Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Daihatsu Feroza или Suzuki samurai

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Daihatsu Feroza and Suzuki samurai

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
    За Фронтера и чупене не отварям дума. Сравнявай се с Тойота или Г класа на трапищата. Аз къде се върнах - имаше една Фероза едвам мина... Фулдата уеко се позаклати... и погледна през джама от високо да не е сгазил някоя жаба... Голди май 35-тици си е накичил на УАЗ-а. Да си по-проходим от това , при това УАЗ-а има блокажи и отпред и отзад?
    Аз за това имам и ДИСКО 2 където немога да мина с Ферозата минавам с Диското с 3-те блокажа
    Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
    тел. 0898327627
    Радослав

Коментар

За Фронтера и чупене не отварям дума. Сравнявай се с Тойота или Г класа на трапищата. Аз къде се върнах - имаше една Фероза едвам мина... Фулдата с лифтената Тойота уеко се позаклати... и погледна през джама от високо да не е сгазил някоя жаба... Голди май 35-тици си е накичил на УАЗ-а. Да си по-проходим от това , при това УАЗ-а му има блокажи и отпред и отзад накичени? На снимките гледам, че даже не се беше окалял.
      Абе колега, а според теб Самурай в заводски вид по-добре ли щеше да се справи? Защото темата мина много у лево с тия Тойоти и Патроли.

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
        Точно за Фронтера да не говорим кадето скоростните кутий са консуматив като ги претовариш и манинкото лагерче на блоковата ос се срива и познай какво става ! А относно Фероза и камъни може да поспорим.А ето го и звяра може и с поголемия да се пробваме

Консуматив са за Фронтерите ???даже не съм сигурен защото във членовете на форума,които имат Фтронтери още не съм видял някой със счупена СК.Участвам в достатъчно разходки във форума за последните 2-3 години,преди да пребоядисвам джипа и в хард раздела,но не знам защо скоростна кутия,дифове или нещо друго не съм чупил.На първата ми хард разходка когато и гуми нямах и ме дърпаха като куфар разни пичове с истински джипки(разбирай УАЗ,Паджеро,Исузо и Тойота)из Люлин планина единствената счупена джипка беше зелената Фероза.Има богат снимков и видео материал,на който му се търси в раздела.
        И въпреки всичко считам че аз нямам джип.Пък Ферозата се радвам че си я обичаш,даже си е прекрасен джип,но не и за мен.

ПП Единствения с Фронтера ,който сменя предни дифове е Евгени Турбото от Велинград,но ти гарантирам че на една разходка ако отидеш с него,ще ти се променят представите за екшън завинаги.Той просто не знае граници на възможности.Като говорин за дайхатсу,можем да споменем Роки с голям мотор.Това вече е друга бира.Голям мотор на малко купе,малко лифт и ...но Роки.
        Последно редактирано от adwokat; 09-10-09, 17:39.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

За Фронтера и чупене не отварям дума. Сравнявай се с Тойота или Г класа на трапищата. Аз къде се върнах - имаше една Фероза едвам мина... Фулдата с лифтената Тойота уеко се позаклати... и погледна през джама от високо да не е сгазил някоя жаба... Голди май 35-тици си е накичил на УАЗ-а. Да си по-проходим от това , при това УАЗ-а му има блокажи и отпред и отзад накичени? На снимките гледам, че даже не се беше окалял.
          А ето ме и малко поокалян за да видиш че не съм само драскач
          Прикачени файлове
          Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
          тел. 0898327627
          Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
            Абе колега, а според теб Самурай в заводски вид по-добре ли щеше да се справи? Защото темата мина много у лево с тия Тойоти и Патроли.
            Не можеш да наджипиш Самурая за трапища както можеш Тойота ми е мисълта. Иначе на Самурая май принадлежи Световния рекорд по височинно изкачване на някви километри по някъв вулкан. Обадих се, че ми стана тъпо да казваме Фероза номер едно, големите джипове не важат. Форумът се води сериозен, да не се излагаме! Има си плюсовете и минусите за различни терени всяка машина.

Коментар

Малииии ошашкахте колегата бре Колега купи си Самурай дълга база
              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Виждам,че темата се измести
                и се започна едно мерене на кой е по-голям))
                това май е нещо нормално за форумите-независимо какво се обсъжда
                Cherokee WJ 4.0L- NP242
                Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Ахам .... Я най-добре си търси един Беларус или ЮМЗ, да ги видим тогава кой е по-по-най .... Майтапа настрана, обмисли вариант и за дълга база. Ако си само с гадже и палатка няма да ти трябва в гората, стига да не си 2 метра, де .... Колкото до градското, няма никакви проблеми, кара си се като коя да е голяма кола с предимството, че можеш да се катериш по бордюри, които за колите са високи.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Естествено, че и автомобили с носачи стават за сериозен офроуд. Ама много сериозен. Дори смея да твърдя, че високопроходимите автомобили с независимо окачване са бъдещето на екстремните 4Х4.
                    http://www.rocky-road.com/suzuki.html
                    Първо разгледай после говори празни приказки.
                    Дай пример да видим как една Фероза може да стане за сериозен офф-роуд. Вземи прочети малко книжки http://www.veloce.co.uk/shop/graphic...1126191759.jpg стига с тая самонадеяност от няколкото състезания в които си участвал.Защо като знаеш много не те видяхме с ферозата на състезание ? То вярно че на шуменското състезание (не помня коя година) жена ти ви скри точките с Фероза. Аман от карачи
                    Последно редактирано от KIA-Petrov; 11-10-09, 05:41.

Коментар

Първоначално публикуван от KIA-Petrov Преглед на мнение
                      ...стига с тая самонадеяност ...
                      Стига с личните нападки!

Нека не забравяме, че темата е "Daihatsu Feroza или Suzuki samurai".

На мераклиите да мерят кардани да напомня, че има хард разходки, траялни състезания и национален шампионат ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Стига с личните нападки!

Нека не забравяме, че темата е "Daihatsu Feroza или Suzuki samurai".

На мераклиите да мерят кардани да напомня, че има хард разходки, траялни състезания и национален шампионат ...
                        А-а спокойно, той, благой пак е в паралелната вселена.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

А-а спокойно, той, благой пак е в паралелната вселена.
                          Нямам идея кой е Благой за когото пишеш,явно си объркал човека. За паралелната вселена все пак май към мен е насочено ама не си прав.

Коментар

До: Daihatsu Feroza или Suzuki samurai

Всички познато от форума твърдят, че зад киа-петров седи благой петров- печално известния баньо, с траен бан. ако не си ти просто излез от анонимност за да не се сърди човека като го срещна.

Коментар

До: Daihatsu Feroza или Suzuki samurai

Всички познато от форума твърдят, че зад киа-петров седи благой петров- печално известния баньо, с траен бан. ако не си ти просто излез от анонимност за да не се сърди човека като го срещна.
                              Само не ми е ясно как пък реши че се казвам Благой ,е фамилийте ни са еднакви ама не виждам какво общо имам с човека за който ме мислиш.
                              Казвам се Димитър Петров от гр.Велики Преслав и живея до ОУ "Св.св Кирил и Методий на ул.Симеон Велики а снимката ми е отдолу. Тебе те познавам задочно от шуменското състезание като караше един очукан Нисан ама мисля че това не е форум за запознанства. Много ми е чудно обаче кой от този форум твърди че съм гореспоменатия човек? Този форум много странен бре,един ми трие подписа ,сега пък съм бил друга личност. Аман бре.
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от KIA-Petrov; 12-10-09, 04:23.

Коментар

Първоначално публикуван от KIA-Petrov Преглед на мнение
                                http://www.rocky-road.com/suzuki.html
                                Първо разгледай после говори празни приказки.
                                Дай пример да видим как една Фероза може да стане за сериозен офф-роуд. Вземи прочети малко книжки http://www.veloce.co.uk/shop/graphic...1126191759.jpg стига с стая самонадеяност от няколкото състезания в които си участвал.Защо като знаеш много не те видяхме с ферозата на състезание ? То вярно че на шуменското състезание (не помня коя година) жена ти ви скри точките с Фероза. Аман от карачи
                                Явно няма значение кой си.
                                Много са интересни линковете които си дал.
                                Това са обаче усмивки от старите ленти.
                                Да към тези дати от годините на миналото хилядолетие си бил напълно прав. 97-ма не съм имал нито едно състезание по джипки, а към днешна дата, особенно за последната година нямам нито едно, в което да съм участвал.
                                Явно наистина ме познаваш само задочно. Виж, удебеленото по горе звучи малко пресилено, а?
                                И да си беше направил труда да презкочиш в настоящето, а не да занимаваш хората с моите психологични проблеми. Много съм самонадеан и то само за няколкото състезания в които съм участвал, признавам си.
                                Благодаря ти!
                                Но не се опитвай и ти да си такъв, за да не станеш смешен.
                                И за да не си помислиш че съм някакъв лош човек, ето нещо като поздрав:
                                http://vbox7.com/play:f0c07698

п.п.
                                Очукания нисан и до днес е светъл пример за успешна концепция за много почитатели на марката.
                                А Ферозата от Шуменското бе голям герой, само дето караха Адаша и Иван, а Калина се возеше в тих ужас.
                                Трудно ми бе да приема нещо на сериозно (самурайката), чийто кардан прилича на елемент от кормилния прът на Г-класата.
                                Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 12-10-09, 20:01.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X