Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Land Cruiser 100 4.7i Facelift

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Данъка е данък. С ниска еко категория или с никаква, зимъска само ще обикаля около централната част на града.
    Стара етиопска мъдрост - в центъра на София не се ходи с кола. Няма значение каква е колата.
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Данъка е данък. С ниска еко категория или с никаква, зимъска само ще обикаля около централната част на града.
      Тя тази и без това не е много подходяща за центъра.

Коментар

Дааа, дааа, пък и зимата времето е приятно, въздухът е чист, снегът в центъра също. Що да не си направи една разходка човек...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Тази система в момента не функционира в София и ме съмнява близките години да има промяна.

На практика няма кой да следи кой автомобил има право да влиза и кой не.
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Дааа, дааа, пък и зимата времето е приятно, въздухът е чист, снегът в центъра също. Що да не си направи една разходка човек...
            Миналата седмица- Благоевград - Владая, 80 км- 50 минути. Владая - площад Възраждане, 12 км - 1 час и 10 минути + още 15-20 минути търсене къде да паркирам.
            Това не е зимата. Зимата като наваили 5 см сняг и всички изпаднат в паника, все едно е станал вселенски потоп, не ми се мисли колко ще е. Пожелавам успех в начинанието.
            Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Ако ще махаш фронтерата имам интерес !
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• Еделвайс
                Еделвайс коментира
                Редактиране на коментар
                Онзи ден ми писа колега на ЛС да го имам предвид ако продавам Фронтерата, ти ще си втория след него подред, нека видим как ще се развият нещата и ще ви кажа...

Привет колеги, да завърша темата в неочаквана по-добра и разумна посока, реших да вложа парите в друго мое желание освен въпросния крузър и вече съм горд собственик на истински топъл, наземен тухлен гараж, има собствени партиди за ток, вода, топла вода и парно, ТЕЦ, има от строителя истинско и малко мокро помещение с тоалетна с мивка и става за баня в дъното на гаража, невероятна екстра, ето снимки:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3920.jpeg Прегледи:0 Размер:743.5 КБ ID:6979383

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3919.jpeg Прегледи:0 Размер:991.1 КБ ID:6979384

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3918.jpeg Прегледи:0 Размер:528.7 КБ ID:6979385

Фронтерата си остава моя и ще е най-гледаната джипка със топъл гараж с парно , да ми е честит гаража, това е изпълнено мое старо желание от години и разбира се, по-добра инвестиция.
              Последно редактирано от Еделвайс; 14-11-24, 13:48.

Коментар

Определено е по-добрата инвестиция. Честито и да си го ползваш с удоволствие!
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

• Еделвайс
                  Еделвайс коментира
                  Редактиране на коментар
                  Благодаря

Дано да не прозвуча като подстрекател, но Тойотата може ли да влезе в новия гараж?
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Дано да не прозвуча като подстрекател, но Тойотата може ли да влезе в новия гараж?
                  Категорично не, Фронтерата ми влиза буквално на косъм, с прибрани странични огледала и само 2 см между тавана на фронтерата и касата на гаража, иначе вътре е по-широко и с по-висок таван, проблема е светлия отвор на гаража който е по-малък, така и иначе съм отписал тотално да си купувам Крузер и си купих гаража, което много ме радва и съм напълно убеден че съм направил правилния избор къде да си вложа парите, та за в бъдеще новата кола ще бъде съобразена изцяло с това да може да влиза в гаража, да не говорим че вече ще имам възможност да бъде и електрическа кола, заради собствената партида за ток която имам и е с възможност да имам трифазен ток за зарядната станция, това ако реша да имаме в бъдеще електрическа кола
                  Последно редактирано от Еделвайс; 19-11-24, 05:30.

Коментар

За съжаление тази стена е носеща и не можеш да направиш нищо. Един приятел има подобен гараж, влиза със сгънати огледала на косъм, веднъж му прибирах колата, изприщих се до като я вкарам.

Коментар

Ако махнеш пласмасовата дограма , няма ли да си отвориш едни 20-а санта ?
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Алуминиевата дограма е супер и е със стъклопакети, а в долната си част е с пвц термопанели, като се наложи да правя нещо в гаража, затварям и така ми е топло и влиза слънчева светлина, също така и не влиза студ и съседите не могат да виждат какво правя че са матирани стъклата, с фронтерата си влизам без проблем защото имам голямо пространство пред гаража с една маневра
                        Последно редактирано от Еделвайс; 19-11-24, 13:37.

Коментар

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение

Категорично не, Фронтерата ми влиза буквално на косъм, с прибрани странични огледала и само 2 см между тавана на фронтерата и касата на гаража, иначе вътре е по-широко и с по-висок таван, проблема е светлия отвор на гаража който е по-малък, така и иначе съм отписал тотално да си купувам Крузер и си купих гаража, което много ме радва и съм напълно убеден че съм направил правилния избор къде да си вложа парите, та за в бъдеще новата кола ще бъде съобразена изцяло с това да може да влиза в гаража, да не говорим че вече ще имам възможност да бъде и електрическа кола, заради собствената партида за ток която имам и е с възможност да имам трифазен ток за зарядната станция, това ако реша да имаме в бъдеще електрическа кола
                          Пожелавам ти успех с прекарването на трифазен ток Ако все пак съгласиш всички съседи да се разпишат че са съгласни , ограничението ти е 6 киловата.
                          Фиат Купе
                          Опел Фронтера В
                          Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• Еделвайс
                            Еделвайс коментира
                            Редактиране на коментар
                            Ако не стане работата с трифазния ток, ще се зарежда с нормално зарядно за 12-16 часа, така и иначе не съм се втурнал да купувам електрическа кола

• Лунджов
                            Лунджов коментира
                            Редактиране на коментар
                            А колко киловата трябва да е партидата на трифазния ток да може да зарежда електрически автомобил и с обикновен ток на 220В не става ли?

Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение

Пожелавам ти успех с прекарването на трифазен ток Ако все пак съгласиш всички съседи да се разпишат че са съгласни , ограничението ти е 6 киловата.
                          Защо да е толкова? Миналата година вдигнах на един апартамент от трифазен 12, на 50.
                          Ford Maverick II 2.3 XLT
                          Ford Mondeo MK5

Коментар

• novatech
                            novatech коментира
                            Редактиране на коментар
                            Не е било по нормалния начин , трифазен за апартамент пък и 50 киловата , да бе , да...
                            Най малкото трябва да се смени кабела от електромера до гаража/апартамента , не че това енергото го интересува , ама после на пожарната сигурно ще и е интересно. Пък и съседите ще са много хепи.

И за да не си помислиш че си чеша само езика -
                            1 Съгласие от съседите
                            2 Становище от енергото
                            3 проект
                            4 Разрешение и договор за присъединяване. Гаража няма как да е битов обект.

Затова струга ми се захранва от честотен инвертор - моно към трифазен....

• Asen Kushlev
                            Asen Kushlev коментира
                            Редактиране на коментар
                            Не коментираме кабела, мен ми трябваше 30 кв, оказа се че след 12 тавана е 50, аз пуснах молба за 40, те ми сложиха предпазител за 50 кв. Съседите не съм ги питал хич. Становище от енергото си имам, срещу едни пари, не помня колко. Както казах вече беше присъединен с 12 кв трифазен и си имаше партида, аз вдигнах мощноста. Гаража като не е битов обект също не виждам пречка, вкъщи си имам 42 кв захранване на едно помещение, което е регистрирано в общината като работилница. Прадядо ми си е работил там. След това имаше други машини. След като въведоха такса за достъп не искаха да го пишат битов, въпреки че е на физическо лице. Една кака в енергото ни светна да ограничим мощноста на 1 кв, сега плащаме около 70 ст по спомен на месец. В момента не го ползвам, исках да го закрия, но така е приемливо и го оставих.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X