ажиии....кво?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изкажете мнение за новите 4 х 4
Свий
X
-
РЕ:
Не съм че списанието но моите фаворити са следните:
1 - Nissan navara - смятам че е истински офроудър и би засрамил много уазаджии .
2 - TLC .
3 - Nissan pathfinder .
4 - Toyota Hilux .
Коментар
-
Re: РЕ:
Първоначално публикуван от v0idНе съм че списанието но моите фаворити са следните:
1 - Nissan navara - смятам че е истински офроудър и би засрамил много уазаджии .
2 - TLC .
3 - Nissan pathfinder .
4 - Toyota Hilux .
Коментар
-
РЕ:
Не заради блокажите бате, има една навара тук в Бургас със мноооогоо големи гуми и пикапа си изглежда стандартен, не личи да има подобрения та за това си мисля че е сериозен офроудър .
П.С. Всичките които съм изброил ли са с блокажи в сприачната система ... или както там се нарича ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от v0idНе заради блокажите бате, има една навара тук в Бургас със мноооогоо големи гуми и пикапа си изглежда стандартен, не личи да има подобрения та за това си мисля че е сериозен офроудър .
П.С. Всичките които съм изброил ли са с блокажи в сприачната система ... или както там се нарича ?),няма проблем със завиването и е по-малка вероятността да се счупи,но крайния резултат е постоянно въртящи се 4 колела.
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от v0idНе съм че списанието но моите фаворити са следните:
1 - Nissan navara - смятам че е истински офроудър и би засрамил много уазаджии .sigpic УАЗ-452
Коментар
-
абе незнам дали нобите западни коли които се водат под името "джиповете" ще могат да се качат до драгагалевци в зимни услови та ками ли да излезеш с него сред природата.Те вече ги обърнаха на малко по големи леки коли (с малки изключения като наприер touareg и др).Според мене руската машина rulzzzz поне знаеш че на път мозе и да закъсаш но в гората немаш шансове а и дори да се счупи частите не са скъпи и не се смениат толко трудно (за разлика от западните "джипове" кадето под капака на колата сичко е кори,квот се казва немозеш да си сипеш вода в чистачките без да требе да махнеш нешто)
Коментар
-
Първоначално публикуван от killer_dilerабе незнам дали нобите западни коли които се водат под името "джиповете" ще могат да се качат до драгагалевци в зимни услови та ками ли да излезеш с него сред природата.Те вече ги обърнаха на малко по големи леки коли (с малки изключения като наприер touareg и др).Според мене руската машина rulzzzz поне знаеш че на път мозе и да закъсаш но в гората немаш шансове а и дори да се счупи частите не са скъпи и не се смениат толко трудно (за разлика от западните "джипове" кадето под капака на колата сичко е кори,квот се казва немозеш да си сипеш вода в чистачките без да требе да махнеш нешто)
Коментар
-
v0id,kinex,Наварата е напълно идентичен с Патфайндера - заден и преден диф.-LSD и с блокаж на централния диф.На мен ми е интересно как така Патрола който е само със заден LSD диф. е много проходим а Патфайндера с 2 LSD и блокаж на междинния не е и е паркетник?!?VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:
Коментар
-
Първоначално публикуван от ДжамбазовИ не дай си боже да е автомат и с ниво регулиране и да ти светнат лампите в горатаВ момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1Първоначално публикуван от v0idНе заради блокажите бате, има една навара тук в Бургас със мноооогоо големи гуми и пикапа си изглежда стандартен, не личи да има подобрения та за това си мисля че е сериозен офроудър .
П.С. Всичките които съм изброил ли са с блокажи в сприачната система ... или както там се нарича ?),няма проблем със завиването и е по-малка вероятността да се счупи,но крайния резултат е постоянно въртящи се 4 колела.
99% от случаиte TC просто намалява притока на гас към мотора и спира колелата да се въртят или просто ползва спирачките. то не разпределя самият въртящт момент и не работi като блокаж
и не забравяйте че важите джипки седят на основа на пикап.
ако не седят на такава, значи нямат скеле а са едно с тялото. тоест не могат да теглят нищо...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар