар предпочита Range, за мен е добър показател ) пък "каквото сабя покаже" както са казали хората.
Благодаря на всички дискусията беше полезна за мен.LZ1PER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар