ok тогава кажете Discovery TD5, Гранд Чероки или Freelander
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв джип да си взема до 20К лв.? RR 2.5DSE или друг?
Свий
X
-
Абе човек, какви са тези въпроси бре? Че то Фрийлендъра изобщо не е джип, да ме извинява Влади. А и не е от този клас. Него можеш да го сравняваш с Хонда CR-V. Не че лоша колица, ама няма нищо общо с другите.
Все едно да питаш какво да избириш, BMW 5, Мерцедес E, или Рено 19
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Колеги даваите мнения Disco ili Grand пак след нова година обещавам ако се организираме да идем на вилата ми в родопите в близост до Смолянски Мин. Бани. Базата е голиама около 25 легла и там има доста екстремни местенца. Може да направим там някаква сбирка
[img]http://www.necroman.street.bg/Moderator.gif[/img]
Коментар
-
Тук има доста изписано във форума и за двата, зависи какви са ти точно изискванията, можеш ли да си степенуваш по-точно приоритетие.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А.... щом е за збирка кажи ми що ти е по сърце да ти го препоръчам та да не ме забраЙш.
А бе човек вземи си нещо де те кефи и де ще ти върши работа.
Първото е за предпочитане пък колко върши работа-толкова.
Важно е да не викаш после че тия от форума те пре...ха.
И за да не станат недоразумения - казвам ти го без злоба и нотки на подигравка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от chakylaПо важно е кои е по икономичен извн града и кои от двата е по издражлив и на кои подръжката е по евтина
Икономични джипове няма. Изобщо. Джипове с евтина поддръжка също няма...съвсем... И издържливостта е условна. Зависи как се кара и къде.
Бензиновия Гранд определено не е икономичен, но пък добре върви. Частите на Диското са по-скъпи... А здравината е условно понятие както вече казахме.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насовхмм, диското ако е дизел харчи около 10-12л, както и повечето дизели...Td5 при Диско 2 харчи малко отгоре (но и върви като за това)..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар