Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип да си взема до 20К лв.? RR 2.5DSE или друг?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ok тогава кажете Discovery TD5, Гранд Чероки или Freelander
    [img]http://www.necroman.street.bg/Moderator.gif[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от chakyla
      ok тогава кажете Discovery TD5, Гранд Чероки или Freelander
      Ееее, последното не е много коректно да се сравнява с първите 2. Може би ще е по-добре да съкратиш списъка до Диско-то и Гранда.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Абе човек, какви са тези въпроси бре? Че то Фрийлендъра изобщо не е джип, да ме извинява Влади. А и не е от този клас. Него можеш да го сравняваш с Хонда CR-V. Не че лоша колица, ама няма нищо общо с другите.
        Все едно да питаш какво да избириш, BMW 5, Мерцедес E, или Рено 19
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Колеги даваите мнения Disco ili Grand пак след нова година обещавам ако се организираме да идем на вилата ми в родопите в близост до Смолянски Мин. Бани. Базата е голиама около 25 легла и там има доста екстремни местенца . Може да направим там някаква сбирка

Коментар

Тук има доста изписано във форума и за двата, зависи какви са ти точно изискванията, можеш ли да си степенуваш по-точно приоритетие.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А.... щом е за збирка кажи ми що ти е по сърце да ти го препоръчам та да не ме забраЙш.
              А бе човек вземи си нещо де те кефи и де ще ти върши работа.
              Първото е за предпочитане пък колко върши работа-толкова.
              Важно е да не викаш после че тия от форума те пре...ха.
              И за да не станат недоразумения - казвам ти го без злоба и нотки на подигравка.

Коментар

Именно. Трябва да е наясно какво иска да получи от возилото.

Коментар

По важно е кои е по икономичен извн града и кои от двата е по издражлив и на кои подръжката е по евтина

Коментар

Бе не знам....
                    На мене като ми падне пердето го зимам па после се почва-що така що не бише другото и накрая се ВИКА а бе е..л сам му м.....и се приключва.

Коментар

Първоначално публикуван от chakyla
                      По важно е кои е по икономичен извн града и кои от двата е по издражлив и на кои подръжката е по евтина
                      Значи не ти трябва джип изобщо.
                      Икономични джипове няма. Изобщо. Джипове с евтина поддръжка също няма...съвсем... И издържливостта е условна. Зависи как се кара и къде.
                      Бензиновия Гранд определено не е икономичен, но пък добре върви. Частите на Диското са по-скъпи... А здравината е условно понятие както вече казахме.

Коментар

хмм, диското ако е дизел харчи около 10-12л, както и повечето дизели...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                          хмм, диското ако е дизел харчи около 10-12л, както и повечето дизели...
                          Насов, не мисли в контекста на икономичните tdi мотори. Td5 при Диско 2 харчи малко отгоре (но и върви като за това)..

Коментар

хмм, и 15 да е, пак не е като 20-25 бензин...

незнам де, но гранд е по-харчещ или бъркам?

е ако не харасваш дизел незнам...

Коментар

По харчещ е разбира се, нали това съм написал, ама що не четеш.

Коментар

ех де.

знам че си го писал, ам и аз да го

ако си земе човека машина в добор състояние и добре гледана, най-арно ще е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X