Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изкажете мнение за новите 4 х 4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ажиии....кво?
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

РЕ:

Не съм че списанието но моите фаворити са следните:
      1 - Nissan navara - смятам че е истински офроудър и би засрамил много уазаджии .
      2 - TLC .
      3 - Nissan pathfinder .
      4 - Toyota Hilux .
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
        1 - Nissan navara - смятам че е истински офроудър и би засрамил много уазаджии .
        2 - TLC .
        3 - Nissan pathfinder .
        4 - Toyota Hilux .
        Тия блокажи със спирачките явно са много модерни

Коментар

РЕ:

Не заради блокажите бате, има една навара тук в Бургас със мноооогоо големи гуми и пикапа си изглежда стандартен, не личи да има подобрения та за това си мисля че е сериозен офроудър .

П.С. Всичките които съм изброил ли са с блокажи в сприачната система ... или както там се нарича ?

Коментар

На задното стъкло офроуд анимал има ли

Коментар

РЕ:

Първоначално публикуван от kinex
              На задното стъкло офроуд анимал има ли
              Абе верно е лъскав ама има и драскотини

Коментар

значи е боец
                Със чаткащи спирачки

Коментар

Не заради блокажите бате, има една навара тук в Бургас със мноооогоо големи гуми и пикапа си изглежда стандартен, не личи да има подобрения та за това си мисля че е сериозен офроудър .

П.С. Всичките които съм изброил ли са с блокажи в сприачната система ... или както там се нарича ?
                  Обикновено му казват ТС-тракшън контрол и се ползва толкова масово по 2 причини:по-евтино е и няма минусите на блокажа(естествено си има други минуси ),няма проблем със завиването и е по-малка вероятността да се счупи,но крайния резултат е постоянно въртящи се 4 колела.
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Новото ГранЧероки маи ще е последния Мохикан с три сто процентови механични блокажа.

Коментар

Ами ако толкова лесно дъъъъългата NAVARA засрами Уазките, то половината "наточени бегачки" да не излизат от гаража, че има дупки по пътя примерно
                      sigpic УАЗ-452

Коментар

абе незнам дали нобите западни коли които се водат под името "джиповете" ще могат да се качат до драгагалевци в зимни услови та ками ли да излезеш с него сред природата.Те вече ги обърнаха на малко по големи леки коли (с малки изключения като наприер touareg и др).Според мене руската машина rulzzzz поне знаеш че на път мозе и да закъсаш но в гората немаш шансове а и дори да се счупи частите не са скъпи и не се смениат толко трудно (за разлика от западните "джипове" кадето под капака на колата сичко е кори,квот се казва немозеш да си сипеш вода в чистачките без да требе да махнеш нешто)

Коментар

Първоначално публикуван от killer_diler
                          абе незнам дали нобите западни коли които се водат под името "джиповете" ще могат да се качат до драгагалевци в зимни услови та ками ли да излезеш с него сред природата.Те вече ги обърнаха на малко по големи леки коли (с малки изключения като наприер touareg и др).Според мене руската машина rulzzzz поне знаеш че на път мозе и да закъсаш но в гората немаш шансове а и дори да се счупи частите не са скъпи и не се смениат толко трудно (за разлика от западните "джипове" кадето под капака на колата сичко е кори,квот се казва немозеш да си сипеш вода в чистачките без да требе да махнеш нешто)
                          И не дай си боже да е автомат и с ниво регулиране и да ти светнат лампите в гората

Коментар

v0id,kinex,Наварата е напълно идентичен с Патфайндера - заден и преден диф.-LSD и с блокаж на централния диф.На мен ми е интересно как така Патрола който е само със заден LSD диф. е много проходим а Патфайндера с 2 LSD и блокаж на междинния не е и е паркетник?!?
                            VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов
                              И не дай си боже да е автомат и с ниво регулиране и да ти светнат лампите в гората
                              ако българия е 400-500 километра то други страни са огромни.нали не мислиш не хората произвели тези съвременни коли с много лампи не са помислили за повреди в горите.да ти кажа щото аз съм подобен случай.и автоматика и регулирането на нивото имат аварийни режими позволяващи прибирането на автомобила до сервиз.дори за окачването тези режими са няколко в зависимосто от тежестта на повредата.същото е и с автоматика.има аварийна скорост в случай на повреди.така че не е особен проблем.
                              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1

Обикновено му казват ТС-тракшън контрол и се ползва толкова масово по 2 причини:по-евтино е и няма минусите на блокажа(естествено си има други минуси ),няма проблем със завиването и е по-малка вероятността да се счупи,но крайния резултат е постоянно въртящи се 4 колела.
                                всъщност TC не заменя блокаж.

99% от случаиte TC просто намалява притока на гас към мотора и спира колелата да се въртят или просто ползва спирачките. то не разпределя самият въртящт момент и не работi като блокаж

и не забравяйте че важите джипки седят на основа на пикап.

ако не седят на такава, значи нямат скеле а са едно с тялото. тоест не могат да теглят нищо...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X