Първоначално публикуван от ittso
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Toyota Land Cruiser 100 4.7i Facelift
Свий
X
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеДанъка е данък. С ниска еко категория или с никаква, зимъска само ще обикаля около централната част на града.
Коментар
-
Дааа, дааа, пък и зимата времето е приятно, въздухът е чист, снегът в центъра също. Що да не си направи една разходка човек...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеДааа, дааа, пък и зимата времето е приятно, въздухът е чист, снегът в центъра също. Що да не си направи една разходка човек...
Това не е зимата. Зимата като наваили 5 см сняг и всички изпаднат в паника, все едно е станал вселенски потоп, не ми се мисли колко ще е. Пожелавам успех в начинанието.Спрете Земята, искам да сляза!
- 3 likes
Коментар
-
Ако ще махаш фронтерата имам интерес !Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Привет колеги, да завърша темата в неочаквана по-добра и разумна посока, реших да вложа парите в друго мое желание освен въпросния крузър и вече съм горд собственик на истински топъл, наземен тухлен гараж, има собствени партиди за ток, вода, топла вода и парно, ТЕЦ, има от строителя истинско и малко мокро помещение с тоалетна с мивка и става за баня в дъното на гаража, невероятна екстра, ето снимки:
Фронтерата си остава моя и ще е най-гледаната джипка със топъл гараж с парно, да ми е честит гаража, това е изпълнено мое старо желание от години и разбира се, по-добра инвестиция.
Последно редактирано от Еделвайс; 14-11-24, 13:48.
- 3 likes
Коментар
-
Дано да не прозвуча като подстрекател, но Тойотата може ли да влезе в новия гараж?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеДано да не прозвуча като подстрекател, но Тойотата може ли да влезе в новия гараж?Последно редактирано от Еделвайс; 19-11-24, 05:30.
- 2 likes
Коментар
-
Алуминиевата дограма е супер и е със стъклопакети, а в долната си част е с пвц термопанели, като се наложи да правя нещо в гаража, затварям и така ми е топло и влиза слънчева светлина, също така и не влиза студ и съседите не могат да виждат какво правя че са матирани стъклата, с фронтерата си влизам без проблем защото имам голямо пространство пред гаража с една маневраПоследно редактирано от Еделвайс; 19-11-24, 13:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
Категорично не, Фронтерата ми влиза буквално на косъм, с прибрани странични огледала и само 2 см между тавана на фронтерата и касата на гаража, иначе вътре е по-широко и с по-висок таван, проблема е светлия отвор на гаража който е по-малък, така и иначе съм отписал тотално да си купувам Крузер и си купих гаража, което много ме радва и съм напълно убеден че съм направил правилния избор къде да си вложа парите, та за в бъдеще новата кола ще бъде съобразена изцяло с това да може да влиза в гаража, да не говорим че вече ще имам възможност да бъде и електрическа кола, заради собствената партида за ток която имам и е с възможност да имам трифазен ток за зарядната станция, това ако реша да имаме в бъдеще електрическа колаАко все пак съгласиш всички съседи да се разпишат че са съгласни , ограничението ти е 6 киловата.
Фиат Купе
Опел Фронтера В
Мицубиши Паджеро Пинин
Коментар
-
Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
Пожелавам ти успех с прекарването на трифазен токАко все пак съгласиш всички съседи да се разпишат че са съгласни , ограничението ти е 6 киловата.
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Не е било по нормалния начин , трифазен за апартамент пък и 50 киловата , да бе , да...
Най малкото трябва да се смени кабела от електромера до гаража/апартамента , не че това енергото го интересува , ама после на пожарната сигурно ще и е интересно. Пък и съседите ще са много хепи.
И за да не си помислиш че си чеша само езика -
1 Съгласие от съседите
2 Становище от енергото
3 проект
4 Разрешение и договор за присъединяване. Гаража няма как да е битов обект.
Затова струга ми се захранва от честотен инвертор - моно към трифазен....
-
Не коментираме кабела, мен ми трябваше 30 кв, оказа се че след 12 тавана е 50, аз пуснах молба за 40, те ми сложиха предпазител за 50 кв. Съседите не съм ги питал хич. Становище от енергото си имам, срещу едни пари, не помня колко. Както казах вече беше присъединен с 12 кв трифазен и си имаше партида, аз вдигнах мощноста. Гаража като не е битов обект също не виждам пречка, вкъщи си имам 42 кв захранване на едно помещение, което е регистрирано в общината като работилница. Прадядо ми си е работил там. След това имаше други машини. След като въведоха такса за достъп не искаха да го пишат битов, въпреки че е на физическо лице. Една кака в енергото ни светна да ограничим мощноста на 1 кв, сега плащаме около 70 ст по спомен на месец. В момента не го ползвам, исках да го закрия, но така е приемливо и го оставих.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар